When the going gets tough, the tough get going
fokion έγραψε:Μαλιστα.... Να πω βεβαια οτι δεν εχω μποιλερ ή δοχειο αδρανειας για ζεστα νερα, η σομπα δινει απευθειας στο καλοριφερ, περαν βεβαια οτι ζεσταινοντας "με την παρουσια της" το χωρο που βρισκεται εχω κλεισει τα 2 εκει καλοριφέρ. )
dimviii έγραψε:ποσα τετραγωνικα ζεσταινεις με τα 3,5 ευρω ημερησιως?
δεν θα το εκλεινα ΠΟΤΕ!
ArrowsFA1 έγραψε:Αν δεν μπορεί να αλλάξει θέση λόγω καλωδίωσης, δες μήπως μπορείς να βάλεις έναν που να έχει και ασύρματο αισθητήρα.
dimviii έγραψε:με την ευκαιρια της αναζητησης θερμοστατη να αναφερω ενα προβλημα που εχω στο δικο μου σπιτι με το θερμοστατη.
Ειναι μεζονετα και ο θερμοστατης στον πανω οροφο με τις κρεβατκαμαρες βρισκεται μολις ανεβεις τις σκαλες στο χωλακι που εχει.Σε εκεινο το σημειο οταν εχεις αναψει καλοριφερ,υπαρχει εντονη ροη ζεστου αερα απο τον κατω οροφο προς τα πανω(φευγει ο ζεστος αερας απο το κλιμακοστασιο προς τον πανω οροφο),με αποτελεσμα ο θερμοστατης να καταλαβαινει οτι πιανει πχ τους 21 βαθμους που εχεις ρυθμισει,ενω η θερμοκρασια στον πανω οροφο ειναι πολυ χαμηλοτερη.
Προφανως επρεπε να τοποθετηθει σε αλλη θεση, μακρια απο τη σκαλα οπου υπαρχει αυτη η ροη του ζεστου αερα .
elteo έγραψε:Ανοιξαν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]