Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
#200731 140k χλμ δεν ειναι σοβαρο νουμερο για να ανησυχήσει καποιος

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
mirage έγραψε:140k χλμ δεν ειναι σοβαρο νουμερο για να ανησυχήσει καποιος

< >

Ναι ετσι ειναι οπως το ειπες..... αρχισα να παρακολουθω εγω πλεον τα χλμ, και την καταναλωση, και το λαδι, το κιβωτιο το βλεπω λιγο "ασαφες" δεν ξερω αν ετσι ειναι εκ κατασκευης.... και γενικα θα ηθελα να το τσεκαρω σαν σασι και να σφιξω καποια πραγματα που ισως ειναι χαλαρα. :lol: σαν καινουριο στα χερια μου θα ηθελα να το μαθω σωστα σε ο,τι κακα εχει παρουσιασει σαν μοντελλο
Άβαταρ μέλους
By mirage
#200735 To κιβωτιο ηταν ασαφες απο πάντα αυτο λεει η εμπειρια μου απο C1

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#200741 Όντως.

Πάντως από τη δική μου εμπειρία με c1 με ~120.000 χλμ. με ανύπαρκτη συντήρηση (=ΟΥΤΕ ΛΑΔΙΑ) το μοτέρ πρέπει να είναι αλεξίσφαιρο, σε αντίθεση βέβαια με τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου...

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Asimov έγραψε:Όντως.

Πάντως από τη δική μου εμπειρία με c1 με ~120.000 χλμ. με ανύπαρκτη συντήρηση (=ΟΥΤΕ ΛΑΔΙΑ) το μοτέρ πρέπει να είναι αλεξίσφαιρο, σε αντίθεση βέβαια με τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου...

.

Στο βιβλιο του λεει για καταναλωση λαδιου 1 λιτρο στα χιλια χλμ.... θα το τσεκαρω βεβαια αλλα αυτο καθ'εαυτο αυτο το νουμερο ειναι Ο.Κ.??
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#200773 Δεν ξέρω, αλλά δεν το πιστεύω! Το αυτοκίνητο που έχω υπόψη θα είχε κάψει μοτέρ προ πολλού σε αυτήν την περίπτωση
Το πρόβλημα είναι τα φτηνιαρικα πλαστικά παντού, που σιγα-σιγα αποσυντίθενται, η ανύπαρκτη ηχομόνωση, το κιβώτιο και τα φρένα που είναι άθλια.
Άβαταρ μέλους
By mirage
224v έγραψε:
Asimov έγραψε:Όντως.

.

Στο βιβλιο του λεει για καταναλωση λαδιου 1 λιτρο στα χιλια χλμ.... θα το τσεκαρω βεβαια αλλα αυτο καθ'εαυτο αυτο το νουμερο ειναι Ο.Κ.??

Το 99% των βιβλιων αυτο λενε....

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#200974 Για το κιβωτιο ενταξει δεν με ενοχλει προσωπικα (ποτε ποτε βαζω και ταχυτητα χωρις συμπλεκτη.. με αφημα των στροφων... γλυκα), Αλλα αυτο που λετε για τα πλαστικα δεν το βλεπω... εκτος απο το κοκκινο κουμπι των αλαρμ. Για τα φρενα τι να πω δεν τα εχω κουρασει σε διαδρομη να δω αν πεφτει η αποδωση αλλα σε κανονικη διαδρομη στην Αθηνα μια χαρα τα νοιωθω να κανουν αυτο που θελω. Η ηχομονωση ειναι ενα θεμα... που δεν ξερω αν βελτιωνεται με καποιο υλικο σε σημειο που χρειαζεται και δεν το εχουν βαλει. Ενταξει δεν παω γυρευοντας αλλα ειναι 9 ετων και λεω αν παιρνει καποια βελτιωση σε σημεια που ειναι γνωστα οτι τα "φτυνουν". Η κορη μου το χρησιμοποιουσε αρκετα σκληρα για χλμ μεσα στην ΑΘηνα αλλα και στις διακοπες της, και δεν ειχε το νου της να δει θεματα που ισως ειχε. Το πηγαινε σε εξουσιωδοτημενο μια φορα τον χρονο και τερμα... δεν ζητουσε κατι να της δουν ιδιαιτερα... και ετσι δεν το ¨συμμαζευαν".
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#201545 Mirage, πότε με το καλό θα μας κάνεις ένα review για το Auris που έχεις στα χέρια σου; Είναι στο shortlist των υποψηφίων αυτοκινήτων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#201661 Καλη επιλογη. Οταν το παραδωσω θα γραψω αναλυτικο review.

< >
Άβαταρ μέλους
By famas
#214565 Με αφορμή το ποστ του Kostis20 για τα φρένα της MB, φίλος έδωσε 300 ευρώ για αλλαγή δίσκους,μόνο, μπρος -πίσω σε απλό κορόλα 1600 του 2006 στην αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκης που βρίσκεται ανατολικά.

Σε συνδυασμό με τα 414 ευρώ(μαζί με έκπτωση) που διάβασα στο ford club που θέλει η αντιπροσωπεία για αλλαγή πίσω δαγκάνας σε 1600ρι φόκους με κάνει να θυμάμαι το αστείο που λέγαμε, ότι αν κάνεις άθροισμα τα επιμέρους ανταλλακτικά ένα σύγχρονο αυτοκίνητο κοστίζει 70-80.000€
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#216495 Mετά από πολύ σκέψη (που με πιάνει κάθε 100k km :lol: :inlove: ) αποφάσισα ότι η ΕΥΑ πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει :oops:

Κάθε χρόνο λέω φέτος είναι η τελευταία, αλλά μου φαίνεται ότι αν δεν κάνουμε αυτό το γαμημένο ταξίδι στη Σιβηρία δε θα ησυχάσουμε και οι δυό μας :s_blush

Αλλάχτηκε λοιπόν και ο ιμάντας (είχα φτιάξει και τα φρένα τις προάλλες μαζί με το χειρόφρενο :s_crazy :s_biggrin ) σε ένα παιδί Έλληνα εδώ στη Χάγη, σε τιμαί λογικαί-->380€
Εικόνα
:s_whiteflag
μαζί με τους περιφεριακούς ιμάντες και την τρόμπα νερού που είχε αρχίσει να δακρύζει.

Τελικά μάλλον χωρίς λόγο, αφού και τα λουριά και ο ιμάντας ήταν σαν καινούργια, άνετα βγάζαν άλλη μια χρονιά τουλάχιστον
Εικόνα

Ο τυπάς έμεινε μλκας ( και αυτός) με την κατάσταση του αυτοκινήτου, όντως το αμάξι γι αυτα που έχει τραβήξει είναι σε εκπληκτική κατάσταση.
Μόνο θέμα είναι ότι εκεί που παλια δεν ακουγες τπτ μεσα στην καμπίνα, πλέον σε μακρυνά ταξίδια έχει αρχίσει να κουράζει.

Χαλάλι της :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#216509 ποσα χλμ εχουμε τωρα ειπαμε?