Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By belgarion
giannik1977 έγραψε:Δεν μπορείτε να φαντασθειτε ποσα πλαστα ασφαλιστηρια κυκλοφορουν... Οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν ότι πλέον το περιπολικό ξέρει πριν σε σταματήσει αν είσαι ή οχι ασφαλισμένος , οπότε έχει πολύ πλάκα μετά να ακούς τις διάφορες δικαιολογίες....:)

Γεγονός αυτο εδώ και χρόνια ,εμένα με είχαν σταματήσει στο τέλος του 2013 ενώ οδηγούσα αυτοκίνητο εξυπηρέτησης κάτι μασκοφοροι της ΟΠΚΕ με mp5 στον περιφερειακό Ιωαννίνων νύχτα και χωρίς εγώ να ξέρω ότι το αμάξι ήταν ανασφάλιστο.Αυτοί όμως το ήξεραν πριν με σταματήσουν.Ευτυχώς που ήταν καλά παιδιά γιατί στην αρχή ήθελαν να καλέσουν τροχαία να με γράψει.Φυσικά μετα έπεσε τρελός καβγάς στην αντιπροσωπεία

.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#201234 Μηπως ηταν απο renault το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης?
Την εχω πατησει απο αυτοκίνητο εξυπηρέτησης του Κ.Κ (πρωην αντιπροσωπου της renault) :rant:
Άβαταρ μέλους
By Serf
giannik1977 έγραψε:Δεν μπορείτε να φαντασθειτε ποσα πλαστα ασφαλιστηρια κυκλοφορουν... Οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν ότι πλέον το περιπολικό ξέρει πριν σε σταματήσει αν είσαι ή οχι ασφαλισμένος , οπότε έχει πολύ πλάκα μετά να ακούς τις διάφορες δικαιολογίες....:)

Από περιέργεια, όταν τους "τσακώνεται" με πλαστό ασφαλιστήριο, τι ακολουθεί; Υποθέτω είναι ποινικό αδίκημα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#201280 Εκτός της αφαίρεσης πινακίδων, άδειας κυκλοφορίας κ.λ.π , αν σου επιδείξει πλαστό --------->αυτοφωρη διαδικασία....
Άβαταρ μέλους
By otso
#201288 στην περιπτωση που τσεπωσει τα λεφτα ο πρακτορας και εχει δωσει πλαστο ; υπολογιζοντας οτι δεν θα κανεις ατυχημα; ειχε γινει πριν 2 με 3 χρονια εδω.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
alexandros.K έγραψε:Μηπως ηταν απο renault το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης?
Την εχω πατησει απο αυτοκίνητο εξυπηρέτησης του Κ.Κ (πρωην αντιπροσωπου της renault) :rant:

Ναι,είχα παραγγείλει το Κλιο και μου είχαν δώσει ένα Polo με πινακιδες Αθήνας,το οποίο ανήκε σε τράπεζα και είχε και καμένο πίσω φως,όπως κατάλαβες τράβηξα το περιπολικό της Οπκε πανω μου όπως το φως τις νυχτοπεταλουδες.Και άντε τώρα να εξηγείς σε 3 φουλ οπλισμένους μέσα στην νύχτα Δεκέμβρη μήνα πως βρέθηκε το αμάξι στα χέρια μου.Ο ένας επέμενε να με γράψουν για να μάθω άλλα ευτυχώς οι άλλοι 2 έδειξαν κατανόηση

.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#201384 Άνηκε σε τραπεζα γιατι αγοραζει κατασχεμενα απο τραπεζες και τα μεταπωλεί
Εμενα μου ειχε κανει ζημια ενα αυτοκινητο "εξυπηρέτησης" δικο του το 2008 , που το οδηγουσε πελατης του, και ειχε φυγει απο το δρομο
Και ηταν ανασφαλιστο
Καλα του εκαναν του μαλ@κα και του πηραν την αντιπροσωπεια
Άβαταρ μέλους
By Dodger
otso έγραψε:στην περιπτωση που τσεπωσει τα λεφτα ο πρακτορας και εχει δωσει πλαστο ; υπολογιζοντας οτι δεν θα κανεις ατυχημα; ειχε γινει πριν 2 με 3 χρονια εδω.

Πλέον, μέσω του https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx με το ΑΦΜ και την πινακίδα του αυτοκινήτου, βλέπεις αν το όχημα είναι ασφαλισμένο, σε ποιά εταιρία και μέχρι πότε :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#201403 Αν και είμαστε οφτοπικ ,το ήξερα ότι έκανε αυτή τη δουλειά.Πέρυσι το είχε ρίξει στην εισαγωγή μεταχειρισμένων απο Ολλανδία και Γερμανία,αλλά είχε και ίσως έχει ακόμη θεμα με τα capital control.Πάντως οι ίδιοι λένε ότι (και μάλλον τους πιστευω) ότι έχουν πολυ μεγαλύτερα κέρδη απο τα μεταχειρισμένα απο ότι έβγαζαν σαν επίσημοι αντιπρόσωποι

.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
belgarion έγραψε:Αν και είμαστε οφτοπικ ,το ήξερα ότι έκανε αυτή τη δουλειά.Πέρυσι το είχε ρίξει στην εισαγωγή μεταχειρισμένων απο Ολλανδία και Γερμανία,αλλά είχε και ίσως έχει ακόμη θεμα με τα capital control.Πάντως οι ίδιοι λένε ότι (και μάλλον τους πιστευω) ότι έχουν πολυ μεγαλύτερα κέρδη απο τα μεταχειρισμένα απο ότι έβγαζαν σαν επίσημοι αντιπρόσωποι

Να κλεισει τελειως δεν μπορει?
Ακου εκει , δινει ανασφαλιστα αυτοκινητα στους πελατες του :s_mad
Άβαταρ μέλους
By panos2171

Το χαρτί όμως γιατί το ζητάτε;
Άβαταρ μέλους
By Morx
panos2171 έγραψε:

Το χαρτί όμως γιατί το ζητάτε;

Απο συνηθεια ... :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#201530 :thumbsup:
Κοιτα , το χαρτι εισαι υποχρεωμενος να το ζητησεις ετσι κ αλλιως..
Προσωπικα μιλωντας , μετα απο τοσα χρονια εμπειριας , καταλαβαινω πριν σταματησω ενα αυτοκινητο και πριν το ελεγξω στον τερματικο , αν εχει ασφαλεια..Ειναι καποια κολπα , ας μην τα πουμε κ ολα... :ninja:

Προσοχη στην σημερινη μερα , οσων τα παιδακια πανε για τα καλαντα..Πολλες περιπτωσεις ληστειων απο 15 εως 18χρονες συμμοριες που κυκλοφορουν ειδικα για σημερα..
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#201531 Οπότε το θετικό είναι πως αν δεν το έχεις δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. :s_thumbsup