Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#199518 Σταματηστεεεε με τα εριφια και τα γαλακτομπουρεκα, είμαι στην πεθερά της κουνιαδας μου και μαγειρεύει φασιανο με κάτι τυριά από πάνω.... Ευτυχώς χτύπησα κάτι Scottish eggs και sausage rolls πριν και δεν θα την βγάλω νηστικος.

Καλές και χαρούμενες γιορτές σε όλους.

< >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
21 quadra έγραψε:Μου αρέσει που κάθε απόγευμα όπως και τώρα ψήνω κάστανα και τρώω παρέα με τη γυναίκα μου.

Πωωω ρε κάστανα. Τριάντα χρόνια πριν με πήγες. Τέτοια μέρα στο χωριό παρέα με το παππού και τη γιαγιά θεός σχωρές τους που λένε. Ο παππούς έπινε και λίγο τσιπουράκι. Και ιστορίες. Πολλές ιστορίες.
Αντάρτικο και άγιος ο θεός...
Καλά Χριστούγεννα σε όλους :)
Άβαταρ μέλους
By Chris
dimik έγραψε:είμαι στην πεθερά της κουνιαδας μου

για κάτι τέτοια θα έπρεπε να υπάρχει ειδικό μάθημα στο γυμνάσιο για να τα καταλαβαίνεις :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
Chris έγραψε:

για κάτι τέτοια θα έπρεπε να υπάρχει ειδικό μάθημα στο γυμνάσιο για να τα καταλαβαίνεις :lol:

Μετάφραση:
Στην μάνα του άντρα της αδερφής της γυναίκας του. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
elteo έγραψε:
Chris έγραψε:

Μετάφραση:

:dizzy: :dizzy:

ούτε τώρα κατάλαβα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Chris έγραψε:Το μπατζανάκη της σινυφάδας σου τι τον έχεις?

μπορεί να με εχεις βρίσει τώρα. μπορεί και όχι.

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
JasonLouk έγραψε:
Chris έγραψε:Το μπατζανάκη της σινυφάδας σου τι τον έχεις?

μπορεί να με εχεις βρίσει τώρα. μπορεί και όχι.

< >

Βασικά Έτσι όπως στο έγραψε σου είπε να βρίσεις τον εαυτό σου

.
Άβαταρ μέλους
By DAP
Chris έγραψε:
elteo έγραψε:
Chris έγραψε:

Μετάφραση:

:dizzy: :dizzy:

ούτε τώρα κατάλαβα :lol: :lol:

H γυναικα του εχει μια αδελφη παντρεμενη...Στη πεθερα της......Στενοι συγγενεις που λενε......
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#199564 Μου αρεσε που ηρθε ο κολλητος-κουμπαρος σπιτι σημερα.
Με οικογενεια και αυτος ειχα να τον δω απο τελη καλοκαιριου.

Σαν καπνιστης βγαιναμε στο μπαλκονι και θυμηθηκαμε τα παλια χριστουγεννα πως τα περνουσαμε και πως τα περναμε τωρα.
Τελικα καθε εποχη εχει και τα ωραια της.
Και τι δεν θα εδινα ομως για να γυρισω πισω για μια μερα στα Χριστουγεννα του 1997 πχ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#199569 Μου αρέσει που σκάσαμε όλοι οικογενειακώς στο τραπέζι και η μητέρα αφιέρωσε και πάλι με (εξαιρετικό) φαγητό για να τρώνε καμιά 40ριά άτομα για 2 βδομάδες... :thumbsup: 3-4 φαγητά έκανε... :inlove:

Μου αρέσει που είδα θείους / ξαδέρφια που είχα καιρό να δω...

Δεν μου αρέσει που ο πατέρας μου λόγω πυρετού, δεν ήταν στο τραπέζι, αλλά κρεβατωμένος
Δεν μου αρέσει που το απόγευμα λιποθύμησε και τρέχαμε, μιας και φοβηθήκαμε για καρδιά...

Μου αρέσει που τελικά ήταν απλά από την ίωση που έχει, όπως είπε και ο γιατρός....

Δεν μου αρέσει που μεταξύ τρεχάματος για τον πατέρα και γεύματος έπρεπε να πάω και στη δουλειά... :rant: :rant: :rant:

Σημερινή κατά τις 19:30... :rant:

Εικόνα

Μου αρέσει που ο γκεάκος θυμάται την παλιά μου γειτονιά (Γαμβέττα) και λιώνει... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
dimik έγραψε:Σταματηστεεεε με τα εριφια και τα γαλακτομπουρεκα, είμαι στην πεθερά της κουνιαδας μου και μαγειρεύει φασιανο με κάτι τυριά από πάνω.... Ευτυχώς χτύπησα κάτι Scottish eggs και sausage rolls πριν και δεν θα την βγάλω νηστικος.

Καλές και χαρούμενες γιορτές σε όλους.

< >

Ενώ αυτά είναι πιο νορμάλ ε; :lol: