Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#199196 μου αρεσει που ο μικρος πηρε καλους βαθμους σημερα,καθως και τα καλα λογια που μου ειπαν καθηγητες σε Γυμνασιο και Αγγλικα.
μου αρεσει που θα ξαναπαω για δουλεια την Δευτερα
μου αρεσει που σημερα το βραδυ θα συναντηθουμε καμια 20-30? εβο στον Αλίμο για την καθιερωμενη μας Χριστουγεννιατικη συναντηση.

δεν μου αρεσει που μετα τα Χριστουγεννα θα πρεπει να παω στην απογραφη :s_hang
Άβαταρ μέλους
By elteo
GeorgT έγραψε:Μ αρεσει που ηταν απίστευτο το χαλάρωμα 2 μερες στο χωριό με απιστευτη ησυχία (απόλαυση να μη ακούς τη βαβούρα τις πόλης), βόλτες με Έκτωρ, τζακι και καλό φαΐ!

Καιρό ειχα να περάσω τοσο καλά κ χωρίς Ιντερνετ (τα κλεισαμε σχεδον ολα) στο χωριο! Τελικα περνάς ωραια κ με τα πιο απλα πράγματα καμια φορά!

Μου αρέσει που έκλεισες το ίντερνετ γράφοντας το εδώ μέσα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
dimviii έγραψε:.............
μου αρεσει που σημερα το βραδυ θα συναντηθουμε καμια 20-30? εβο στον Αλίμο για την καθιερωμενη μας Χριστουγεννιατικη συναντηση.

:s_hang

Λυσσαξτε κουφαλες , δεν δουλευω σημερα.. :ninja: :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#199303 εγώ δουλεύω, αλλά μου αρέσει που σήμερα είμαι τόσο χαρούμενος που αγγίζω ταβάνι και τίποτα δε μπορεί να μου ρίξει τη διάθεση :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε:
dimviii έγραψε:.............

:s_hang

Λυσσαξτε κουφαλες , δεν δουλευω σημερα.. :ninja: :lol:

εγινε το ελα να δεις χθες αργα το βραδυ.Αφου δεν μας δεσανε τυχεροι ειμασταν :ninja: .Ειχαν ερθει και καμια 20αρια σουμπαρου + ενα gt-r. Καιρο ειχαμε να αλητεψουμε βραδυ.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
elteo έγραψε:
GeorgT έγραψε:Μ αρεσει που ηταν απίστευτο το χαλάρωμα 2 μερες στο χωριό με απιστευτη ησυχία (απόλαυση να μη ακούς τη βαβούρα τις πόλης), βόλτες με Έκτωρ, τζακι και καλό φαΐ!

Καιρό ειχα να περάσω τοσο καλά κ χωρίς Ιντερνετ (τα κλεισαμε σχεδον ολα) στο χωριο! Τελικα περνάς ωραια κ με τα πιο απλα πράγματα καμια φορά!

Μου αρέσει που έκλεισες το ίντερνετ γράφοντας το εδώ μέσα. :lol:

όλο το ποστ αναφέρεται στις 2 περασμένες μερες , βεβαια σύντομα αναμένεται και round 2 internet free time! fight!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#199325 ήρθαν μου είπαν τα κάλαντα και δεν αντέδρασα, μάλιστα έδωσα και λεφτά :lol:

δε ξέρω τι μου συμβαίνει :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#199326 Τωρα που εβγαλα τον Σπαικ ειδα να γυρνανε και κατι μαντραχαλοι με τριγωνακια!! :svivhaha:

Αλλα και πολλα μικρα με συνοδεια γονιων. Να περιμενουν απο κατω..Πως γιναμε ετσι γμτ. :sorry:

Δεν ανοιξα σε κανενα.
Άβαταρ μέλους
By famas
#199331 Δεν μου αρέσει που κοτζαμάν Δ.Υ. θα κάτσω μέχρι το τέλος του συμβατικού ωραρίου σήμερα και όποια αθηναική εταιρεία παίρνω τηλέφωνο ακούω τηλεφωνητή να μου λέει ότι θα είναι κλειστά μέχρι το νέο χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By otso
#199404 σιχαινομαι το βορειοευρωπαικα χριστουγεννα , γιορταζουν σημερα , παλι θα φαω τα ηλιθια ανοστα φαγητα τους και το σιχαμενο, να κανουν ολοι δωρα σε ολους . τοσα χρονια χιλιαδες πραγματα θελω , απο φτηνα μεχρι ακριβα , και ποτε ρε πουστη μου δεν πηρα κατι να μου αρεσει . παλια προσπαθουσα , αλλα δεν εχει νοημα και ειναι μια αηδια πρωτα απο ολα γιατι ειναι υποχρεωτικο , και δευτερο γιατι συνηθιζουν τα παιδια οτι ολοι ειναι υποχρεωμενοι να τους κανουν δωρα.
και το χειροτερο , το κομφουζιο των παιδιων που ο αι βασιλης ερχεται αλλη μερα απο τους φιλους τους .
αυριο τουλαχιστον θα φτιαξω σουβλακια , οπως μου εφτιαχνε ο πατερας μου , οταν ημουν παιδι.
Άβαταρ μέλους
By otso
#199406 δεν μου αρεσει που ειδα τον γκεο με τον σπαικ ντυμενοι αιβασιληδες να λενε τα καλαντα σε mikel και να παιρνουν λεφτα και τηλεφωνα απο γκομενες