Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
saxon_747 έγραψε:Εικόνα

Καθημερινή χρήση, διαδρομή Θέρμη - Θεσσαλονικη και εντός πόλης.

Grand vitara 2.0 - 2008
(Km/l)

...>.

Άσχετο, γιατί το 'χεις km/l?
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
MIXOStsi έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Εικόνα

Καθημερινή χρήση, διαδρομή Θέρμη - Θεσσαλονικη και εντός πόλης.

Grand vitara 2.0 - 2008
(Km/l)

...>.

Άσχετο, γιατί το 'χεις km/l?

H Suzuki το έχει... :rtfm: :lol: Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω; :hmmm:

Scotch έγραψε:Περισσότερο σε km/Ω φέρνει .... :shifty:

Παίζει... :iconcool: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KonTaz
skous έγραψε:Εικόνα
Και που να το παταγα :(

< >

Αυτά τα νούμερα είναι στο επίπεδο του 2.5Τ της πρώτης γενιάς :ninja: :lipsealed:
Όταν λες πόλη και αττική οδό εννοείς 50-50 τα χιλιόμετρα?
Για 4κινηση ακόμα haldex έχει ή το άλλαξαν?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#194634 Το δεύτερης γενιάς δεν έχει Haldex, όχι.
Άβαταρ μέλους
By allonsanfan
#195792 golf iv 1.4 δεν πεφτω κατω απο τα 9/100km,.πριν την αλλαγη των μπουζι μαλιστα ειχα 12/100km.το εχω χρονια μεταχειρισμενο,αλλα τον τελευταιο χρονο το οδηγαω τακτικα και ασχολουμαι με αυτο.μπουζοκαλωδια,πολλαπλασιαστη,αισθητηρα λαμδα και καταλυτη ειναι τα επομενα που θα κοιταξω στην επομενη επισκεψη στο συνεργειο.
Η κινηση ειναι μεσα στην πολη κυριως με αυτην την καταναλωση αλλα κινουμαι σε ωρες χωρις μποτιλιαρισμα,το θεμα ειναι οτι ακομα και σε ιδανικες συνθηκες αυτοκινητοδρομου η καταναλωση δεν πεφτει με τιποτα κατω απο 9.αν εχει καποιος καμια ιδεα για το που μπορει να οφειλεται αυτο εκτος απο τα προφανη θα με βοηθουσε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#195799 Μάλλον βάρος αμαξιού με αδύναμο μοτέρ (ζορίζεται περισσότερο για να το κινήσει και άρα καίει περισσότερη βενζίνη) + βαρύ πόδι... :innocent: :lol: :lol:

Εγώ πάντως με golf IV 1,6 8ν ήμουν κάπου εκεί... 9,5-10...

Το κατά 250 κιλά ελαφρύτερο 206 της υπογραφής ήταν κάπου στα 7... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#195824 Golf V Τsi DSG6 μέση κατανάλωση μόνιμα 10,2 λ/χλμ, εντός πόλης το 11άρι το έχω εύκολα, εκτός σε εθνική με σταθερά 130 βλέπω 7-8 λ/χλμ
Mini Cooper S R53 8,5 χλμ στο λίτρο :innocent: :s_gamer
Scirocco DSG7 μέση 8,5 λ/χλμ
φίλος με Ε90 150ps είναι στο 9-10 λ/χλμ

μου φαίνεται αυτή η έξτρα ταχύτητα στο 7αρι κάνει διαφορά :hmmm:

τιμή βενζίνης στο 1.33, λες να πουλήσω τα 2 πρώτα να πάρω 2λιτρο? bmw εννοείται :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:
τιμή βενζίνης στο 1.33, λες να πουλήσω τα 2 πρώτα να πάρω 2λιτρο και άνω? bmw εννοείται :lol:

Διορθωμένο :rtfm:

Εννοείται, αλλιώς μόνιμο ban από το φόρουμ! :rtfm: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
dimik έγραψε:
τιμή βενζίνης στο 1.33, λες να πουλήσω τα 2 πρώτα να πάρω 2λιτρο και άνω? bmw εννοείται :lol:

Διορθωμένο :rtfm:

Εννοείται, αλλιώς μόνιμο ban από το φόρουμ! :rtfm: :lol: :lol: :lol:

Μωρέ από τότε που βρήκα στον φίλο την Ε90 και την αγόρασε με 6500€ έχω μπει στο τριπάκι αλλά κάνω υπομονή για καμιά F30 μτχ γιατί έχω μάθει με κομπρέσορες, τουρμπο και αυτόματα :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:Μωρέ από τότε που βρήκα στον φίλο την Ε90 και την αγόρασε με 6500€ έχω μπει στο τριπάκι αλλά κάνω υπομονή για καμιά F30 μτχ γιατί έχω μάθει με κομπρέσορες, τουρμπο και αυτόματα :lol:

Turbo κι αηδίες... :protest: :thumbsdown: :shifty: :shifty: :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
allonsanfan έγραψε:golf iv 1.4 .....ακομα και σε ιδανικες συνθηκες αυτοκινητοδρομου η καταναλωση δεν πεφτει με τιποτα κατω απο 9.αν εχει καποιος καμια ιδεα για το που μπορει να οφειλεται αυτο εκτος απο τα προφανη θα με βοηθουσε.
Πως μετράς την κατανάλωση, μπορεί εκεί να γίνεται το λάθος.
Αν σαν συνθήκες αυτοκινητοδρόμου εννοείς σταθερά 120-130 και καίει 9 τότε είναι πολύ.
Μπορεί να φταίνε 1002 πράματα. Εκτός από τον τρόπο οδήγησης... Ξεκίνα από ανάφλεξη, καταλύτη-λ, ευθυγράμμιση, θερμοστάτη (μην τυχόν λειτουργεί ¨κρύο" το αυτοκίνητο), διαγνωστικό κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#200701 Τετραημερη εκδρομη με σκοπο να απολαυσουμε υπεροχα μερη και διαδρομες σε Στερεα και Πελοποννησο, με διαμονη σε σπιτια φιλων που ταξιδευαμε μαζι σε Πατρα και Αμαλιαδα γιατι τα μπικικινια δεν εβγαιναν για διανυκτερευσεις στα βουνα.

Αθηνα-Αραχωβα-Χιονοδρομικα Παρνασσου-Αμφικλεια-Μπραλος-Παυλιανη-Μαυρολιθαρι-Αθανασιος Διακος-Λιδωρικι-Ερατεινη-Αντιρριο-Πατρα.

Πατρα-Χαλανδριτσα-Καλαβρυτα-Λουσοι-Κλειτορια-Λυκουρια-Λιμνη Δοξα-Γκουρα-Δερβενι-Πατρα.

Πατρα-Αμαλιαδα.

Αμαλιαδα-Λαγκαδια-Βυτινα-Λεβιδι-Αθηνα.

Συνολο: 1165 χλμ με 77.19 λιτρα.
Καταναλωση: 6.63 λιτρα/100 χλμ, ενω το trip computer εγραφε 16 χλμ/λιτρο ή 6.25 λιτρα/100 χλμ.
Φορτιο: τεσσερις ενηλικες και οι αποσκευες τους.
Μεση ταχυτητα: 58.4 χλμ/ωρα.
Αυτοκινητο: Fiat Punto HGT.