Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
NickTG έγραψε:Δοκίμασε ΚΜ player.

Για την ερώτηση αν δεν πεις και πόσα περίπου θες να δώσεις πως να σου πούμε?
Αυτά ξεκινάνε από 500Ε και φτάνουν τα 2500Ε.
To κατέβασα και όντως μου τα παίζει με άνεση. Βέβαια αποφάσισε μόνο του να αλλάξει τα default και να βάλει τον εαυτό του αλλά θα του το συγχωρήσω (έπρεπε να μην είχα δεχτεί τη συνιστώμενη εγκατάσταση και να έκανα custom). Και μου έχει και κάτι έξτρα διαφημήσεις κλπ.

Προφανώς και θέλω να δώσω όσο γίνεται λιγότερα! Θα σας πω τα μοντέλα που κοιτάω.
Asus Vivobook S400 με i7 στις 500 λίρες Αγγλίας που θα ήθελα να είναι η οροφή μου.
Asus transformer flipbook TP300 me i3 450 και i5 με 550
Lenovo Flex 2 14 i3 με 379 και i5+6RAM+HD με 500 λίρες.
Κάτι Zen της μίας και Yoga της άλλης είναι σαφώς ακριβότερα οπότε μάλλον όχι.
Θα πρέπει να πάω να τα δω κι από κοντά να δω πως μου φαίνονται, είναι μικρά πράματα που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Η αίσθηση ποιότητας (μέταλλο η Asus, πλαστικά η Lenovo), η θέση των κουμπιών ή του touchpad και άλλα αν και το βασικό είναι πως τρέχουν τα προγράμματα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
sknipper έγραψε:
NickTG έγραψε:Δοκίμασε ΚΜ player.

Για την ερώτηση αν δεν πεις και πόσα περίπου θες να δώσεις πως να σου πούμε?
Αυτά ξεκινάνε από 500Ε και φτάνουν τα 2500Ε.
To κατέβασα και όντως μου τα παίζει με άνεση. Βέβαια αποφάσισε μόνο του να αλλάξει τα default και να βάλει τον εαυτό του αλλά θα του το συγχωρήσω (έπρεπε να μην είχα δεχτεί τη συνιστώμενη εγκατάσταση και να έκανα custom). Και μου έχει και κάτι έξτρα διαφημήσεις κλπ.

Προφανώς και θέλω να δώσω όσο γίνεται λιγότερα! Θα σας πω τα μοντέλα που κοιτάω.
Asus Vivobook S400 με i7 στις 500 λίρες Αγγλίας που θα ήθελα να είναι η οροφή μου.
Θα πρέπει να πάω να τα δω κι από κοντά να δω πως μου φαίνονται, είναι μικρά πράματα που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Η αίσθηση ποιότητας (μέταλλο η Asus, πλαστικά η Lenovo), η θέση των κουμπιών ή του touchpad και άλλα αν και το βασικό είναι πως τρέχουν τα προγράμματα.

Δοκιμασε ενα format, κανε update το vlc
720π ταινιες τις παιζει και το netbook μου με τον ατομ κανονικα
Άβαταρ μέλους
By trident1971
sknipper έγραψε:Δε λέω για 720 λέω για 1080. Πάντως τώρα με το ΚΜΡ τα παίζει κι αυτά.

εχεις οθονη που υποστηριζει 1080 σε λαπτοπ καμποσων ετων? Μαλλον οχι, οποτε σκιζεται λιγο το καημενο.
Εχω κολπακι που βλεπεις 720 σε καλη φαση.
στο vlc πατας το κουμπακι που μοιαζει με equalizer (extended settings),
πας στο tab video effects και ενεργοποιεις το sharpen.
Το ρυθμιζεις καπου στο 1/4 με 1/3 του πρωτου διαστηματος (πολυ λιγο δηλαδη) την ωρα που παιζει η ταινια.
Θα δεις να οξυνεται λιγο η φαση, το ρυθμιζεις οπου θες, αν το πας πολυ δεξια σου κανει ασχημα artifacts.

Πολυ χρησιμο σε επεισοδια τηλεορασης που κατεβζεις σε στανταρ αναλυση. Αν το κανεις σε HD ταινιες μπορει να ψοφαει, γιατι χρειαζεται επεξεργαστικη ισχυ, εκει χρειαζεται απενεργοποιηση, αλλα ειναι 2-3 κλικ φαση.
Δες και τους drivers της καρτας γραφικων, αναβαθμισε και το vlc.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#19402 Η ανάλυση του πάνελ είναι 1280χ800 αλλά τα 1080 δείχνουν πιο καλά από τα 720.
Η διαφορά βέβαια είναι σαφής στην HD τηλεόραση και αυτό με έπεισα να επιλέγω τα 1080, μέχρι τότε έλεγα υπερβολές μια χαρά είναι και το 720. Η ταινία που με έπεισε ήταν κάποια digital νομίζω το Madagascar, το είχα σε 720 και σε άσχετη στιγμή λόγω κόρης ξανακατέβασα όλη τη σειρά σε 1080 και τότε κατάλαβα τη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
sknipper έγραψε:Η ανάλυση του πάνελ είναι 1280χ800 αλλά τα 1080 δείχνουν πιο καλά από τα 720.
Η διαφορά βέβαια είναι σαφής στην HD τηλεόραση και αυτό με έπεισα να επιλέγω τα 1080, μέχρι τότε έλεγα υπερβολές μια χαρά είναι και το 720. Η ταινία που με έπεισε ήταν κάποια digital νομίζω το Madagascar, το είχα σε 720 και σε άσχετη στιγμή λόγω κόρης ξανακατέβασα όλη τη σειρά σε 1080 και τότε κατάλαβα τη διαφορά.

Το 4Κ θα σκοτωνει!!!!
Αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα για τετοια επενδυση!
Σαν μονιτορ υπολογιστη κατω απο 450€ δεν βρησκεις και για τηλεοραση πρεπει να αρχισουν να ερχονται 4Κ-3D οπου θα δουμε σωστο 3D
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#19552 Σε συνέχεια της ιστορίας με το πρόβλημα του λάπτοπ κάναμε επανεγκατάσταση των Windows. Όμως ο φίλος που του το άφησα γι να κάνει την εγκατάσταση επέλεξε Ελληνικά σε win7 pro (locale). Από ότι βλέπω δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα (έχω συνηθίσει χρόνια τα αγγλικά σε πισι) .
Υπάρχει τρόπος να βάλω English locale ή πάω για reinstall?????? :help:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Greek and English are both primary languages. You cannot change from one primary language to another unless you have installed the Ultimate or Enterprise edition of Windows 7.
If you have a lower edition of Windows 7 (Home Premium or Professional), you can use the Windows Anytime Upgrade to upgrade to the Ultimate edition. This would be the most economical way to get the English version.

http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... ff38552e00
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#19573 Reinstall λοιπόν...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#19633 http://www.e-shop.gr/enermax-epm750awt-platimax-pc-power-supply-750w-p-PER.663593
Από τις προσφορές της χρονιάς. Αν δεν πέσει άκυρο εννοείται.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
g8777 έγραψε:http://www.e-shop.gr/enermax-epm750awt-platimax-pc-power-supply-750w-p-PER.663593
Από τις προσφορές της χρονιάς. Αν δεν πέσει άκυρο εννοείται.

Εξαντλημένο...
Τι τιμή είχε;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
sknipper έγραψε:Προφανώς και θέλω να δώσω όσο γίνεται λιγότερα! Θα σας πω τα μοντέλα που κοιτάω.

Περισσότερο μου αρέσει το Flex.
Θα απέκλεια το Vivobook γιατί δεν γυρίζει η οθόνη να γίνει tablet.
Όμως δεν νομίζω να έχει θέμα με κανένα οπότε τα βλέπεις από κοντά και διαλέγεις.
Τουλάχιστον i5 από εμένα.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
corsair έγραψε:
Panosss έγραψε:Για αποφυγή, όσο το δυνατόν, της ακτινοβολίας των ραδιοκυμάτων.

α και συ απο αυτους εισαι? :lol:

Αχχχ Πάνο... τρως στην μάπα το καυσαεριο, τις τρελες αγελάδες, την κεραια της κινητης απενταντι απο το διαμέρισμά σου, ενα τονο χημικα (απο πλυντηρια μεχρι των ιδιων των επιπλων) κλπ κλπ... και σε φταίξανε μερικα milliwatt εκπομπης wifi τα οποία εκτός και αν ζήσεις 500 χρόνια δεν θα χουν ποτε επιπτωση πάνω σου.

Τεσπα... βιτσια ειναι αυτα. :lol: :s_biggrin Ολοι έχουμε :s_thumbsup

Γι αυτό έγραψα "όσο το δυνατόν".