Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:http://imgur.com/Xwl1OiD

Καλά πως διάβολο έγινε αυτό το πράγμα;
Μιλάμε ότι το μισό μονοθέσιο από αριστερά πρέπει να έχει γίνει αλουμινοχαρτο. :help:
Το χασε στην στροφή και το στουκαρε πάνω στον γερανό; :hmmm:

Φοβάμαι ότι χώθηκε κάτω από τον γερανό το μισό μονοθέσιο. :(
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
ttc έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Άσε που δεν ξέρει και να μετράει κιόλας..

Ακουω τις ενστασεις σου. :shifty:

Αν δεν εχεις δει τι εγινε με το Bianchi ενταξει.

Αν ομως εχεις δει edit [mod]
Άβαταρ μέλους
ByGTO
Yugo_para_siempre έγραψε:
ttc έγραψε:

Αν ομως εχεις δει edit [mod].

Ούτως ή άλλως είναι. :lol:
Dont Feed.
Άβαταρ μέλους
By ttc
ttc έγραψε:

Τι σχεση εχει αυτο που ειπα εγω με τον Bianchi?
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
kantoniou έγραψε:Ποτε δεν μπορεις να τα προβλεψεις ολα σε θεματα ασφαλειας τελικα.

Όχι, αλλά μετά το έβγα του ΜΣ στην Βραζιλία το 2003 (αρκετά τυχερός που δεν καρφώθηκε κάτω από έναν γερανό), δεν θα έπρεπε να είχε αλλάξει η διαδικασία (π.χ. πιο heavy duty γερανοί ΕΞΩ από το tyre wall);
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
ttc έγραψε:
ttc έγραψε:

Καλως...

Περαστικα...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
ttc έγραψε:
ttc έγραψε:

στο οτι δεν μας νοιαζει ποιος κερδισε και τι κερδισε τι δεν καταλαβαινεις?
Άβαταρ μέλους
By ttc
cabala10 έγραψε:
ttc έγραψε:
ttc έγραψε:

στο οτι δεν μας νοιαζει ποιος κερδισε και τι κερδισε τι δεν καταλαβαινεις?

Σεβαστο το να μην σας νοιαζει, αυτο ομως δεν σας δινει το δικαιωμα να με καθυβριζετε.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
A-Viper7 έγραψε:
kantoniou έγραψε:Ποτε δεν μπορεις να τα προβλεψεις ολα σε θεματα ασφαλειας τελικα.

Όχι, αλλά μετά το έβγα του ΜΣ στην Βραζιλία το 2003 (αρκετά τυχερός που δεν καρφώθηκε κάτω από έναν γερανό), δεν θα έπρεπε να είχε αλλάξει στην διαδικασία (π.χ. πιο heavy duty γερανοί ΕΞΩ από το tyre wall);

Σωστο, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα μπορουν να φτασουν σε ολα τα σημεια. Ισως η κιτρινη σημαια θα πρεπει να σημαινει πιο δραστικη μειωση της ταχυτητας απ' οτι τωρα.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#20056 Το πιο ανησυχιτικό είναι ότι μάλλον μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο γιατί είναι τόσο κρίσιμη η καταστάση του που δεν επέτρεπε την αεροδιακομιδή............διαφορετικά υπάρχουν άλλα ζητήματα........έχω ακούσει ότι αν επικρατούν συνθήκες που δεν επιτρέπουν στο ελικόπτερο να πετάξει αγώνας δεν γίνεται.............για να μην μιλήσουμε για την αθλιότητα γερανοφόρου που δουλεύει πάνω σε έξοδο διαφυγής, με τον αγώνα σε πλήρη εξέλιξη και με τη βροχή να δυναμώνει......

φοβάμαι τα χειρότερα για το κεφάλι και τον αυχένα............και μόλις χθες συζητάγαμε για τη χαμένη του ευκαιρία.............χωρίς να μας περνά από το μυαλό ότι η ζωή κρέμεται από μια κλωστή..........
Άβαταρ μέλους
By JBT
#20057 σοκαριστικό το θέμα του Μπιανκί :x

ΥΓ για πολλοστή φορά: ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥΝΟΝΤΑ. πραγματικά πρέπει να πέφτουν τα μπαν σε αυτούς που απαντάνε για να υπάρξει μια ελπίδα. Από εκεί που θα χανόταν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το ποστ του, τώρα αναγκαζόμαστε όλοι να το ξαναδιαβάζουμε ξανά και ξανά. Έλεος πια.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
castigamatti έγραψε:Το πιο ανησυχιτικό είναι ότι μάλλον μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο γιατί είναι τόσο κρίσιμη η καταστάση του που δεν επέτρεπε την αεροδιακομιδή............διαφορετικά υπάρχουν άλλα ζητήματα........έχω ακούσει ότι αν επικρατούν συνθήκες που δεν επιτρέπουν στο ελικόπτερο να πετάξει αγώνας δεν γίνεται.............για να μην μιλήσουμε για την αθλιότητα γερανοφόρου που δουλεύει πάνω σε έξοδο διαφυγής, με τον αγώνα σε πλήρη εξέλιξη και με τη βροχή να δυναμώνει......

φοβάμαι τα χειρότερα για το κεφάλι και τον αυχένα............και μόλις χθες συζητάγαμε για τη χαμένη του ευκαιρία.............χωρίς να μας περνά από το μυαλό ότι η ζωή κρέμεται από μια κλωστή..........

δεν ειναι ελλαδισταν η ιαπωνια................................υπηρχε διπλη κιτρινη σημαια επρεπε να κοψει παρα πολυ απο εκει αλλα προφανως ειτε δεν την ειδε ειτε δεν εκοψε αρκετα..
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
cabala10 έγραψε:
castigamatti έγραψε:Το πιο ανησυχιτικό είναι ότι μάλλον μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο γιατί είναι τόσο κρίσιμη η καταστάση του που δεν επέτρεπε την αεροδιακομιδή............διαφορετικά υπάρχουν άλλα ζητήματα........έχω ακούσει ότι αν επικρατούν συνθήκες που δεν επιτρέπουν στο ελικόπτερο να πετάξει αγώνας δεν γίνεται.............για να μην μιλήσουμε για την αθλιότητα γερανοφόρου που δουλεύει πάνω σε έξοδο διαφυγής, με τον αγώνα σε πλήρη εξέλιξη και με τη βροχή να δυναμώνει......

δεν ειναι ελλαδισταν η ιαπωνια................................υπηρχε διπλη κιτρινη σημαια επρεπε να κοψει παρα πολυ απο εκει αλλα προφανως ειτε δεν την ειδε ειτε δεν εκοψε αρκετα..

Θυμάμαι στη Βραζιλία το 2003, τον Brundle να αναφέρει πως από τη στροφή 3 έπρεπε να περάσεις αναγκαστικά full throttle, αλλιώς θα μειωθεί η ταχύτητα και μαζί η κάθετη δύναμη, πράγμα που κάνει το aquaplaining πιο πιθανό, άρα δεν είναι απίθανο να έκοψε υπερβολικά.

Πάντως αυτό που έχει σημασία είναι να είναι καλά ο Jules...