markvag έγραψε:Μία άλλη βασική διαφορά είναι ότι τις βλακείες των τραπεζών δεν τις πλήρωσαν οι φορολογούμενοι...
Σωστά το λες, αλλά πιθανόν να έχεις στο μυαλό σου την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ που φάγαμε στα μούτρα όλα αυτά τα χρόνια. Ότι δανειστήκαμε για τους τραπεζίτες. Ποιους τραπεζίτες? Για κοίτα πόσο αξίζουν οι μετοχές που είχαν, τι "περιουσία" απέμεινε στους ιδιοκτήτες (μετόχους) των τραπεζών, τι έγιναν ότι κεφάλαια είχαν βάλει?
Τα χρήματα που βάλαμε στις τράπεζες σαν κοινωνία θα τα παίρναμε πίσω, αλλά τα χάσαμε οριστικά τώρα με αυτά που αποφάσισε ο Τσίπρας. Κυριολεκτικά τις ξεπούλησε στους ξένους !

για να πάρουν μέσω των κόκκινων δανείων τα φιλέτα από επιχειρήσεις και ακίνητα , θα είναι άσχετοι των ιδιοκτητών ? Κουτά μου παιδιά . Πόσο αθώα