Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By GTS
REALZEUS έγραψε:
GTS έγραψε:Ακούγεται σωστη αλλα δεν είναι ακριβως ετσι. Άλλο το ψυγειο και άλλο το αμαξι που κινειται στους δρομους και μπορει να ισοπεδωσει κοσμο και περιουσια αν ξεφυγει από την πορεια του.

Η αγορα του αυτοκινητου καινουριο σε σχεση με μεταχειρο εχει σχεση με πολλες παραμέτρους όπως κοστος σε φορους καινουριου, διαθεσιμοτητα μεταχειρισμένων, χρηση των μεταχειρισμένων αλλα και τεχνολογια που ενσωματωνουν τα ποιο καινουρια καθως και τις εγγυήσεις και την συντηρηση.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά συμφωνείς μαζί μου και τον kilomeater ουσιαστικά. :iconcool:

Δεν συμφωνούμε 100%. Πχ καποιος μπορει να παρει καινουριο γιατι δεν βρισκει καποιο χρακτηριστικο που θελει σε μεταχειρο ή το αναποδο. Δεν είναι μονο θεμα αγοραστικης δυναμης. Πχ στην Αμερική οπου τα αμαξια είναι αρκετα φθηνα υπαρχει κοσμος που αγοραζει παντα μεταχειρισμενο
Άβαταρ μέλους
By drdino
#201638 Στην Αγγλία πχ αν θέλεις κάτι καλό με μοτέρ βενζίνης και καλό εξοπλισμό τότε το καινούριο μπορεί να γίνει έως και μονόδρομος. Γενικότερα οι αφορισμοι έχουν πλάκα βέβαια, ένθεν κι ένθεν.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#201691 Άλλη μια γενίκευση βλέπουμε εδώ. :lol:

Γιατί το λες συγκεκριμένα για βενζίνη και καλό εξοπλισμό;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
funkyreverend έγραψε:Άλλη μια γενίκευση βλέπουμε εδώ. :lol:

Γιατί το λες συγκεκριμένα για βενζίνη και καλό εξοπλισμό;

Επειδή κυκλοφορούν πολλά ντίζελ και εταιρικά με βασικά εξοπλισμό στο Νησί. Πάντως κακά τα ψέμματα, αν τα λεφτά έτρεχαν από τα μπατζάκια, ποιός θα ήθελε μεταχειρισμένο; :innocent:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#201699 Το βενζίνης που κολάει?

Για τα SW που αναφέρθηκε πιο πάνω εγώ δεν έχω δει να απαξιώνονται περισσότερο, το αντίθετο. Όντως η ζήτηση -γενικά- είναι μικρή, αλλά η προσφορά είναι πολύ μικρότερη. Ειδικά για τα ας πούμε premium μοντέλα συνήθως τα sw κρατάνε καλύτερα την τιμή τους απο τα αντίστοιχα σεντάν. Ανάλογα και τη μάρκα βέβαια, πχ ένα Subaru ή ένα Audi έχουν μεγάλη ζήτηση σαν sw σε σύγκριση με κάποιο mercedes.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Anonymous Founder έγραψε:Στο εξωτερικό πάντως, Γερμανία ειδικά, πιο πολλά SW είδα να κυκλοφορούν παρά sedan.

Από πάντα έτσι ήταν στη βόρεια Ευρώπη και γενικά στην Ευρώπη της πρακτικότητας και όχι στην Ελλάδα της κούρσας.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#202039 αρα

530/520d Touring. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#202237 αν καταφερεις να το παρεις alxnks 60.000 ευρω, απο μενα δωρο 3.000 ευρω.
Άβαταρ μέλους
By nass
#202567 Οντως... :hmmm:

Λοιπόν ευχαριστώ για τις γνώμες :) και ας περάσουμε στο β¨ στάδιο του διαγωνισμου μας :) όπου έχουμε το κάτωθι shortlist:
Από καινούργια με οροφή budget 60K
BMW X3 xdrive 28i
Mercedes GLC 250
και από μεταχειρισμένα με οροφή budget 30K
Audi A4 Allroad
Porsche Cayenne e-pop :)

Γνώμες και προτιμήσεις επ΄αυτών ?
Άβαταρ μέλους
By GTS
#202572 Επηδει δεν θα πληρωνω εγω φορους και συντηρηση παρε Πορσε αλλα βρες καποια GTS αν εχει μεινει κανενα ακομα στην Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
nass έγραψε:Οντως... :hmmm:

Λοιπόν ευχαριστώ για τις γνώμες :) και ας περάσουμε στο β¨ στάδιο του διαγωνισμου μας :) όπου έχουμε το κάτωθι shortlist:
Από καινούργια με οροφή budget 60K
BMW X3 xdrive 28i
Mercedes GLC 250
και από μεταχειρισμένα με οροφή budget 30K
Audi A4 Allroad
Porsche Cayenne e-pop :)

Γνώμες και προτιμήσεις επ΄αυτών ?

Με σειρά δικής μου προτίμησης

Mercedes GLC 250 έχει το look :yahoo:
Porsche Cayenne e-pop έχει το πακέτο συνολικά :rtfm:
BMW X3 xdrive 28i είναι BMW :lol:
Audi A4 Allroad καλό αν πρόκειται να πάρεις σύνταξη σύντομα, αν παίζεις γκολφ ή είσαι ανύπαντρος άνω των 50 με 3 σκυλιά για συντροφιά.