Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mikeerfol έγραψε:
sknipper έγραψε:Στο BBC σήμερα (μαντείες Έντι Τζόρνταν) προβλέπουν:
Ο Φέτελ στη Φεράρι
Ο Αλόνσο στην Μακλάρεν
Ο Μπάτον μάλλον την κάνει
Ρικάρντο και Κβίατ στη Ρέντ μπούλ
Γιος Φερστάπεν και Κάρλος Σάινθ τζούνιορ για την Τόρο Ρόσο

1,2,4) αυτά είναι στανταράκια βρε :s_tongue
3) Eddie μας το παίρνουν το πουλέν μας :vava:
5) Κάνει comeback ο Jos; :shifty:
Γιος είναι το υιός στη δημοτική και με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα στην αρχή της πρότασης.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
EDDIE_147 έγραψε::s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ρε το Φελιπάου...

@nikos pappas
Στην Ουγγαρία προς το τέλος των χρονομετρημένων δοκιμαστικών και ενώ ο Alonso είχε την pole είχε συνεννοηθεί με την ομάδα να του ανοίξει δρόμο ο Λούης που ήταν μπροστά για να κάνει ένα ακόμα καθαρό γύρο.
Ο Λούης μάλλον τσαντισμένος που δεν μπορούσε να κάνει πιο γρήγορο γύρο δεν έκανε στην άκρη παρά το ότι η ομάδα του το ζητούσε.
Ο Alonso στο μεταξύ είχε φριάξει και χτυπιόταν μέσα στο μονοθέσιο για το Λούη (θυμίζω πάντα ότι είχε την pole position).

Αντί να περιμένει να τελειώσει το θέμα και να διαμαρτυρηθεί στη συνέχεια για κάτι ψιλοασήμαντο, επιλέγει να κάνει ΠΟΥΤΑΝΑ την κατάσταση περιμένοντας στα pits επίτηδες προκειμένου να μην προλάβει να κάνει τελευταίο γύρο ο Λούης όπως και έγινε.
Για να το θέσω μπασκετικά σε παίζει δυνατά ένας συμπαίκτης σου στην προπόνηση και εσύ πας και του ρίχνεις αγκωνιά... :vava: :vava:

Ο μπαμπάς Flavio θα ήταν περήφανος...

Εσκεμμένο το λαθάκι; :hmmm:
Έλα όμως που δεν την είχε την pole o Λολόνσο αλλά ο Χάμιλτον. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#19724 Dennis denies Alonso deal done
Dennis says McLaren has not signed Alonso

ripper, το 'χω: Ολα ηταν ενα σατανικο σχεδιο του καραφλα. Συναντιεται με τον Αλονσο το καλοκαιρι και του λεει ολα ΟΚ. Τον πειθει οτι τον θελει. Ο Αλονσο αγανακτισμενος αποφασιζει να φυγει απο την φοραδα. Κλεινει πρωτα το deal του Φετελ. Και μετα, ο καραφλας αφηνει τον Αρτεμη συξυλο στην αιθουσα αναμονης και κραταει τον Μπατον. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#19725 Εγω παντως θα εχω διχασμο προσωπικοτητας το 15. Οι δυο οδηγοι που υποστηριζω στην ομαδα που αντιπαθω... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
kantoniou έγραψε:Dennis denies Alonso deal done

ripper, το 'χω: Ολα ηταν ενα σατανικο σχεδιο του καραφλα. Συναντιεται με τον Αλονσο το καλοκαιρι και του λεει ολα ΟΚ. Τον πειθει οτι τον θελει. Ο Αλονσο αγανακτισμενος αποφασιζει να φυγει απο την φοραδα. Κλεινει πρωτα το deal του Φετελ. Και μετα, ο καραφλας αφηνει τον Αρτεμη συξυλο στην αιθουσα αναμονης και κραταει τον Μπατον. :s_yes

Θεία δίκη; :shifty: Επίσης αν γίνεται θα ήθελα να γράψεις ένα συγκινητικό-δακρύβρεχτο τραγούδι για το παρακάτω

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... rrari.html
SEBASTIAN VETTEL broke down in tears when he told Red Bull boss Christian Horner that he was quitting the team.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
castigamatti έγραψε:για τη συνέχεια των καλών ή κακών σεζόν του Seb............wait and see.........αν όπως όλα δείχνουν καταλήξει δίπλα στο Rai το 15.......δεν βλέπω γιατί πρέπει να αισθάνεται ότι τον έχει του χεριού του για πλάκα..............

Εεεεε, επειδή όντως τον έχει; Δεν είναι επαρκής λόγος; :lol:
Άβαταρ μέλους
ByGTO
#19744 Να ακούτε όλοι τον ΚΩΣΤΑ ΓΑΜΑΤΟ!!

To ξέραμε για τον Αλονσο,από την Ουγγαρία το 2013 είχε ραγίσει το γυαλί(φέρτε μου RBR).
Τον Vettel τον περίμενα να μείνει μέχρι το 2015.Βιάστηκε,και φάνηκε πόσο τον επηρέασε η ήττα φέτος.Προτιμάει να σουλατσάρει στη Ferrari(ενώ θα μπορούσε να πάει και αργότερα να κάνει τον νέο MS εκεί) παρά να φάει ξύλο και το 2015.

Πάντως στη Ferrari θα γελάσουν πολλοί πικραμένοι του χρόνου,αυτό είναι σίγουρο. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
mikeerfol έγραψε:Θεία δίκη; :shifty: Επίσης αν γίνεται θα ήθελα να γράψεις ένα συγκινητικό-δακρύβρεχτο τραγούδι για το παρακάτω

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... rrari.html
SEBASTIAN VETTEL broke down in tears when he told Red Bull boss Christian Horner that he was quitting the team.

:twisted:

Για τσι φιλοι δεν χαλαμε χατηρι. Αν και λιγο βιαστικο, αρα αδουλευτο, ιδου:

Μεσανυχτα συναντησε τον Χορνερ τον Κριστιανο,
και του 'πε αναπαντεχα "αφεντικο, την κανω".
Ο Χορνερ τηλεφωνησε στον Ματεζιτς εν ταχει
τον Κβιατ αποφασισαν να ριξουνε στη μαχη.

Κι ο Φετελ οταν τ' ακουσε, λυγισε σαν κοπελα,
τα ματια του θολωσανε, τον επιασε μια τρελα.
Τα δακρυα κυλουσανε στα ροζ τα μαγουλακια
κι Χορνερ στα ξανθα τον χαϊδευε μαλλακια.

"Που πας βρε παλικαρι μου στο κοκκινο μπουρδελο;"
"Παω να βρω τη μοιρα μου, αν και πολυ δεν θελω"
"Μεινε εδω, στο σπιτι σου, μαζι με τον Ρικιαρντο"
"Αφεντικο δεν γινεται, εφυγε ηδη ο Ναντο.
Και κατι ακομα θα σου πω κι ισως γι' αυτο να κλαιω,
τον Νιουι στην φοραδα μου μαζι να παρω λεω"

"Ου να χαθεις αχαριστε, ελεεινε προδοτη,
ταιριαζεις εκει που θα πας, στη θεση καταδοτη.
Αντε τσακισου απο δω, και ασε και την κλαψα,
να μεινεις δα δεν ειχαμε τοσο μεγαλη καψα.
Να σε φυσηξει θα θελα αυριο το μελτεμι,
να πας και να προσγειωθεις στη θεση του Αρτεμη"

"Θελω να γινω συμβολο στη θεση του Μιχαλη
κι ειναι καλο που παω εκει, τωρα που ειναι χαλι.
Γιατι θα δουν βελτιωση μολις εγω θα παω,
κι ετσι σε σενα και στον Ρικ αμεσως θα την σπαω.
Κι οταν θα 'ρθει ο καραφλος και παρουμε τις κουπες
πικρα συγνωμη θα ζητας, για ολα αυτα που μου 'πες"
Άβαταρ μέλους
By Go_For_Pole
ripper έγραψε:Βγαίνει ο Αlonsoς και λέει πάνω κάτω όλοι και όλα εξαρτώνται από μένα, μπορώ να πάω όπου θέλω :superman: (όπα ρε μεγάλε)
Ρωτάνε τον Lauda ενδιαφέρεστε; ΟΧΙ (φαπ)
H Red Βull παίρνει τον Kvyat και δηλώνει ότι δεν σκέφτηκε ποτέ τον Alonso (φαπ)

Τελικά έχει μία ολόκληρη επιλογή. :s_laughat Άντε περαστικά μας

Έλα ripper, νομίζεις πραγματικά ότι ο Ισπανός δεν έχει δεμένο το μέλλον του τόσο καιρό τώρα;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#19767 Eδω νομίζει τόσα χρόνια ότι πρόδωσε και κατέστρεψε τον καραφλο καλόκαρδο γέροντα, αυτό σου φαίνεται παράξενο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By ripper
Go_For_Pole έγραψε:Έλα ripper, νομίζεις πραγματικά ότι ο Ισπανός δεν έχει δεμένο το μέλλον του τόσο καιρό τώρα;

Όχι βέβαια, αλλά το να λέει ότι μπορεί να πάει όπου θέλει είναι αρλούμπα.
Στην καλύτερη ομάδα θέλουν να πάνε όλοι και με σταθερούς κανονισμούς προβάδισμα όπως της Μercedes δύσκολα ανατρέπεται.

Διαφωνείς;
Άβαταρ μέλους
By ripper
kantoniou έγραψε:Dennis denies Alonso deal done

Έτσι, μεγάλος Ρον. :yahoo: :lol:
Να και ένας που τα πιάνει. :s_thumbsup

Πάντως το "θέλω να είμαι ευτυχισμένος και δεν με ενδιαφέρουν μόνο οι επιτυχίες", είναι λίγο περίεργο.
Λες να αποφάσισε να μείνει εκτός f1 για του χρόνου; Πολύ θα στεναχωρηθώ :twisted:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
kantoniou έγραψε:Για τσι φιλοι δεν χαλαμε χατηρι. Αν και λιγο βιαστικο, αρα αδουλευτο, ιδου:

Μεσανυχτα συναντησε τον Χορνερ τον Κριστιανο,
και του 'πε αναπαντεχα "αφεντικο, την κανω".
...

Πες μου ότι έστελνες ραβασάκια στο FightClub, μόνο αυτό..