Chris έγραψε:
@ ΓΚ, αυτό το 235/17'inch το είδα κι εγώ, πάνε καλά? Δε θα κάνει σαν κουδουνίστρα αυτό στην Αθήνα?
...κι ομως συγκρινοντας τα αλλα δυο, (μονο το V40 εχει στις δυο πρωτες εκδοσεις 16αρηδες τροχους 205/55/16, ενω στην momentum 225/50/17) με τις βασικες διαστασεις, το μεγαλυτερο προφιλ σε απολυτο νουμερο το εχει το Q3 με το 235/55/17 το οποιο ειναι στα 129,25mm (55% του 235) με την X1 να εχει 225/50/17 δηλαδη 112,5mm και το V40 με τις 16αρες να εχει 112,75mm , ενω με τις 17αρες 112,5mm.
Και στην πραξη το Q3 με τις στανταρ διαστασεις και αναρτηση, μου φανηκε οτι αποροφουσε εξαιρετικα καθε ειδους κακοτεχνια...
popolaros έγραψε:Γιατί να μην πάρουν την clk του Scotch.....τι καλύτερο.... Μινι SUV και τρίχες κατσαρες
Κάτσε ρε φίλε, εγώ περιμένω το λαχείο μπας και μπορέσω να πάρω την Mercedes του scotch και εσύ την προτείνεις αλλού ?
.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
popolaros έγραψε:Γιατί να μην πάρουν την clk του Scotch.....τι καλύτερο.... Μινι SUV και τρίχες κατσαρες
Εξαιρετική ιδέα!
Ειδάλλως το V40.

@belgarion: Βιάσου με το λαχείο...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

@dimik μέχρι να έρθουν τα εγγόνια θα έχουν πάρει το επόμενο, μην σε προβληματίζει

< using some app
< using some app
< >
popolaros έγραψε:Αφεντικό ειλικρινά επαναλαμβάνω, μην υπερβάλλουμε
Famous last words!
Έτσι έλεγα κι εγώ το... μακρινό 2009: "Έλα μωρέ, τι είναι 450€; Εξάλλου πέρυσι πήραν ήδη αύξηση 20%, πόσο να το πάνε; Λεφτά εξάλλου έχουμε...".
Και αυτό που έγινε πάνω κάτω το ξέρουμε, δεν το ξέρουμε;
Το έκτακτο χαράτσι των 150€ έγινε μόνιμο και ενσωματώθηκε στα τέλη. Πήγαμε στα 600€.
Μετά, παρόλο που αυτό ήταν και καλά το τίμημα για την "πολυτέλεια", ήρθε κι άλλο χαράτσι για την πολυτέλεια, και μια χρονιά πληρώσαμε άλλα 440€ επί των τελών πολυτέλεια... Τα οποία τέλη κάποια στιγμή πήγαν στα 660€...
Κάποιοι λοιπόν που πληρώσαμε για ένα 2λιτρο 660+440=1100€ στο ελληνικό κράτος (πριν να έρθει η σημερινή κυβέρνηση, με τους άλλους που ήταν καλύτεροι όπως έχουμε συμφωνήσει!
), δεν τους εμπιστευόμαστε για τίποτε πια σε αυτό το θέμα.Θα το ξαναπώ: αν θέλεις ν' αποφύγεις τα χαράτσια, επιλέγεις παλιό μικρού κυβισμού. Εκεί σπάνια υπάρχουν αλλαγές και ποτέ δεν σε τιμωρούν. Όλα τα υπόλοιπα, είναι... πρόκληση για την εφορία. Και τα 1.8 μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος, αφού όλοι ξέρουμε πόσα ακριβά αυτοκίνητα υπάρχουν εκεί: πάνω από τις μισές Mercedes των τελευταίων ετών με αξία συχνά πάνω από 60Κ έχουν τέτοια μοτέρ. Γιατί να μην σκεφτεί... δημιουργικά ο νομοθέτης λοιπόν;
< using some app
Edit η οποία έτσι κι αλλιώς δε θα έπρεπε να αποφασίζει imo, η μόνη περίπτωση που χρησιμοποιεί αυτοκίνητο είναι για να πάει στο γραφείο, 5-10max λεπτά απο το σπίτι
Να αναφέρω επίσης ότι υπάρχει και δεύτερο αυτοκίνητο για τα βαριά (και βρωμερά, πχ σκυλομεταφορές), καθώς και σκούτερ όποτε χρειάζεται
costas80 έγραψε:Από τα τρία το Volvo έχει τους χειρότερους χώρους. Στην ουσία είναι ένα focus με πιο ποιοτικά υλικά
Ναι Οκ .
Και το Q3 είναι ένα υπερτημολογημένο παλιό Tiguan .

27k μείον όσα πιάσει το 308
< >