Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#191337 Μέχρι 7-8€ έχω καταφέρει να κάνω κρεπα.
Με το ζόρι έκλεινε και είχε μέχρι και τηγανητό αυγό από πάνω!
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#191341 Φετιτσιο μακραν ο,τι πιο μετριο εχω δοκιμασει σε κρεπα..
Στα βουπου οι Creperie 78 κοβουν και ραβουν! Τωρα εδω στα Δυτικα Προαστια, μονο η Morsel στην Αιμιλιου Βεακη στο Περιστερι ψιλοξεχωριζει κι αυτο, οχι κατι ιδιαιτερο

.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
Focusman91 έγραψε:Φετιτσιο μακραν ο,τι πιο μετριο εχω δοκιμασει σε κρεπα..
Στα βουπου οι Creperie 78...

Πήγαινα πολύ συχνά εκεί (Μελίσσια) αλλά τα τελευταία 2 χρόνια προτιμώ το «'Αχνη και Κανέλλα» στο Χαλάνδρι (Ηρακλείτου).
Έχει ένα κλικ καλύτερη ζύμη.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
BASSstarlet έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Φετιτσιο μακραν ο,τι πιο μετριο εχω δοκιμασει σε κρεπα..
Στα βουπου οι Creperie 78...

Πήγαινα πολύ συχνά εκεί (Μελίσσια) αλλά τα τελευταία 2 χρόνια προτιμώ το «'Αχνη και Κανέλλα» στο Χαλάνδρι (Ηρακλείτου).
Έχει ένα κλικ καλύτερη ζύμη.

Θα το βαλω στην "to eat" list μου την επόμενη φορά που θα γινει εξορμηση στο Χαλάνδρι.
Meanwhile στο Μπαρ μπεε κιου εγινε επέκταση του χώρου οπότε το ζητημα αναμονή απ οτι φαινεται λυθηκε.
Δοκιμασα τον Αγγλο Ασθενη. Αν βγαλεις το λουκανικο, ειναι πολύ ωραιο!

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Focusman91 έγραψε:Meanwhile στο Μπαρ μπεε κιου εγινε επέκταση του χώρου οπότε το ζητημα αναμονή απ οτι φαινεται λυθηκε.
Δοκιμασα τον Αγγλο Ασθενη. Αν βγαλεις το λουκανικο, ειναι πολύ ωραιο!

Κι ομως την Τεταρτη που πηγα παρατηρησα οτι μαζι με την επεκταση, επεκταθηκε και η ουρα. Μιλαμε για αστεια πραγματα. 30 ατομα να περιμενουν 11 η ωρα το βραδυ Τεταρτης!!

Εικόνα

Αυτο το διαολο πηρα. Εφαγα το μισο και το αλλο μισο την επομενη. 2 μερες εβγαλα και μαλιστα χωρις να φαω τιποτα αλλο!!

<+
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#193749 Καλά τώρα που χουν πιάσει τον πάπα απ' τα φρύδια αυτά είναι ψιλά γράμματα. Αν και να πω την αλήθεια για τη διαρκή τους πληρότητα είναι αρκετά γρήγοροι στη εξυπηρέτηση.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#193764 Να ξέρετε πάντως ότι όλη αυτή η φασαρία στο συγκεκριμένο μαγαζί γίνεται επί τούτου...

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#193773 Περί ορεξεως...

Εμένα μου αρέσει αλλά δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τέτοιο καμός. Ένα καπως προσεγμενο burger είναι με πολλές προσθήκες (αυγά, 4απλο μπέικον, μπριζολα αλλαντικό και ότι άλλο βάζουν) και με πολύ μέτριες πατάτες.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#193780 Κι αυτό το πράγμα που περιγράφεις θεωρείται άξιο λόγου :dizzy:

Πες τους να βάλουν και λίγο σκορδοστούμπι γιατί κάτι λείπει :x