Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#195918 Μ´ άρεσε πως μετά από μήνες ξαναέτρεξα σε γρήγορο ρυθμό χωρίς κράμπες κτλ...

Μ´ αρέσει που υπολόγισε 800 θερμίδες, το βράδυ θα γίνει πόλεμος!

Ακόμη περισσότερο μου άρεσε το ισοθερμικό, απίστευτο να τρέχεις με σορτσάκι σε 4 βαθμούς κ να μην καταλαβαίνεις τίποτα...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kovathe έγραψε:800 θερμίδες?!
Πόση ωρα ετρεχες ρε θηρίο και σε τι ρυθμο?

Το runtastic εγραψε 54 λεπτά, έτρεξα 8 χιλιόμετρα κ κάτι ψιλά. Μέσος όρος 8,8 χιλιόμετρα την ώρα.

Το πρόγραμμα έγραψε 800 θερμίδες. Το θέμα είναι πως δε βρήκα που να βάλω το βάρος μου. Εγώ είμαι 1,89μ. και 97 κιλά. Λογικά είμαι πάνω από το μέσο όρο που υπολογίζει, οπότε μπορώ να ελπίζω σε μεγαλύτερες ποσότητες το βράδυ :lol:

Επειδή έτρεχα παλιότερα σε διάδρομο, θυμάμαι τότε πως με τα ίδια κιλά μου έβγαζε περίπου 100 θερμίδες στο χιλιόμετρο όταν έτρεχα με γύρω στα 8 χαω με ίδια κιλά.

προς το παρόν τρώω πιλάφι :eat: :svivhaha: , βοηθά πολύ ο υδατάνθρακας μετά τη γυμναστική για να τραφούν οι μύες. Πιλάφι ή μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα είναι στανταράκια σε αθλητές. Το ίδιο κ μπανάνες, μπάρες με φουλ υδατάνθρακες.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#195939 Σωστό πρέπει να είναι..
Βρήκα τώρα τον κλασικό περίπατο που κάνουμε κάθε σκ περίπου 5,5 χλμ με γρήγορο περπάτημα (~4,5 χλμ ανά ώρα) και το έβγαζε κάπου 400 θερμίδες.
Αρχικά μου φάνηκε μεγάλο το νούμερο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#195951 8.8 χαω; Στο διάδρομο χτύπαγα τόσα για mini speed ups, για συνεχές όμως :lipsealed:

Μου αρέσει που στόλισα το πρώτο δέντρο :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#195954 Νομίζω είναι λίγο αισιόδοξο το 800 θερμίδες, πλην ομως δεν ξέρω το σκελετό του γιατρού, αν είναι 100 κιλά π.χ. παίζει.

+ προσυπογράφω για το τρέξιμο με <10 βαθμούς με σωστό ρουχισμό :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
PeterPan έγραψε:προς το παρόν τρώω πιλάφι :eat: :svivhaha: , βοηθά πολύ ο υδατάνθρακας μετά τη γυμναστική για να τραφούν οι μύες. Πιλάφι ή μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα είναι στανταράκια σε αθλητές. Το ίδιο κ μπανάνες, μπάρες με φουλ υδατάνθρακες.

Υδατανθρακες τρως κυριως πριν απο μεγαλη ασκηση κι οχι τοσο μετα. Αυτοι ειναι που θα παρεχουν την ενεργεια στο σωμα σου για να μπορεσει να τρεξει ή γενικα να κινηθει.
Μπαρες, μπανανες και σε αλλες περιπτωσεις ενεργειακα τζελ κλπ ειναι επισης δυνατα κατα την διαρκεια της ασκησης, καθως ειναι boost ενεργειας, σε μικρη ποσοτητα, γρηγορα και ευκολα να φαγωθουν.
Μετα την ασκηση η κλασικη αναπληρωση συνηθως εχει και λιγη πρωτεϊνη για να αναπλαθουν οι μυες.

Το 800 θερμιδες ανα ωρα πιθανα ισχυει, ειναι μπολικο αλλα καπου εκει μπορει να ειναι.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Billopoulos έγραψε:
PeterPan έγραψε:προς το παρόν τρώω πιλάφι :eat: :svivhaha: , βοηθά πολύ ο υδατάνθρακας μετά τη γυμναστική για να τραφούν οι μύες. Πιλάφι ή μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα είναι στανταράκια σε αθλητές. Το ίδιο κ μπανάνες, μπάρες με φουλ υδατάνθρακες.

Υδατανθρακες τρως κυριως πριν απο μεγαλη ασκηση κι οχι τοσο μετα. Αυτοι ειναι που θα παρεχουν την ενεργεια στο σωμα σου για να μπορεσει να τρεξει ή γενικα να κινηθει.
Μπαρες, μπανανες και σε αλλες περιπτωσεις ενεργειακα τζελ κλπ ειναι επισης δυνατα κατα την διαρκεια της ασκησης, καθως ειναι boost ενεργειας, σε μικρη ποσοτητα, γρηγορα και ευκολα να φαγωθουν.
Μετα την ασκηση η κλασικη αναπληρωση συνηθως εχει και λιγη πρωτεϊνη για να αναπλαθουν οι μυες.

Το 800 θερμιδες ανα ωρα πιθανα ισχυει, ειναι μπολικο αλλα καπου εκει μπορει να ειναι.

Δίκαιο έχεις για την πρωτεϊνη, αλλά δεν είναι απαραίτητο αμέσως μετά την προπόνηση. Είναι όντως βασική τροφή για τους μυς. Μετά την προπόνηση πρέπει κυρίως να αναπληρωθούν τα υγρά και το γλυκογόνο που έχει διασπαστεί είτε από τις αποθήκες γλυκογόνου, είτε από την διατροφή πριν την άθληση. Οι υδατάνθρακες είναι η κύρια πηγή γλυκογόνου. Αλλά κ η πρωτεϊνη όπως είπες χρειάζεται στη διατροφή.
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#196186 Σωστο, το διατυπωσα καπως βιαστικα απο λαθος μου... Πρωτεΐνη ειναι καλη πχ για βραδινο μετα απο εντονη ασκηση, για την αναπλαση των μυων. Και ο καλος υπνος και οι μερες ξεκουρασης αναμεσα σε εντονες δραστηριοτητες επισης ειναι πολυ σημαντικες για την αναπλαση τους.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#196263 800 θερμίδες είναι μπόλικο μεν, αλλά η απόσταση ήταν αρκετή και ο μέσος όρος ταχύτητας καλός. Νομίζω ήρθε η ώρα και για την πάρτη μου, να επιστρέψω στην άσκηση, έχω κλείσει 2 χρόνια που αθλούμαι ελάχιστα (μόνον κολύμπι).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
giannik1977 έγραψε:Εχεις ποδηλατο; :hmmm:
Ψαχνω παρεα για περα δωθε :oops:

Ποδήλατο δεν έχω, ούτε θα πάρω, γιατί το φοβάμαι πολύ να το έχω για να κινούμαι στο δρόμο. Και βαριέμαι να το φορτώνω στο αυτοκίνητο για να πάω κάπου που θα μπορώ να κάνω βόλτα με ασφάλεια.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#196383 Ελα ρε συ , μηχανοβιος κ φοβασαι.. :rant:
Θα πηγαινουμε τριαδα , εγω αριστερα ,ο dimsabas στην μεση κ τερμα δεξια πεζοδρομιο εσυ... :oops:

@dimsabas
Το χαλαροι ρυθμοι για σενα , ειναι πανω απο 20χλμ/ωρα; :hmmm:
Αν ναι , τοτε :s_bye ...

:lol: