- 26 Δεκ 2015, 13:59
Μάλιστα, μάλιστα :s_trivei_ta_xeria

Σωστές οι παρατηρήσεις του castigamatti και άλλων ότι για ένα τέτοιο αυτοκίνητο ίσως είναι καταλληλότερος ένας diesel κινητήρας και ίσως ταιριάζει καλύτερα με την αλλαγή χαρακτήρα, το κάτι διαφορετικό, που με ενδιαφέρει. Ωστόσο όσες φορές έχω οδηγήσει diesel μου βγάζει ένα ράθυμο έως βαρετό οδηγικό χαρακτήρα και δε νομίζω να το αντέξω, από το Evo στη diesel-ούμπα, θα μου πέσει βαρύ

Το Evoque νομίζω βγαίνει από την εξίσωση. Παρότι ο χώρος αποσκευών είναι 500 λίτρα άρα μια χαρά, απ΄ό,τι φαίνεται οι εσωτερικοί χώροι είναι ενός hatchback δηλ. μέτριοι. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν διάβασα ούτε ένα "καλό" τεστ, όλα τα θάβουν σε τομείς όπως η οδική συμπεριφορά, η οδηγική αίσθηση, η ποιότητα των υλικών, ο θόρυβος, η απόδοση του κινητήρα... Γμτ από looks σκίζει (για μένα) αλλά φαίνεται για μάλλον μέτριο αυτοκίνητο

Να και ένα
συγκριτικόQ3 δεν το συζητώ, οδήγησα ένα diesel προ μηνών για κάμποσα χιλιόμετρα και η εμπειρία ήταν απογοητευτική

Εξάλλου και πάλι μιλάμε για πλατφόρμα hatchback οπότε θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Ενα μήκος ως 4.6-4.7 μέτρα είναι λογικό για αυτά που λέμε... δε θέλω όμως να πλησιάζει τα 5 μέτρα.
Q7 επίσης, αυτό το πράγμα δεν είναι αυτοκίνητο αλλά μαούνα! (ως μήκος, ως όγκος και ως παρουσία στο δρόμο) Η Cayenne, παρότι ίδια πλατφόρμα, δείχνει μαζεμένη μπροστά του.
Χ4 τα είπαμε, X3 παίζει θεωρητικά παρότι εμφανισιακά δεν μου κάνει κλικ... Αλλά το βλέπω απίθανο να προστεθώ στη λίστα με τις BMW στο άλλο θέμα.
Q5 από την άλλη είναι παλιό και διάβαζα ιστορίες τρόμου στο παλιό φόρουμ με χιλιάδες προβλήματα, απαράδεκτα για premium και καλά αυτοκίνητο...
Τα διάφορα Γιαπωνέζικα στυλ LC είναι παλιά μεν,

δε (στο χώμα γιατί στην άσφαλτο είναι λίγο έως πάρα πολύ βάρκες) αν και έχουν όλα το θέμα των κυβικών: δυστυχώς οτιδήποτε πάνω από 2 λίτρα το βλέπω με τεράστιο σκεπτικισμό, διότι, δεδομένου ότι θέλω να κρατήσω το Evo, το να έχω ένα πχ. 3.6 λίτρα και ένα δίλιτρο είναι φάση "ανοίξαμε (τα πόδια) και σας περιμένουμε"
Βέβαια όταν λέμε "εκτός δρόμου" δε μιλάμε για τρελλά πράγματα, ελεύθερες αρθρώσεις, αεραναρτήσεις κτλ.: μια αξιοπρεπής απόσταση από το έδαφος, μπλοκέ διαφορικά, ποδιά, αυτά...
Αν είναι να πάω σε μεταχείρω Tuareg ή ML σόρι ρε παιδιά, παίρνω την Cayenne και τέλος η ιστορία...
Αυτά που πρέπει να δω είναι τα διάφορα στέισον-ειδή, cross-country, all road κτλ.

GLC παράδοση σε 1 χρόνο ?

Πάνε καλά ?