markvag έγραψε:Την καλησπέρα μου!![]()
Μερικές ερωτησούλες...
1) Ξέρουμε κανένα αξιόπιστο και καλό συνεργείο για Skoda στην Πάτρα;;;;
2) Έχουμε άποψη για την αντιπροσωπεία στην Πάτρα;;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δεν ξέρω αν αργησα αλλά 10 χρόνια που είμαι πελάτης του Λάτση δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Είναι "οικογενειακή" επιχείρηση με εξυπηρέτηση και ποιότητα εργασιών πολύ ανω του μέσου όρου... Στον συνιστώ με κλειστά μάτια.
http://www.vwlatsis.gr/service
https://goo.gl/K5Nqgr
Ηταν μαζι και χωρισαν; γιατι γι αυτον που δειχνω στο χαρτη δεν εχω ακουσει τα καλυτερα και νομιζα οτι ηταν ο μοναδικος λατσης
dstou έγραψε:Μιλάς για τροποποιήσεις στην παραγωγική διαδικασία ή γενικότερες αλλαγές που εμπεριέχουν άλλο σχεδιασμό για κάποια εξαρτήματα?
Όχι όχι. Αναφέρομαι σε εξοπλισμό που αφορά ιδέες και λύσεις σε καθημερινά προβλήματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για παράδειγμα ξυστρα πάγου στο καπάκι του ρεζερβουαρ.
< >
Νοίκιασα και αυτό...

Πολύ μέτριο δυστυχώς...
Κατά τα άλλα...

Μοναχοφαη
Γκεακο !!! Ενα μπαν στο κυριο για την τελευταια φωτογραφια !!
Fiat Panda 7,6l/100km
Κλασσική Τσέχικη μπύρα χωρίς τις φυσαλίδες του CO2. 26 Δεκέμβρη θα είμαι κι εγώ εκεί, αλλά για pleasure, όχι business.
Άσχετο, το octavia πολύ οικονομικό. Πρώτη φορά που έχω diesel αυτοκίνητο. Εντυπωσιάστηκα με το σημερινό γέμισμα.
Το Rapid δε παλευοταν με τίποτα.
Χθες εν τωμεταξυ, ξαναοδήγησα το προηγούμενο OCtavia σε 1,8TSIf/l και είναι χάος η διαφορά.Ένα σετ καλά αμορτισερ θέλει και είναι ΟΚ.100000 km με μόνο μια αλλαγή αντλίας νερού.Και το εσωτερικό σαν καινούριο.
Μέσα στις γιορτές Νίκο θα είναι λίγο περίεργα στη Πραγα, γίνετε χαμός...Που θα μείνεις?
Με έχει εντυπωσιάσει θετικά το octavia. Δε το περίμενα.
Θα γίνεται χαμός, αλλά δε πειράζει. Να ξεφύγουμε λίγο. Park Inn θα μείνω, όπως κάθε φορά. Ίσως πάμε και καμια βόλτα προς τα έξω.
< >
Και μόλις βγεις στο ποτάμι αμα κάνεις αριστερα αντιθετα δηλαδή απο το κέντρο εχει ωραία διαδρομή...
kostis20 έγραψε:Πολύ ωραία είναι εκεί...Απο πάνω ακριβώς στο σταθμό tram Albertov που είναι μια ΩΡΛ κλινική ,εχει μια μπυραρία Husa με ωραίο φαγητό και μπύρα.
Και μόλις βγεις στο ποτάμι αμα κάνεις αριστερα αντιθετα δηλαδή απο το κέντρο εχει ωραία διαδρομή...
Το ξέρω. Portfenha husa με φοβερή staropramen non-filtered.
giannik1977 έγραψε:Τι μου θυμισατε τωρα ρε μπαγασηδες...![]()
![]()
Τα παράθυρα που έπεφταν;