Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#193159 Ναι ε; Δεν ενημερώνομαι ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αλήθεια γιατί όταν πρωτοειχα ασχοληθεί το βρήκα ανήθικα ακριβό για Φίατ. Θα τους κάνω κι αυτούς μία βόλτα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#193317 είχες πει ότι σε νοιάζει το μήκος του αμαξιού έτσι δεν είναι?
το qq λίγο μεγαλούτσικο δεν είναι σε σχέση με τα άλλα που έχεις στο μυαλό σου?
Άβαταρ μέλους
By nass
#193346 Νομίζω υπερβάλλεις σε σχέση με τα κυβικά Corto Maltese, ό,τι και να γίνει δε νομίζω να "εξοντώσουν" τα 1600άρια παρόμοια με τα δίλιτρα (δεν είναι famous last words :lol: τα δίλιτρα ανέκαθεν ήταν στο στόχαστρο ενώ τα 1600 θεωρούνται πλέον "λαϊκά").
Ετσι αν υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα και καλύτερα αυτοκίνητα 1600 στο budget σου καλύτερα δες τα σοβαρότερα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#193652 Ναι, ουσιαστικά μιλάμε για το SX4. To ξέρω ότι υπερβάλλω, όπως υπερβάλλω και με το να μη θέλω με τίποτα diesel. Aλλά το κάνω εν γνώσει μου για 2 επιπρόσθετους λόγους. Ο ένας είναι για να περιορίσω κάπως τις επιλογές και ο δεύτερος είναι ότι και μέσα στην υπερβολή μου, εκτιμώ ότι δε θα στερηθώ κάτι που θα είναι αισθητά ανώτερο. Να είχα να αντιμετωπίσω μετριότητες, θα έπαιρνα το 1.6. Αλλά ανάμεσα σε 2 παρόμοιας ποιότητας μοντέλα γιατί να μη βαρύνει εν τέλει ο μικρότερος κυβισμός;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#193653 Για μένα ο μόνος λόγος επιμονης σε πολύ χαμηλά κυβικα είναι αν έχεις θέμα με τα τεκμήρια.
Άβαταρ μέλους
By Adriver
#194039 Πρόσφατα βρέθηκα σε μια έκθεση Suzuki, όπου έριξα μια ματιά στο Vitara. Δείχνει μια χαρά αυτοκίνητο σε λογική τιμή για 1.6 βενζίνη και μικρή κατανάλωση/CO2 ακόμα και 4x4.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
drenie έγραψε:ετσι οπως το βλεπω... θα μπορουσες να πας στο Suzuki Vitara(που σε αυτα τα χρηματα μαλλον παιρνεις μια πολυ πλουσια εκδοση) , στο Renegade (που στα 26000 μπορεις να βαλεις ως εξτρα και τα xenon που θες και την ρεζερβα) που εχει και καλο υψος για τους πισω ισως το καλυτερο στην κατηγορια του, στο 500Χ (αν και εχει το ιδιο μεγεθος σε αποθηκευτικο χωρο εχει διαφορετικη διαμορφωση οποτε το κανει πιο δυσχρηστο) και στο καινουργιο HRV απλα δεν ξερω τι παιζει με τα εξτρα του.

Για το QQ δεν λεω γιατι καταλαβα οτι δεν σε ψηνει ιδιαιτερα.
Ναι όντως, το QQ δε μας ψήνει ιδιαίτερα...
Το Vitara δεν το έχουμε δει.
Το Renegade δεν άρεσε ιδιαίτερα, ήταν δίπλα του και το 500Χ και ήταν μεγάλο μείον που συγκρίθηκε άμεσα με αυτό...

Focusman91 έγραψε:Παντως οδηγησα το 500χ βενζινη με 140 αλογα και με εντυπωσιασε!!! Τι ωραιο αμαξακι!! :inlove:
Γράψε κάτι ντε...

skous έγραψε:Αν δεν σε νοιάζει κατανάλωση, κοίτα και κανα Kuga
Για το Kuga θα επανέλθω...

Κίκιζας . έγραψε:Aυτη την εποχη παντως, το 1,200αρι QQ βενζινη με το ενδιαμεσο (και ουσιαστικα πληρες imo) εξοπλιστικο πακετο accenta, βγαινει στα 21κ ευρω.
Εχοντας κανει μικρη βολτα με το 1,500αρι Diesel αλλα και με το 1,200αρι, εφοσον τα διανυθεντα χλμ δεν ειναι πολλα παραπανω απο 15κ περιπου το χρονο, θεωρω οτι το 1,200αρι αποτελει αρκετα καλη περιπτωση στα χρηματα αυτα.

Αλλιως σε καινουργιο παντα, εαν υπηρχε η αναγκη για πετρελαιο, θα κοιταζα το 500Χ 1,6 multijet, το οποιο με επισης καλο εξοπλισμο (cross) φτανει περιπου στα 21,5κ ευρω. Η πλουσια εκδοση Cross plus αντιστοιχα, φτανει στα 23κ ευρω, και γενικοτερα η Fiat εχει και ιδιαιτερα ανταγωνιστικο χρηματοδοτικο προγραμμα.

Το 1,600αρι πετρελαιο στην εκδοση cross, που ηταν του td, μoυ ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις συνολικα...
Διάβασα την βόλτα σου εδώ και ομολογώ ότι δεν περίμενα κάτι λιγότερο από το αυτοκίνητο αυτό...

Όπως έχω γράψει, αν ήταν στο χέρι μου το θέμα θα είχε κλείσει με το 500X (κάποια έκδοσή του)...
Άβαταρ μέλους
By skous
kubiak έγραψε:
skous έγραψε:Αν δεν σε νοιάζει κατανάλωση, κοίτα και κανα Kuga
Για το Kuga θα επανέλθω...

To έχεις στα υπόψη; Ή το έχεις ήδη δει/απορίψει;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#196433 Επανέρχομαι με ημι-οριστική απόφαση. QQ κόπηκε λόγω μήκους και ευχρηστίας στο κέντρο της πόλης, Juke & Cactus λόγω ασχήμιας, SX4 λόγω κυβικών/κατανάλωσης, Captur λόγω γυναίκας.

Tι μένει; 500Χ 1.4 ή 2008 1.2 με τα 110 αλόγατα. 90/10 υπέρ της Πεζώς αυτή τη στιγμή
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#196449 Δεν πρόλαβα τη Φίατ σήμερα. Πήγα στις υπόλοιπες. Το 2008 είναι με το μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού και βγαίνει 17.000 το 82ΗΡ και 18.700 με 110ΗΡ. Προφανώς και δίνω 1.700 για 28 εργοστασιακά άλογα χαλαρά.

Γενικά από αυτά που βάζουν συνήθως (οθόνες 7", κλίμα, αυτοματισμούς, θερμ. καθρέφτες, αλ. ζάντες) δεν έχει μόνο το διαφημισμένο Grip Control της Πεζό που είναι άλλωστε και ΚΠ. Σε όλα αυτά μου προσφέρουν (ως συνήθως) αισθητήρες και συναγερμό
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#196454 Δε θέλω diesel. Μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δε θέλω να ανησυχώ κάθε φορά που θα ξυπνήσει στραβά κάποιος στο υπουργείο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Corto Maltese έγραψε:Δε θέλω diesel. Μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δε θέλω να ανησυχώ κάθε φορά που θα ξυπνήσει στραβά κάποιος στο υπουργείο.

EE: Απαγόρευση εισόδου στο 50% του στόλου των ΙΧ στις μεγάλες πόλεις έως το 2030!
http://www.zougla.gr/greece/article/e-a ... os-to-2030
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimviii έγραψε:EE: Απαγόρευση εισόδου στο 50% του στόλου των ΙΧ στις μεγάλες πόλεις έως το 2030!
http://www.zougla.gr/greece/article/e-a ... os-to-2030
Κάτι μας είπε, το λέμε μονά ζυγά και ισχύει εδώ και δεκαετίες στην Αθήνα....