Επέλεξα σκοτεινή εικόνα για να βγει σωστά.
< >
babakos έγραψε:Το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι πολύ καλό (τώρα αν μπορεις να ανεβεις στην J7000 ακομα καλύτερα..).
Deleted User 1 έγραψε:Για FHD πάντως νομίζω είναι υπερβολή να δώσει κανείς πάνω από 650-700€ στην παρούσα συγκυρία. Προσωπικά θα έδινα γύρω στο 500αρι για 55αρα FHD και όπως λες, κάνα 800αρι σε 4-5 χρόνια για 4Κ.
dimik έγραψε:babakos έγραψε:Το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι πολύ καλό (τώρα αν μπορεις να ανεβεις στην J7000 ακομα καλύτερα..).
Τα διπλά σχεδόν λεφτά για 3d και 4K που έχει η J7000 δεν δίνω γιατί δεν με ενδιαφέρουν, προτιμώ να δώσω άλλα 800 σε μια 5ετία να πάρω κάτι που θα έχει γίνει mainstream τότε.
babakos έγραψε:dimik έγραψε:babakos έγραψε:Το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι πολύ καλό (τώρα αν μπορεις να ανεβεις στην J7000 ακομα καλύτερα..).
Τα διπλά σχεδόν λεφτά για 3d και 4K που έχει η J7000 δεν δίνω γιατί δεν με ενδιαφέρουν, προτιμώ να δώσω άλλα 800 σε μια 5ετία να πάρω κάτι που θα έχει γίνει mainstream τότε.
Δεν διαφωνω, εξαλλου με την ιδια λογική έπραξα πριν 2 χρονια που αγορασα FHD TV την οποια υπολογιζω να αλλαξω σε 3-4 χρονια με κάτι καλύτερα (4K/ OLED ?)
Απλά το αναφερα γιατι δεν ήξερα αν σε ενδιαφέρει το 4Κ στην παρούσα φάση.
dimik έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Για FHD πάντως νομίζω είναι υπερβολή να δώσει κανείς πάνω από 650-700€ στην παρούσα συγκυρία. Προσωπικά θα έδινα γύρω στο 500αρι για 55αρα FHD και όπως λες, κάνα 800αρι σε 4-5 χρόνια για 4Κ.
Έχεις κανένα μοντέλο να προτείνεις με 500€? γιατί αν είναι να φτάσω στα 700 που λες τα 820€ που την βρίσκω εγώ δεν είναι μακριά
Deleted User 1 έγραψε:dimik έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Για FHD πάντως νομίζω είναι υπερβολή να δώσει κανείς πάνω από 650-700€ στην παρούσα συγκυρία. Προσωπικά θα έδινα γύρω στο 500αρι για 55αρα FHD και όπως λες, κάνα 800αρι σε 4-5 χρόνια για 4Κ.
Έχεις κανένα μοντέλο να προτείνεις με 500€? γιατί αν είναι να φτάσω στα 700 που λες τα 820€ που την βρίσκω εγώ δεν είναι μακριά
Απόξω δεν ψωνίζεις συνήθως? Δεν έχει τίποτα στο άμαζον πιο φθηνό από τα 830?
RXristos έγραψε:Nikos! έγραψε:Έτοιμος!
< >
![]()
Εντυπώσεις....!!!

Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]