Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
johny έγραψε:
bill33 έγραψε:
johny έγραψε:Mazda 6 2.0 αγορασμενο καινουργιο 09-2006 και μεχρι σημερα 80000χλμ

Απο την πρωτη εβδομαδα ετριζε το ζουαν της εξατμισης, το αλλαξα και κρατησε περιπου δυο μηνες και μετα παλι τα ιδια, το αφησα ετσι και το πηρα αποφαση οτι ειναι σχεδιαστικο λαθος, ετσι και αλλιως μονο στο ρελαντι ακουγεται.

65000χλμ. το μεσαιο καζανακι τριζει και αυτο, ευτυχως μονο οταν ειναι κρυο, θελω να το αλλαξω αλλα φοβαμαι μην γινει καμια πατατα.

Τι φοβάσαι δηλαδή;Μπορεί απλά να θέλει σφίξιμο κάτι.

Πήγα στο συνεργείο και το χτύπησε ο μάστορας με το χέρι και έκανε θόρυβο, προφανώς κάποιο διαφραγμα έχει σπάσει.

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 2776945....Είσαι ο ίδιος;(ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6)..
Άβαταρ μέλους
By timkoul
spyros.s έγραψε:σιβικ 1,8 2007.
67000 km

- έπεσε το σήμα μέσα στη γυαλινη μάσκα 2 φορές ( !) και πήρα εκείνη του type-s f/l πριν 3 χρόνια! Μόλις την πήρα ο Σ έδωσε εγγύηση 7 ετών στην γυάλινη αλλα γουστάρω καλύτερα την σπορτιφ γρίλια και δεν ξανασχολήθηκα! Από την ζέστη το παθαίνουν λέει... :s_omg

Κι εμενα εχει πεσει. Τι παιζει μ' αυτην την εγγυηση?
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
bill33 έγραψε:Εδώ γράφουμε τι πρόβλημα έχει βγάλει το αυτοκίνητο μας :s_smile
Αν πχ σας ρωτήσουν σε άλλο θέμα τι πρόβλημα έβγαλε το γράφετε εδώ και ποστάρετε εκεί το λίνκ μόνο,έτσι θα να μένουν τα θέματα καθαρά.

Απλή ερώτηση!. Εδώ θα βλέπουμε το θέμα, και θα πηγαίνουμε που, για να πληροφορήσουμε?.
Βασίλη ξέρεις ποιος είμαι και κλώνος δεν γίνομαι.
Δεν παίρνω ειδοποιήσεις , και έτσι η συνέχεια θεμάτων είναι κουραστική και χρονοβόρα.
Αυτά είναι τα προβλήματα μου!.
Καλό σου απόγευμα.
Αντώνης.
Άβαταρ μέλους
By bill33
antonis-team έγραψε:
bill33 έγραψε:Εδώ γράφουμε τι πρόβλημα έχει βγάλει το αυτοκίνητο μας :s_smile
Αν πχ σας ρωτήσουν σε άλλο θέμα τι πρόβλημα έβγαλε το γράφετε εδώ και ποστάρετε εκεί το λίνκ μόνο,έτσι θα να μένουν τα θέματα καθαρά.

Απλή ερώτηση!. Εδώ θα βλέπουμε το θέμα, και θα πηγαίνουμε που, για να πληροφορήσουμε?.
Βασίλη ξέρεις ποιος είμαι και κλώνος δεν γίνομαι.
Δεν παίρνω ειδοποιήσεις , και έτσι η συνέχεια θεμάτων είναι κουραστική και χρονοβόρα.
Αυτά είναι τα προβλήματα μου!.
Καλό σου απόγευμα.
Αντώνης.

Τόσο δυσνόητο είναι αυτό που έγραψα; :s_dunno
Εδώ αναφέρουμε τι προβλήματα έχουν παρουσιάσει τα αμάξια μας,το πιο πιθανό είναι να έχουν λυθεί.Αν ζητάει λύση κάποιος απαντάς εδώ ή αν ανοίξει ξεχωριστό θέμα και ρωτάει απαντάς εκεί.

ΜΑκάρι να είχαμε όλοι τα προβληματά σου
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
#10614 Σίγουρα το είχα καταλάβει!. Άπλα έκανα μια ρητορική ερώτηση, για να προβληματίσει εάν και εφόσον…..
Το πρόβλημα μου είναι η έλλειψη ενημέρωσης!.
Περιμένω. :inlove:
antonis-team
Άβαταρ μέλους
By bill33
antonis-team έγραψε:Σίγουρα το είχα καταλάβει!. Άπλα έκανα μια ρητορική ερώτηση, για να προβληματίσει εάν και εφόσον…..
Το πρόβλημα μου είναι η έλλειψη ενημέρωσης!.
Περιμένω. :inlove:
antonis-team

Και σου έδωσα μια ρητορική απάντηση.

Τι περιμένεις; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By bill33
antonis-team έγραψε:την ενημέρωση στα mail μου, για να μαθαίνω ότι μετά από έμενα υπήρχε παράθεση!.
antonis-team.

Πάτα το Notify me when a reply is posted κάτω κάτω στο πόστ που θα κάνεις.Θα σε ενημερώνει σε κάθε νέο ποστ.
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
timkoul έγραψε:
spyros.s έγραψε:σιβικ 1,8 2007.
67000 km

- έπεσε το σήμα μέσα στη γυαλινη μάσκα 2 φορές ( !) και πήρα εκείνη του type-s f/l πριν 3 χρόνια! Μόλις την πήρα ο Σ έδωσε εγγύηση 7 ετών στην γυάλινη αλλα γουστάρω καλύτερα την σπορτιφ γρίλια και δεν ξανασχολήθηκα! Από την ζέστη το παθαίνουν λέει... :s_omg

Κι εμενα εχει πεσει. Τι παιζει μ' αυτην την εγγυηση?

το έγραψα παρακάτω...αν εχεις επταετή εγγύηση ο Σ στο αλλάζει τσάμπα. Πάρε ένα τηλ τον Σ να ρωτήσεις!
Άβαταρ μέλους
By johny
touring the m3 1.6 έγραψε:
johny έγραψε:
bill33 έγραψε:
johny έγραψε:Mazda 6 2.0 αγορασμενο καινουργιο 09-2006 και μεχρι σημερα 80000χλμ

Απο την πρωτη εβδομαδα ετριζε το ζουαν της εξατμισης, το αλλαξα και κρατησε περιπου δυο μηνες και μετα παλι τα ιδια, το αφησα ετσι και το πηρα αποφαση οτι ειναι σχεδιαστικο λαθος, ετσι και αλλιως μονο στο ρελαντι ακουγεται.

65000χλμ. το μεσαιο καζανακι τριζει και αυτο, ευτυχως μονο οταν ειναι κρυο, θελω να το αλλαξω αλλα φοβαμαι μην γινει καμια πατατα.

Τι φοβάσαι δηλαδή;Μπορεί απλά να θέλει σφίξιμο κάτι.

Πήγα στο συνεργείο και το χτύπησε ο μάστορας με το χέρι και έκανε θόρυβο, προφανώς κάποιο διαφραγμα έχει σπάσει.

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 2776945....Είσαι ο ίδιος;(ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6)..

Ναι εγώ είμαι, έχεις να προτείνεις κάτι Αντώνη;
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
#10778 Θα πέσεις από κάτω φίλε μου. Κρύο θα το χτυπήσεις με το χέρι σου. Τα διαφράγματα έχουν χαρακτηριστικό ήχο, τσιρίζει.
Εάν είναι διαφράγματα, πετάμε το καζανάκι. Τα Ζουάν πωλούνται στο εμπόριο και είναι φτηνά. Καθαρισμός της βίδες τους για να σφίξουν καλά μετά.
antonis-team.
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
johny έγραψε:Ναι εγώ είμαι, έχεις να προτείνεις κάτι Αντώνη;

Το ίδιο θα σου έλεγα(τσεκάρισμα με χτυπηματάκια),αλλά μάλλον θα το έχεις ήδη φτιάξει! :oops:

@edit....Τελικά τί έκανες;