Ιδιως το μοτερ του(συγκρινομενο με το Punto που εχω).Θεωρησα οτι τα παραπανω κιλα θα το πνιγουν αλλα
Corto Maltese έγραψε:Mε περισσότερα άλογα ναι. Ταχύτερο όχι τόσο, τουλάχιστον με βάση τα χαρτιά λόγω τρικύλινδρου.
Πήγα στην Peugeot για άλλη δουλειά
και είδα το 2008, που μου φάνηκε ιδανικό για τη δουλειά που το θέλεις
με μπόνους κάτι έξτρα παροχές (δωρεάν service 4 χρόνια, εργ. εγγύηση 5 χρόνια κλπ.) Τελική τιμή το 500Χ πόσο σου είπαν; (διαβάζω ότι κι αυτοί τρέχουν γενναίες προσφορές στα ετοιμοπαράδοτα)
.
Corto Maltese έγραψε:Κατανάλωση, ελαφρώς αυξημένα τέλη και ελαφρώς αυξημένα ασφάλιστρα. Αν βάλουμε και το σέρβις ανεβαίνει κι άλλο
Πάρε το Peugeot. Έχουν ετοιμοπαράδοτα;
Το Cactus (και το Juke) θα το έπαιρνα μόνο αν ήταν δώρο και θα του έβαζα άμεσα πωλητήριο, για να πάρω κάτι άλλο. Νομίζω ότι ξεπερνάει τα επίπεδα ασχήμιας του αείμνηστου Tiida
Το είδες καθόλου αυτό Corto, ή δεν σου αρέσει;
Από τα άλλα δύο, θα προτιμούσα το FIAT πάντως, μου φαίνεται πιο όμορφο.
Το Fiat δεν έτυχε να το δω από κοντά, όμως το 2008 που το είδα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και μάλιστα η αδερφή μου το έβαλε για τα καλά στο μάτι, για να αλλάξει αυτό το άχρηστο x-trail που πήγε και φορτώθηκε επί ΚΚ του Β'.
Επίσης η αντιπροσωπεία της Peugeot μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και οι προσφορές που κάνουν δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητες
Asimov έγραψε:Το Cactus (και το Juke) θα το έπαιρνα μόνο αν ήταν δώρο και θα του έβαζα άμεσα πωλητήριο, για να πάρω κάτι άλλο. Νομίζω ότι ξεπερνάει τα επίπεδα ασχήμιας του αείμνηστου Tiida
Αυτοκίνητα για τυφλούς όλα τους. Στην ίδια κατηγορία εξαμβλώματος με το αλήστου μνήμης Scorpio.
Τον κάκτο εγώ τον βρίσκω πολύ συμπαθητικό, ίσως παίζει ρόλο και το χρώμα αλλά όσα έχω δει μια χαρά μου μοιάζουν, το ίδιο και το Juke το οποίο όμως θεωρώ πιο περιθωριακή επιλογή σε σχέση με τον κάκτο. Αντίθετα με ενοχλούν κάπως τα Peugeot με τα 2 μηδενικά, τα βρίσκω γκουμουτσέ..... Αλλά σημασία έχει τι αρέσει σε αυτόν που θέλει να το πάρει.