Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#196308 Καλοτάξιδο!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
224v έγραψε:αυτο τελικα ειναι το νεο μας 500ακι
Εικόνα

Τόσα χρόνια μετά, παραμένει γλυκύτατο το άτιμο! Καλοτάξιδο!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#196352 Μεγείες! Άλλο ένα λευκό. Εγώ, εσύ, ο Γιάννης (Μπούσο). Βλέπω καλά έχει xenon? Πολύ καλή προσθήκη.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Deleted User 1 έγραψε:Μεγείες! Άλλο ένα λευκό. Εγώ, εσύ, ο Γιάννης (Μπούσο). Βλέπω καλά έχει xenon? Πολύ καλή προσθήκη.

Οχι δεν εχει!!! δεν ξερω αν μπορει να μπει εδω στην Αντιπροσωπια...
Ευχαριστω ολους για τις ευχες. Βλεπω το twin air 105 να το δεινουν επιταχυνση πανω απο 12sec!!. To Diesel το λενε 10,7... εχει αλλες σχεσεις στο κιβωτιο?? παντως αν δεν εχει θεμα με την παγιδα καπνιας τοτε θα ειναι για χρονια μια καλη συντροφια και αξιοπιστη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#196440 καλοταξιδο το μικρουλι!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#196529 Μου φανηκε απ το πλαι οτι ειδα προτζεκτορες αλλα εκανα λαθος. Εδω δεν εχει νοημα να τους βαλεις. Θα ειναι εντελως ασυμφορο. Δυστυχως προ 7ετιας που το πηραμε εμεις δεν υπηρχαν σαν option τα xenon.

Πωωωω μολις διαπιστωσα οτι εχουν περασει 7 χρονια! :lipsealed:

<+
Άβαταρ μέλους
By GTS
#196575 Eνδιαφερον ότι το πουλανε ακομα και η ΦΙΑΤ βγαζει χρηματα από αυτό. Από αξιοπιστια;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#196579 Εχει καψει 2 λαμπες σε 7 χρονια και 2 μηνες. 20κατι Οκτωβριου 2008 παρεληφθη. Χλμ 62000 και κατι ψιλα.

Παραμενει ευκολα απ' τα πιο ομορφα μικρα για τα γουστα μου, παρολο που ειναι λιγο θηλυπρεπες. Αν ηταν σοβαρη εταιρια η Φιατ και εκανε καιριες και εγκαιρες επεμβασεις πχ καλο αυτοματο σε περισσοτερους κινητηρες ή στυλιστικο φρασκαρισμα καθε 3 και οχι 8 χρονια, θα μπορουσε να το ξεζουμιζει για 10ετιες.

<+
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 15 Δεκ 2015, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#196580 Mου αρέσει που ρωτάει κόσμος (ΑΚΟΜΗ) για αξιοπιστία στα Ιταλικά αυτοκίνητα :lol: :lol: :lol:

Παίδες, συνεργείο πάμε μόνο για τα λάδια.
Άβαταρ μέλους
By dstou
Mου αρέσει που ρωτάει κόσμος (ΑΚΟΜΗ) για αξιοπιστία στα Ιταλικά αυτοκίνητα :lol: :lol: :lol:

Eίναι η εν τοις πράγμασι επιβεβαίωση της λαικής παροιμίας : 'κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα'.
Άβαταρ μέλους
By 224v
dstou έγραψε:
Mου αρέσει που ρωτάει κόσμος (ΑΚΟΜΗ) για αξιοπιστία στα Ιταλικά αυτοκίνητα :lol: :lol: :lol:

Eίναι η εν τοις πράγμασι επιβεβαίωση της λαικής παροιμίας : 'κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα'.

Ετσι ειναι με το ματι..... αλλα π.χ. ειχα ακουσει οτι σε μερικα αλλης μαρκας το ηλεκτρικο μοτερακι του τιμωνιου ηθελε αλλαγη μεσα σε εγγυηση.... δεν εχω ακουσει κατι τετοιο εδω... ισχυει?