Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε:
Η 75 στην εποχη της τουλαχιστον απο οσα εχω διαβασει για αυτην, ηταν μακραν μπροστα απο τον ανταγωνισμο σε οδηγικο επιπεδο, αποτελεσματικη, ασφαλης -ασφαλεστερη απο τις Ε30- και ιδιαιτερα ευχαριστη ως πισωκινητη..

η 75 μακραν μπροστα απο τον ανταγωνισμο?

Κίκιζας . έγραψε:Η 156 μπορει να ειχε το καλυτερο τιμονι στην εποχη της, συνολικα ομως η οδικη της συμπεριφορα θεωρω οτι δεν ηταν πιο ευχαριστη απο αυτη μιας αντιστοιχης δυναμης E46 Bmw.

πιο ευχαριστη?
τι λες βρε?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#194666 Σε ποιον να πρωτοαπαντήσω; Ο ένας μου λέει να βγάλω τα γυαλιά, άλλος μου λέει να βάλω γυαλιά, άλλος βρίσκει πιο όμορφη τη Μ3 F30, άλλος εκλεπτυσμένη την τετράγωνη Alfa 75 και άλλος οδηγικά καλύτερη την Ε46 από την 156.
Υπομονή και θα βρω χρόνο.

Πάρτε κάτι κιτς για βραδινό
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By pik.
#194706 σε μπλε ειναι ακομα πιο ομορφη.... :inlove: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dstou
#194823 Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν αισθητικοί νοσταλγοί του 75, τι γούστα κυκλοφοράνε τελικά! Ούτε ένα σαφρίδι της Αλφέτας δεν έπιαναν μπροστά της οι 75 και 90. Την τελευταία για όσους δεν την θυμούνται, την συνυποβάλλω και αυτή ως την κορωνίδα της κυτιοποιίας :

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dstou
#194825 Επίσης απίστευτα οπίσθια, και ταμπλώ το 90άρι, έμειναν στην ιστορία (από την ανάποδη όμως).

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#194826 Έτσι απλά.
Χωρίς λόγο...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
dstou έγραψε:
Εικόνα

Αυτός ο πίνακας οργάνων λειτουργούσε ποτέ;;;; :lol: :lol: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#194838 Είναι αλήθεια ότι οι ιταλοί πέρασαν μια "περίεργη" περίοδο εκεί κάπου '80-'90...πρέπει να έφταιγε ο Knight :shifty:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#194856 Tη Dedra θυμήθηκα τωρα...Τοu Tipo πάντως ήταν καλός δε χάλαγε...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dstou έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν αισθητικοί νοσταλγοί του 75, τι γούστα κυκλοφοράνε τελικά! Ούτε ένα σαφρίδι της Αλφέτας δεν έπιαναν μπροστά της οι 75 και 90. Την τελευταία για όσους δεν την θυμούνται, την συνυποβάλλω και αυτή ως την κορωνίδα της κυτιοποιίας :

...της 75 Turbo America και μονο σε οτι με αφορα, με τους προφυλακτηρες "φυσαρμονικα".

Επιπλεον η καθε ειδους συγκριση για να εχει νοημα θα πρεπει να αφορα τον ανταγωνισμο της εποχης, και οχι επομενες γενιες της ιδιας μαρκας, οπως καποιοι βαζουν, οπερ τα περι "κουτιου" λιγο πολυ αφορουσαν σχεδον ολα τα ανταγωνιστικα της εποχης που εβγαινε η 75.

Κατα τα αλλα, περι ορεξεως... :)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
The Ace έγραψε:Είναι αλήθεια ότι οι ιταλοί πέρασαν μια "περίεργη" περίοδο εκεί κάπου '80-'90...πρέπει να έφταιγε ο Knight :shifty:

και οι γερμανοι,kadett gsi,golf 2 gti
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε:
Επιπλεον η καθε ειδους συγκριση για να εχει νοημα θα πρεπει να αφορα τον ανταγωνισμο της εποχης, και οχι επομενες γενιες της ιδιας μαρκας, οπως καποιοι βαζουν, οπερ τα περι "κουτιου" λιγο πολυ αφορουσαν σχεδον ολα τα ανταγωνιστικα της εποχης που εβγαινε η 75.

peugeot 405
renault 21
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:

peugeot 405
renault 21

Το 405 ειναι ενα απο τα καλυτερα σχεδια της εποχης, ισως και το καλυτερο, παρολα αυτα εμενα η 75 στην εκδοση Turbo America μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο καθε σπορ sedan.

Ακομα θυμαμαι την μαυρη στην διαφημιση του Μεταξα, αρχες 90's, την οποια πετυχα καποια στιγμη και απο κοντα... :s_inlove
Αρκετα σπανιο θεαμα μια 75 America στα 90's, για εμενα τουλαχιστον ηταν οτι πιο εντυπωσιακο, ομορφο και ποθητο στα sport sedan...

Η 75 παντως σε οποιαδηποτε εκδοση ηταν οδηγικα πιο ευχαριστη απο τον ανταγωνισμο (Audi 80, bmw E30, Peugeot 405, Ford Sierra, Renault 21 κτλ) , κατι που δεν ισχυε ξεκαθαρα για την 156, αν και ενας λογος για αυτο ηταν η σημαντικη βελτιωση σε επιπεδο οδικης συμπεριφορας στην Ε36 σε σχεση με την Ε30...