Η αγελαδα κατουρηθηκε πανω της. Οχι ακριβως κατουρημα, αλλα σημαδια ακρατειας αρχικου σταδιου.
Διαπιστωθηκε μικρη διαρροη (3-4 σταγονες) αφου παρεμεινε σβηστο για μερικες ωρες στο κρυο (7-8 βαθμους).
Παρατηρησα στην κυλινδροκεφαλη, καθως εκανα τις τελευταιες τζουρες και μολις το εβαλα μπρος, οτι υπηρχε ανακλαση απο φωτα τριγυρω...
Δεν εσταζε τιποτα κατω, ουτε κατα το ζεσταμα και μετεπειτα κρυωμα φανηκε κατι...
Προερχεται μαλλον, απο καποιο κολαρο κοντα στο θερμοστατη.
Αυριο περιμενω διαγνωση.
Χλμ: 16000.
TROMPARIOUS DE LA PIAGGIUS!

Α! Και το ρελεδακι για τη δυνατη σκαλα (εχει ρελε, ειτε για τη σκανδαλη του σινιαλου, ειτε για τον διακοπτη αντιχειρα) ... εκανε πριν μερικες μερες ενα "σκαλωμα" Ενω το μπλε λαμπακι ηταν αναμενο, δεν ειχα σινιαλο η δυνατη σκαλα, με 2-3 "παιξε-παιξε" και βλεμμα <<ΩΝΑΣΟΥΓΑΜΗΣΩ>> εστρωσε.
FORZA ITALIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Anonymous Founder έγραψε:Στην Ιταλία δεν φτιάχνεται και το δικό σου;
Δεν έχω ιδέα.
Fiat Panda 7,6l/100km
Η διαρροη απο τη μερια του θερμοστατη, οφειλεται στο σφικτηρακι το οποιο αλλαχτηκε.
Επειδη το manual λεει ανα 10.000χλμ ελεγχο παραφλου τοσο σε ποσοτητα αλλα και σε τι κατασταση βρισκεται... εγινε ΑΛΛΑΓΗ (2L).
Στη μηχανη το αλλαζα ανα 20000χλμ ... οποτε μιας και με αυτο ειμαι κοντα, why not.
Κοστος για ολη τη δουλεια, μονο το παραφλου.
Κλασσικο θεμα με τα σφικτηρακια λεει ο μαστορας μου που εμφανιζεται σε πολλα piaggio οπως εχω διαβασει και σε φορουμ.
Forza Italiaaaaaaaaaaaaa !!!!!
Στην τώρα εποχή έχω να πω ότι με έχουν εντυπωσιάσει τα παρακάτω:
*οδική συμπεριφορά: δεν ξέρω αν φταίνε μόνο οι 16" τροχοί ή το όλο στήσιμο, αλλά είναι εντυπωσιακό το πόσο άνετο (σχετικά πάντα), στριφτερό και σταθερό είναι.
*δύναμη: οκ δεν είχαμε τότε τόσα κυβικά σε σκούτερ. Τα 125 ήταν τα δυνατά (+1 180άρι). Γενικά αρκετά δυνατό για πόλη. Τώρα βέβαια με τα 500άρια να αλωνίζουν, δεν θα έλεγα ότι έχει και πολλά κυβικά.
Γενικά το μηχανάκι έχει πολύ καλή συντήρηση (ανάρτηση, λάστιχα κλπ είναι σχεδόν new), αλλά και πάλι είναι πολύ ικανοποιητικό. Σίγουρα δεν το συγκρίνω με μοτοσυκλέτες, αλλά με ότι θυμάμαι εγώ.
Επίσης είναι πολύ βολικό, φορτώνεται, πάει παντού κλπ.
Η κατανάλωση του βέβαια (όπως και η συντήρησή του) τσιμπάει λίγο, αλλά κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Overall πάντως μου αρέσει. Δεν λέω ότι δεν θα θελα να πάω καμιά βόλτα με κανα proper μοτόρι, αλλά και στο parking να το είχα, δεν υπάρχει χρόνος.
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Για πες τι καταναλωση εχεις;
Το βλέπω να παίζει μεταξύ 4 και 5. σήμερα θα γεμίσω πάλι και θα δω.
Για μενα μια χαρα ειναι παντως.
Ειχα βαλει μονο μια φορα απο ενα τυχαιο εκο κ πηγε 4.5. Ισως εφταιγε το πρατηριο.
Παντως κ η οδηγηση στο κεντρο ειναι λιγο πιο κατω απο μαντ μαξ!
< >
xenos έγραψε:Τα τελευταια 3 γεμισματα ειναι καρφωμενο κοντα στο 4 (3.9-4.0).
Για μενα μια χαρα ειναι παντως.
Ειχα βαλει μονο μια φορα απο ενα τυχαιο εκο κ πηγε 4.5. Ισως εφταιγε το πρατηριο.
Παντως κ η οδηγηση στο κεντρο ειναι λιγο πιο κατω απο μαντ μαξ!
< >
Το φανταστηκα. Για να γραψεις 4άρι σε 300άρι μοτερ ... πρεπει να του σκιζεις τα πεταλα εντος πολης.
Παλι καλα που ειναι χειμωνας και δεν ζεσταινεται γρηγορα και παω σεμνα ....
Morx έγραψε:Το φανταστηκα. Για να γραψεις 4άρι σε 300άρι μοτερ ... πρεπει να του σκιζεις τα πεταλα εντος πολης.
Παλι καλα που ειναι χειμωνας και δεν ζεσταινεται γρηγορα και παω σεμνα ....
Είναι οι συνθήκες τέτοιες που αναγκαστικά το ανοίγεις. Σκέφτομαι μπας κ του βάλω λίγο πιο ελαφριές μπίλιες, μιας και κινείται πιο πολύ σε ταχύτητες <100κμ.
Στο κέντρο πάντως σε κάθε φανάρι όλοι είναι κάπως έτσι: