rocsta έγραψε:Αναρωτιόμουν ποιος |λογοκρισία| ψωνίζει αλλά μετά από λίγο μου έφυγε η απορία, γιατί ψώνισαν οι δικοί μου.
κλαιω..
rocsta έγραψε:Αναρωτιόμουν ποιος |λογοκρισία| ψωνίζει αλλά μετά από λίγο μου έφυγε η απορία, γιατί ψώνισαν οι δικοί μου.
), αλλά ήταν κλειστά
Έχει όμως ωραία θέα 
sknipper έγραψε:Προέκυψε μια πολύ αρχική σκέψη για ταξίδι την εβδομάδα 28/5- 5/9/16 (το λέμε halfterm=κλειστά σχολεία) με φιλική οικογένεια με προορισμό Ελλάδα και προσπάθεια για καλοκαιρία. Οπότε πιθανόν Κρήτη που έχει αυξημένες πιθανότητες να έχει καιρό καλό και για θαλάσσια μπάνια τότε. Να σημειωθεί ότι από Κρήτη δεν ξέρω σχεδόν τίποτα (θυμάμαι ότι σε ταΐζουνε μέχρι να σκάσεις και ότι πίνουν και οδηγάνε μεθυσμένοι, γρήγορα και επιθετικά σε στενά στροφιλίκια).
Μάλλον με απευθείας πτήση από Λονδίνο και να μείνουμε είτε σε μέρος με ημιδιατροφή είτε σε ανεξάρτητη βιλίτσα ή κάτι τέτοιο. Δεν θέλουμε all inclusive, θέλουν τοπικό χρώμα και μάσα.
Οι οικογένειες έχουν ως εξής εγώ+σύζυξ+κόρη 5 ετών, αυτός (Ιταλός)+αυτή(αμερικάνα βιετναμέζα)+αγοράκια 5,5+3,5. Δεν αποκλείεται να ενδιαφερθούν και άλλος+γαλλίδα+αγοράκια 5,5+2 αλλά δεν θα τους λάβουμε υπόψη μας, θα ενημερωθούν αφού κλείσουμε εμείς, είναι δύσκολο να οργανώνεις για τόσους.
Όπως καταλαβαίνετε με βάση τις ηλικίες των παιδιών υπάρχουν αυτονόητοι περιορισμοί (όχι πεζοπορίες, ταλαιπωρίες, ξενύχτια κλπ).
Θέλω να σας ακούσω για :
- σκέψεις τοποθεσίας με εύκολη πρόσβαση σε θάλασσα αλλά και εύκολη πρόσβαση σε τοπικό χρώμα (ταβερνάκια, ουζάκια, γραφικό χωριουδάκι κλπ).
- Λύσεις αυτοκινητικές (δύσκολα το βλέπω χωρίς αυτοκίνητο αλλά αν γίνεται το θέλω) και μακάρι να μπορούμε να χωρέσουμε όλοι μαζί σε ένα.
- Ιδέες, προτάσεις, εκδρομές, εναλλακτικό μέρος ίσως και στεριά κλπ.
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]