- 08 Δεκ 2015, 16:36
Κάποιος που να έχει αγοράσει το συγκεκριμένο ? Ένα και μοναδικό σχόλιο έχει στο skroutz.gr, που το περιγράφει πάρα πολύ θετικά.
MLS Destinator Talk&Drive Android UltraΈχει όλα όσα θέλω σε μια συσκευή GPS: μικρό (5") αλλά καλή οθόνη, ΒΤ, 3G, WiFi, καλή βάση, σχετικά μεγάλο καλώδιο φορτιστή, έχει Store (σημαντικό) και από ότι είδα που το έπαιξα λιγάκι στο Public

είναι σβέλτο και αποκρίνεται πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο κλασσικό GPS ή φτηνιάρικο κινέζικο tabletοειδές. Το ΒΤ το θέλω για το Torque, ενώ πιθανολογώ ότι θα μπορεί να συνδεθεί με το SYNC για να παίζει και μουσικούλα ή να περνάει τις εντολές από το GPS στα ηχεία. Α, έχει και μια καλούτσικη κάμερα ώστε να μπορεί να παίξει και το ρόλο του DVR στο αυτοκίνητο (με μια μεγαλούτσικη κάρτα).
Μειονέκτημά του ότι θέλει ~45" για να μπουτάρει, και μετά θέλει άλλα 4-5" για να ανοίξει το MLSTalk&Drive (το οποίο μάλιστα για κάποιο λόγο κράσαρε συνεχώς στο δείγμα του Public

). Δηλαδή θέλεις ~1 λεπτό για να βάλεις πλοήγηση, *υποθέτω* ότι σε αυτό το διάστημα πρέπει να προσθέσουμε και όσο χρόνο χρειαστεί για να λοκάρει (που με 3G κάρτα θα είναι πολύ πιο γρήγορο). Βέβαια από το υπάρχον σύστημα (ένα πανάρχαιο Destinator που θέλει κανά 5λεπτο να λοκάρει) είναι απείρως καλύτερο, όμως φαίνεται χειρότερο από το G4 μου (λογικό αυτό να μου πεις, το ένα κάνει 120€ και το άλλο 450€).