Πως ακριβώς δικαιώθηκες περισσότερο από τον nass;

δεύτερο ξεχνάς (;) ότι και οι δυό πρόσφεραν καλύτερο συμβόλαιο στον κορυφαίο που τα κάνει πουτάνα το 2009 για να έρθει στο μαγαζί τους,αλλά αυτό το κορόϊδο προτιμήσε την αίγλη της ferrari και την παραμύθα του Luca
ripper έγραψε:Και εσύ στο πιο πρόσφατο ποστ σου είπες ότι τελικά δεν καίγεται να φύγει και μάλλον μένει.
Πως ακριβώς δικαιώθηκες περισσότερο από τον nass;
castigamatti έγραψε:μα νομίζω ότι το εξήγησα ήδη.....το καίγεται να φύγει δεν έχει να κάνει τόσο με το "σήμερα" ή "αύριο"...όσο με το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το περιβάλλον εργασίας στην RBR του έχει γίνει ανυπόφορο και οι σχέσεις του με την ομάδα έχουν διαρραγεί οριστικά,καθώς, αφ'ης στιγμής πέτυχε το πείραμα Ricciardo:
-δεν πρόκειται να του δώσουν ξανά a priori καθεστώς Νο1
-του πρότειναν ήδη ανανέωση με περικοπή αποδοχών,δείχνοντάς του ότι δεν τον υπολογίζουν
-με την αποχώρηση Προδρόμου και τη σταδιακή συνταξιοδότηση Newey η RBR καθίσταται στο μέλλον άγνωστος Χ
-όσο είναι νωποί οι τίτλοι και η αύρα των εμφατικών νικών του 13 μπορεί εύκολα να βρει ομάδα και παχυλό συμβόλαιο,έχοντας την πολυτέλεια χρόνου να περιμένει την ανάκαμψη της....αλλά και την "αφέλεια" να πιστεύει ότι στο ρωμαϊκό χάος(*) της ferrari μπορεί να επανάλαβει το curriculum του MS....
το δεύτερο quote (=να εξαντλήσει το υπάρχον συμβόλαιο του) εκφράζει προσωπικό ευσεβή πόθο (και δυστυχώς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν,αλλά από το τι θα κάνει ο Alonso και ΚΥΡΙΩΣ από το αν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο Marchionne τη ρήτρα για να τον φέρει από το 15)γιατί έχω περισσότερο ανάγκη να τον αποκαταστήσω στη συνείδησή μου ως "αθλητή" και μετά ως top πιλότο.....
EDDIE_147 έγραψε:Τότε κανένας από τους δυο δεν είχε κορυφαίο μονοθέσιο και θα λεγα δεν είχαν καν ομάδα (ειδικά η Μερκεντέ).
για δώσε ρε eddie ένα προγνωστικό kimi vs Seb.....να έχουμε να σχολιάζουμε

castigamatti έγραψε:ripper έγραψε:Και εσύ στο πιο πρόσφατο ποστ σου είπες ότι τελικά δεν καίγεται να φύγει και μάλλον μένει.
Πως ακριβώς δικαιώθηκες περισσότερο από τον nass;castigamatti έγραψε:μα νομίζω ότι το εξήγησα ήδη.....το καίγεται να φύγει δεν έχει να κάνει τόσο με το "σήμερα" ή "αύριο"
). Και μετα δικαιωνεται (τελικα εννοουσε οτι θα φυγει αμεσα).
Alba Parietti έγραψε:Ο Vettel δεν θα πάει ποτέ στη Ferrari,αν αυτή δεν δείξει σαφή σημάδια βελτίωσης και ανταγωνιστικότητας για τίτλο.
Alba Parietti έγραψε:-o Vettel λογικά θα ανακάμψει και προφανώς θα πάει πακέτο με τον Newey,που μέχρι το καλοκαίρι του 2015 θα είναι σε περίοδο gardening...........
Alba Parietti έγραψε:ο Vet δεν βλέπω το λόγο να μην θέλει να πάρει το αίμα του πίσω από τον Αυστραλό , σε μια μεταβατικη χρονια, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν το ένα μάτι τους στραμμένο στο που πρόκειται να βαδίσει ο συνδυασμός Honda /mcl και πόσο πολλά υποσχόμενος είναι η όχι.
kantoniou έγραψε:castigamatti έγραψε:α)τους τελευταίους μήνες συγκεκριμένα ιταλικά media διαδίδουν ότι ο Alo απαιτεί ένα τσουβάλι χρήματα για να ανανεώσει, υπογράφοντας καινούργιο συμβόλαιο μέχρι και τέλος του 2017.....o Alo στην πραγματικότητα έχει ζητήσει για να το υπογράψει ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ
Κακοηθειες, οπως οι παρακατω:Alba Parietti έγραψε:Ο Abad ζήτησε για την υπογραφή του νέου συμβολαίου να πληρωθεί το bonus της κατάκτησης του πρωταθληματος στον Ισπανο (20 εκ ευρω)..........μιας και ο λόγος που του το στέρησε φέτος είναι το κακό μονοθέσιο. ..........![]()
Με αυτή την προϋπόθεση ο Αlo δέχεται να μείνει. ............Alba Parietti έγραψε:ο Abad πρόσφατα ζήτησε και το bonus πρωτάθληματος (κοντά στα 40 εκ. ευρώ μαζί με το συμβόλαιο) για να υπογράψει ο Alonso μέχρι και το 2017 (με option για 2018 και 2019).
Πολύ απλά ο ισπανός τώρα ζητάει λίγο παραπάνω από τα χρήματα που του προσφέρει η Honda,για να μείνει και να κλείσει την καριέρα του στη ferrari,γνωρίζοντας ότι και το 2015 δεν θα διεκδικήσει τίποτα
Αλλα ξεχασα, πεθανε ο Botin...
)
castigamatti έγραψε:οι προβλέψεις και γενικότερα οι εκτιμήσεις τελούν σε άμεση συνάρτηση με τις εξελίξεις και τις μεταβολές του χώρου που σχολιάζεται και άρα δεν μπορεί να απαιτεί κανείς να μην αναπροσαρμόζονται στα νέα δεδομένα...............
άλλη πρόβλεψη πχ. για τη στάση που θα τηρήσει ο Vettel στο μέλλον θα γίνει όταν ακόμα ο Newey δεν έχει ανακοινώσει ότι συνταξιοδοτείται,όταν δεν έχουν πέσει οι ψωλές από το Ric,όταν οι ψωλές από μια έχουν γίνει τρεις,όταν του προτείνεται ανανέωση με τα μισά χρήματα κοκ.
Alba Parietti έγραψε:Ο Vettel δεν θα πάει ποτέ στη Ferrari,αν αυτή δεν δείξει σαφή σημάδια βελτίωσης και ανταγωνιστικότητας για τίτλο.
kantoniou έγραψε:Και κατι τελευταιο:kantoniou έγραψε:castigamatti έγραψε:α)τους τελευταίους μήνες συγκεκριμένα ιταλικά media διαδίδουν ότι ο Alo απαιτεί ένα τσουβάλι χρήματα για να ανανεώσει, υπογράφοντας καινούργιο συμβόλαιο μέχρι και τέλος του 2017.....o Alo στην πραγματικότητα έχει ζητήσει για να το υπογράψει ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ
Κακοηθειες, οπως οι παρακατω:Alba Parietti έγραψε:Ο Abad ζήτησε για την υπογραφή του νέου συμβολαίου να πληρωθεί το bonus της κατάκτησης του πρωταθληματος στον Ισπανο (20 εκ ευρω)..........μιας και ο λόγος που του το στέρησε φέτος είναι το κακό μονοθέσιο. ..........![]()
Με αυτή την προϋπόθεση ο Αlo δέχεται να μείνει. ............Alba Parietti έγραψε:ο Abad πρόσφατα ζήτησε και το bonus πρωτάθληματος (κοντά στα 40 εκ. ευρώ μαζί με το συμβόλαιο) για να υπογράψει ο Alonso μέχρι και το 2017 (με option για 2018 και 2019).
Πολύ απλά ο ισπανός τώρα ζητάει λίγο παραπάνω από τα χρήματα που του προσφέρει η Honda,για να μείνει και να κλείσει την καριέρα του στη ferrari,γνωρίζοντας ότι και το 2015 δεν θα διεκδικήσει τίποτα
Αλλα ξεχασα, πεθανε ο Botin...
Κανε μου και μια χαρη ρε Κωστα Γαματε. Πηγαινε λιγο στο 4ΤΦ (αυτο που μας εκανες τον δυσκολο για να το αφησεις) και ριξε δυο φωνηεντα σε αυτην τη θρασυτατη την Αλμπα, που γραφει τετοιες ανευθυνες συκοφαντιες. Αντε, γιατι εχει παραγινει το κακο με διαφορους ψιθυριστες που γραφουν οτι να 'ναι.
Ή, αν θελεις, σχολιασε εδω, γιατι μαλλον δεν θα το διαβασες το σχολιο μου...
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]