Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#197384 και αυτό έχει δρομολογηθεί,

μου αρέσει το λοιπόν το οτι θα αφήσω γυναίκα στα γιάννενα το φεβρουάριο και οτι θα οργανωθούν τότε 2 "ταξιδάκια" :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#197414 Δε μ αρεσει το επαγγελματικο δίλημμα στο οποιο ειμαι τις τελευταιες μερες.. Μεχρι αυριο θα πρεπει να χω αποφασισει.
Μ αρεσει που τα Χριστουγεννα θα ξεκουραστω!
Dimitris_P θα κατεβεις να παμε για brainstorming στην Ευρωστινη?

.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#198408 Δεν μου άρεσε που, επιστρέφοντας χτες σπίτι απο περπατηματακι στη γειτονια, βρήκα αυτο:
Εικόνα

Μου άρεσε όμως που βρήκα κάρτα του στον υαλοκαθαριστηρα, τον πήρα τηλεφωνο κι ήρθε σήμερα και κάναμε δήλωση....υπαρχουν ακόμα άνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#198417 σωστός. Το μου αρεσόμετρό σου έχει θετικό πρόσημο ;)

Εμένα μου άρεσε που επέστρεψε ο τιράντας στους δρόμους
και οτι πλησιάζουν οι γιορτές
Άβαταρ μέλους
By gianik
Dimitris_P έγραψε:Δεν ξέρω ακόμη. Ωραία η υπογραφή :P

Παίζει Σ/Κ να είμαι Λυκοποριά..
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#198723 Αρεσκω τρελα που χθες τσιμπησα τον πρωτο μου μισθο! :metalo: Δρομολογηθηκε ηδη αλλαγη βασης μηχανης, κολωνα τιμονιου, κρυφος φωτισμός :superman:, και οι εξετασεις για ενα μερος του ECDL. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Focusman91 έγραψε:Αρεσκω τρελα που χθες τσιμπησα τον πρωτο μου μισθο! :metalo: Δρομολογηθηκε ηδη αλλαγη βασης μηχανης, κολωνα τιμονιου, κρυφος φωτισμός :superman:, και οι εξετασεις για ενα μερος του ECDL. :yahoo:

πολλά ακούγονται για πρώτο μισθό :shifty:

Καλωσήλθες :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#199002 Μ αρεσει που ηταν απίστευτο το χαλάρωμα 2 μερες στο χωριό με απιστευτη ησυχία (απόλαυση να μη ακούς τη βαβούρα τις πόλης), βόλτες με Έκτωρ, τζακι και καλό φαΐ!

Καιρό ειχα να περάσω τοσο καλά κ χωρίς Ιντερνετ (τα κλεισαμε σχεδον ολα) στο χωριο! Τελικα περνάς ωραια κ με τα πιο απλα πράγματα καμια φορά!
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#199060 Δεν μου αρέσει που πριν 5 μέρες ήταν να πάω στην επίσκεψη που είχε κανονίσει ο 21quadra στο Hanjin Germany, αλλά ο προϊστάμενός μου είχε αντίθετη άποψη :rant: :( Ευχαριστώ όμως τον κύριο Παναγιώτη, που δεν με ξέχασε.

Δεν μου αρέσει όλη αυτή η αβεβαιότητα, ειδικά στο θέμα της δουλειάς.

Μου αρέσει που έχω άδεια μέχρι την Κυριακή.

Μου αρέσει που έφτιαξε ένας φίλος τη γρατζουνιά που μου είχαν κάνει και που μου έπλυνε το χώρο της μηχανής. Λάμπει και γουστάρω :metalo: