Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:(Το ποστ αυτό είναι γεμάτο ρατσιστικους χαρακτηρισμους. Κανένα ζώο δεν τραυματιστηκε κατά το γράψιμο του.)

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Με επνιξες παναθεμα σε, τωρα σκουπιζω την οθονη απο τα νερα... :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#19539 Η φάση για τον αναποφάσιστο Αλόνσο έχει ως εξής

Where do we go now? :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Νίκος Παππάς έγραψε:
g8777 έγραψε:(Το ποστ αυτό είναι γεμάτο ρατσιστικους χαρακτηρισμους. Κανένα ζώο δεν τραυματιστηκε κατά το γράψιμο του.)

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Με επνιξες παναθεμα σε, τωρα σκουπιζω την οθονη απο τα νερα... :s_rofl :s_rofl

Ε εντάξει τι να πούμε για τον Δάσκαλο τώρα, βλέπε σχόλια Bayern7 για Κόκκαλη (Υπερτεράστιος, υπεργιγάντιος κλπ) :inlove:

Μια φορά είπε και ο ripper κάτι σωστό (για την αλλαγή ονομασίας στο funniest posts) αλλά τίποτα :x

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#19547 Μικε εσυ θα καθησεις εκ δεξιων μου οταν φτασει ο καιρος... :inlove:

Ο Ναντο πονταρει στο ονομα της Χοντα και μονο.Και το παρακατω παει και στον ριππερ :
Οταν κοιτας το livery της Μακκα καταλαβαινεις πολλα για την κατασταση στο Woking.Τι να σου κανει και ο Ρον; Να γεννησει λιρες;Αν ειχε στην αυλη του τον Νικο με τα χρυσα αυγα ολοι ξερουμε ποιον τοπ θα εφερνε πισω.Μιλαει η Χοντα τωρα ομως οποτε μπουλσιτ γουοκς.
ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟΝ ΛΑΟ; ΕΓΩ;Η ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΟΥΙΤΜΑΡΣ;ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ;
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#19548 @ripper

ripper έγραψε:
Δάσκαλε g αυτοί είναι οι μαθητές σου; Τον παραδίδω στην κρίση σου.

g8777 έγραψε:Μικε εσυ θα καθησεις εκ δεξιων μου οταν φτασει ο καιρος... :inlove:

:s_cool
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
nass έγραψε:Λοιπόν, έτσι και πάει LeMans ο Alonso θα φάω το καπέλο μου, εσύ ?

viewtopic.php?f=5&t=406&start=90
έχω γράψει ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει ακόμα και θα περιμένει μέχρι το παραπέντε....υπάρχουν κι άλλες δημοσιεύσεις...ψάξε ή βάλε τον άλλο που έχει ειδικότητα :shifty:

....το LeMans το ανέφερα ως option,όχι ως βεβαιότητα, εξάλλου είναι ο ίδιος που έχει εκδηλώσει επιθυμία να αγωνιστεί εκεί και η φήμη κυκλοφορεί από χθες το βράδυ.
(μετάφρασε)
Si dice che nella notte abbia sondato la Toyota per partecipare alla 24 Ore di Le Mans che è un suo pallino da quando ha scoperto il fascino ammaliante della maratona della Sarthe. Una mossa che potrebbe indispettire proprio i giapponesi della Honda, ma che potrebbe diventare un eccellente ripiego se da Woking nelle prossime ore non dovessero arrivare risposte positive.
http://www.omnicorse.it/magazine/42285/ ... ratto-2015

Andrà in McLaren oppure a… Le Mans, come si vocifera nel paddock giapponese?
http://autosprint.corrieredellosport.it ... ull/19355/

δεν ξέρω αν θα φας το καπέλο σου ή το παπούτσι σου.....αν δεν σου έχει πέσει βαρύ το καπέλο που έφαγες από τη μετακίνηση του αμετακίνητου Vettel και τις ιστορίες επιστημονικής μου φαντασίας..........αν δεις τον Alo στο Le Mans.....από εμένα έχεις το ελεύθερο :shifty:
...............κατάντησες πολύ κουραστικός :sleep:
Άβαταρ μέλους
By nass
#19554 Εσύ εξακολουθείς να είσαι διασκεδαστικός πάντως.
Άβαταρ μέλους
By ripper

Επιλογές Alonso για το 2015:

1. McLaren
2. Le Mans
3. Disneyland

:lol: :s_laughat :s_biggrin :lol: :s_laughat :s_biggrin :lol: :s_laughat :s_biggrin
ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα

Πως γυρνάει η τάνα η μπίλια :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
ripper έγραψε:

Επιλογές Alonso για το 2015:

1. McLaren
2. Le Mans
3. Disneyland

:lol: :s_laughat :s_biggrin :lol: :s_laughat :s_biggrin :lol: :s_laughat :s_biggrin
ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα

Πως γυρνάει η τάνα η μπίλια :s_rofl

Η McLaren είναι για γέλια σε αυτήν την περίπτωση! :rtfm:

Όταν το φίδι σε έχει ήδη δαγκώσει δεν το ξαναβάζεις σπίτι σου.-

Ας μην είχαμε μείνει με τα δευτερότριτα του γκριντ, και ο Ισπανός δεν θα έπρεπε να πατήσει το πόδι του στο Woking. Αλλά τώρα ξύδι...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#19577 Μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι ? Ο Αλονσο ειναι το φιδι ? Ο Χαμιλτον που χρωστα ολη την καριερα του στον Ρον, αλλα τον εφτυσε για να παει στην Μερσεντες τι ειναι ??
Άβαταρ μέλους
By ripper
#19578 Σε εμένα το λες; Βλέπεις να τον θέλω;

Απλά σχολιάζω από τη σκοπιά του "όλα εξαρτώνται από εμένα, μπορώ να πάω όπου θέλω"
Άβαταρ μέλους
By ripper
#19581 Νίκος Παππάς, πόσα επεισόδια του 2007 έχεις χάσει;

mikeerfol έγραψε:Μια φορά είπε και ο ripper κάτι σωστό (για την αλλαγή ονομασίας στο funniest posts) αλλά τίποτα :x

:shifty: :shifty:

Μικρέ και πτωχέ Μικέ...

Τα κατάφερες πάντως.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
ripper έγραψε:Σε εμένα το λες; Βλέπεις να τον θέλω;

Απλά σχολιάζω από τη σκοπιά του "όλα εξαρτώνται από εμένα, μπορώ να πάω όπου θέλω"

Άμα είσαι ο πιο βαρβάτος pay-driver του grid λογικο δεν είναι να έχεις τέτοια σιγουριά;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#19591 ripper αλλάζεις avatar ΤΩΡΑ!

Εικόνα

:metalo: :metalo: :metalo:

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που ίσως γνωρίζει πολύ καλύτερα ο Κώστας Γαμάτος αλλά έχει λόγο που δεν τις επιβεβαιώνει, οι RB και Μερκεντέ δεν ήθελαν να πάρουν τον μπέμπη επειδή από το Μάρτιο έχει διαγνωστεί θετικός σε ΟΞΕΙΑ ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ την οποία και κόλλησε από το Σωτηράκη.

Τώρα που φεύγει από τη Ferrari και δεν θα μυρίζει τα χνώτα του μπεκρή αναμένεται να θεραπευτεί άμεσα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
ripper έγραψε:Νίκος Παππάς, πόσα επεισόδια του 2007 έχεις χάσει;

Θυμαμαι τον παγκοσμιο πρωταθλητη να αντιμετωπιζεται χειροτερα απο τον ρουκι της ομαδας, κανω λαθος ?
Ασε που 8 χρονια ειναι πολλα να κρατας μανιατικο....
Σημερα ο Αλονσο για την μακκα ειναι η καλυτερη λυση μακραν...