dstou έγραψε:Κρύο ήτανε και έκαψε 10,7? Πολλά μου φαίνονται.
Άμα τον δεις πως πάει όταν οδηγεί χαλαρά, θα καταλάβεις...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

dstou έγραψε:Κρύο ήτανε και έκαψε 10,7? Πολλά μου φαίνονται.

markvag έγραψε:Βασικά, μάλλον εσύ το πήγαινες λάθος...![]()
![]()
Το ντήζελ (όπως και το κάθε τουρμπιγιόν φαντάζομαι) θέλει να οδηγείται στη ροπή του για να είναι οικονομικό. Αλλιώς απλά καις καύσιμο...
panos2171 έγραψε:markvag έγραψε:Βασικά, μάλλον εσύ το πήγαινες λάθος...![]()
![]()
Το ντήζελ (όπως και το κάθε τουρμπιγιόν φαντάζομαι) θέλει να οδηγείται στη ροπή του για να είναι οικονομικό. Αλλιώς απλά καις καύσιμο...
+1
Και γενικά δεν υπάρχει λόγος να ξεφεύγεις πάνω από τις 2000σαλ. Το V40 μάλιστα προτείνει αλλαγή στις 1800-1900σαλ. Αλήθεια High πότε άλλαζες ταχύτητα;
panos2171 έγραψε:markvag έγραψε:Βασικά, μάλλον εσύ το πήγαινες λάθος...![]()
![]()
+1
Και γενικά δεν υπάρχει λόγος να ξεφεύγεις πάνω από τις 2000σαλ. Το V40 μάλιστα προτείνει αλλαγή στις 1800-1900σαλ. Αλήθεια High πότε άλλαζες ταχύτητα;
Κάπου τότε θα μπαίνει το turbo... Θεωρώ ότι τα upshift indicator που έχουν πολλά αμάξια είναι υπερβολικά και αν θέλεις να μην είσαι σαλίγκαρος πρέπει να το αγνοείς...

markvag έγραψε:Θεωρώ ότι τα upshift indicator που έχουν πολλά αμάξια είναι υπερβολικά και αν θέλεις να μην είσαι σαλίγκαρος πρέπει να το αγνοείς...
iceman έγραψε:Σε συνθήκες κινήσης οι dci καίνε πολύ. Τα 10ρια και 8αρια στο 1.5 τουλάχιστον που έχω είναι συνήθη εντός πόλης και μποτιλιαρισμα.
τερμα γκαζι εθνικη και απο Χαλκιδα εως και Λιμνη Ευβοιας με πολυ 2η 3η σε φουρκετες δεν πηγε πανω απο 9,8 λιτρα.dimviii έγραψε:iceman έγραψε:Σε συνθήκες κινήσης οι dci καίνε πολύ. Τα 10ρια και 8αρια στο 1.5 τουλάχιστον που έχω είναι συνήθη εντός πόλης και μποτιλιαρισμα.
Kangoo ii με 800 κιλα φορτωμενοτερμα γκαζι εθνικη και απο Χαλκιδα εως και Λιμνη Ευβοιας με πολυ 2η 3η σε φουρκετες δεν πηγε πανω απο 9,8 λιτρα.
Το 1,5 dci φοραει.
Τερμα γκαζι στην οποιαδηποτε ΕΟ δεν παει πανω απο 10.Μεσα στην Αθηνα μαξ 9.
) Θεσ/νικη - Τεμπη και πίσω με 150-160 και Α/C, καθώς και Σίνδος-Νιγρίτα-Σίνδος (μέσω Σοχού), δhλαδή τις μεγαλυτερες καταναλώσεις που έγραψε στα χέρια μου, δεν πέρασε τα 9 lt/100km
KWSN-Men έγραψε:Τι ωμότητες κάνετε με τις σόμπες δηλαδη;
αλλα το λαμπακι μενει αναμενο.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]