- 22 Δεκ 2015, 15:24
Εχθές το πρωί το έγραψα, νηφάλιος ήμουν. Δεν ξέρω πόσο θέλει το sv, το θέμα είναι ότι
έχω βαρεθεί να ασχολούμαι και να ρίχνω λεφτά σε ένα χρέπι και να παίζω κορώνα
γράμματα αν θα πάρει μπροστά το πρωί. Οι μάστορες ξέρουν ότι δεν θέλω να ξοδέψω
άλλα λεφτά, δεν ασχολούνται και μου λένε μπούρδες περί ρύθμισης καρμπ, κακής
βενζίνης, ''είναι μπουκωμένο επειδή δεν το ανοίγεις μέσα στην πόλη'' κλπ φίδια.
Εγώ πλέον είμαι σίγουρος ότι το θέμα είναι στα ηλεκτρικά, 15 ετών καλώδια, πολυμερισμένες
ραγισμένες φύσες, κόψε ράψε με μονωτικές από προηγούμενους ιδιοκτήτες και λοιπά γκρέμλιν
σε μία Κομοτηνή πιο υγρή και από καλόγρια σε sex shop. Tο καλοκαίρι με έβγαλε μια χαρά,
μέχρι Αθήνα έφτασα. Της έχω και άχτι ότι μου έσπασε το πόδι και την γλίτωσε με μια στραβή
μανέτα. Δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη πλέον, δεν μου κάνει καμία όρεξη να την καβαλήσω
και να δίνω ξερόγκαζα στα φανάρια για να μην σβήσει σαν κάγκουρας με δίχρονο παπί.
Θεωρώ πως έκανε τον κύκλο της και πλέον είναι μια τρύπα που καταπίνει λεφτά. Μόλις γύρισα
από ΔΟΥ για κατάθεση πινακίδων, μήπως γλιτώσω τα 55 ευρώ για το '16. Προφανώς γινόταν χαμός
και έφυγα, τέτοιες μέρες ούτε με βουλευτή αγκαζέ δεν κάνεις τις δουλειές σου γρήγορα.
Θα κανονίσω σήμερα να δω το Peugeot, δεν φαντάζεστε τι σαβούρα υπάχει στη Θράκη κάτω
από χιλιάρικο. Παπιά από αγρότες στα χωριά με κασόνια πίσω, supra και crypton με νίκελ και
gilera runner βαμμένα με spray. Παίρνεις τηλέφωνο και δεν μπορείς να καταλάβεις τι γλώσσα
μιλάνε. Mου έλεγε ένας φίλος ότι ένας εισαγωγέας έχει αυτό

καινούριο στα 750, καλύτερα να κυκλοφορήσω με φούστα και ζαρτιέρες παρά με αυτό
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.