Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
rocsta έγραψε:Τα αυτόματα dualogic τα έχουν τα θεματάκια τους (όπως όλα τα ρομποτικά) και μην το προτιμήσεις αν δεν το χρειάζεσαι.

Panda 2005 φίλης χρειάζεται αλλαγή κιβωτίου στα 70.000 χλμ. :help:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
REALZEUS έγραψε:
rocsta έγραψε:Τα αυτόματα dualogic τα έχουν τα θεματάκια τους (όπως όλα τα ρομποτικά) και μην το προτιμήσεις αν δεν το χρειάζεσαι.

Panda 2005 φίλης χρειάζεται αλλαγή κιβωτίου στα 70.000 χλμ. :help:

Τι ακριβώς χάλασε στο κιβώτιο;

...>.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#184828 Χάνει υγρά, άρα μάλλον κέλυφος. Επιβεβαίωσε και ο Sakaflias ότι σε αυτή την περίπτωση θέλει αλλαγή. Τώρα να ανοιχτεί και να γίνει επισκευή κλπ δε νομίζω να αξίζει.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#192449 Το 500ακι ειναι σε φαση παραδωσης... εντος 10 ημερων. πινακιδομενο ηδη απο τον οκτωβριο. με συνολικο κοστος 14400. το Lounch σε λευκο. το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι διπορτο. ποτε δεν ειχαμε τετοιο μικρο. Θα δειξει ποσο ειναιι προβλημα. Θα κρατησω εγω το Aygo 4porto οποτε θα υπαρχει εναλλακτικη!!!! (χωραει απιστευτα πραγματα οταν τα τακτοποιησεις σωστα).
Άβαταρ μέλους
By spoky
224v έγραψε:Το 500ακι ειναι σε φαση παραδωσης... εντος 10 ημερων. πινακιδομενο ηδη απο τον οκτωβριο. με συνολικο κοστος 14400. το Lounch σε λευκο. το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι διπορτο. ποτε δεν ειχαμε τετοιο μικρο. Θα δειξει ποσο ειναιι προβλημα. Θα κρατησω εγω το Aygo 4porto οποτε θα υπαρχει εναλλακτικη!!!! (χωραει απιστευτα πραγματα οταν τα τακτοποιησεις σωστα).

φανταζομαι, πως μεσα στον εξοπλισμό εχει και καμια βαλιτσα με 2-3 χιλιάρικα μετρητά, γι αυτό και βγήκε 14400. Σωστά;
Άβαταρ μέλους
By 224v
spoky έγραψε:
224v έγραψε:Το 500ακι ειναι σε φαση παραδωσης... εντος 10 ημερων. πινακιδομενο ηδη απο τον οκτωβριο. με συνολικο κοστος 14400. το Lounch σε λευκο. το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι διπορτο. ποτε δεν ειχαμε τετοιο μικρο. Θα δειξει ποσο ειναιι προβλημα. Θα κρατησω εγω το Aygo 4porto οποτε θα υπαρχει εναλλακτικη!!!! (χωραει απιστευτα πραγματα οταν τα τακτοποιησεις σωστα).

φανταζομαι, πως μεσα στον εξοπλισμό εχει και καμια βαλιτσα με 2-3 χιλιάρικα μετρητά, γι αυτό και βγήκε 14400. Σωστά;

Δεν καταλαβαινω το σχολιο, Ο Σφακιανακης τοσο μας ειπε οταν πηγαμε για το τεστ και τοσα το συμφωνησαμε, ειπε οτι εχει προσφορα... δεν ξερω λεπτομερειες... μιλαω για το 1.3 Ντηζελ, αλλα και σε μουλτι αιρ ιδια τιμη τα εχει... τα 85 αλογα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#192530 15.050 ευρώ είχε κοστίσει το δικό μου το 2008, με 69 ατμοσφαιρικούς βενζινοκίνητους ίππους και όσο και αν έψαξα, δεν είχε καμία κρυμμένη βαλίτσα με χιλιάρικα.

Καλορίζικο Λάκη :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder

Τελικά ποιο μοτέρ;
Άβαταρ μέλους
By antonisczt
#192598 Νομιζω ειχε γραψει οτι διαλεξε το diesel? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By koubeast
224v έγραψε:Το 500ακι ειναι σε φαση παραδωσης... εντος 10 ημερων. πινακιδομενο ηδη απο τον οκτωβριο. με συνολικο κοστος 14400. [...] μιλαω για το 1.3 Ντηζελ
Άβαταρ μέλους
By spoky
224v έγραψε:
spoky έγραψε:

Δεν καταλαβαινω το σχολιο, Ο Σφακιανακης τοσο μας ειπε οταν πηγαμε για το τεστ και τοσα το συμφωνησαμε, ειπε οτι εχει προσφορα... δεν ξερω λεπτομερειες... μιλαω για το 1.3 Ντηζελ, αλλα και σε μουλτι αιρ ιδια τιμη τα εχει... τα 85 αλογα.

το σχόλιο μου υποδηλώνει ευθέως ότι το πληρώσατε πανάκριβα. Δεν έχετε δει καθολου τι τιμές παιζουν απο ανταγωνιστές; 1 και 2 κατηγορίες πάνω μπορεί να βρει κανεις για αγορά με 14500.

Τελος πάντων καλοτάξιδο να ναι!
Άβαταρ μέλους
By NickTG
spoky έγραψε:[1 και 2 κατηγορίες πάνω μπορεί να βρει κανεις για αγορά με 14500.

Ναι, και?
Άβαταρ μέλους
By 224v
spoky έγραψε:το σχόλιο μου υποδηλώνει ευθέως ότι το πληρώσατε πανάκριβα. Δεν έχετε δει καθολου τι τιμές παιζουν απο ανταγωνιστές; 1 και 2 κατηγορίες πάνω μπορεί να βρει κανεις για αγορά με 14500.

Τελος πάντων καλοτάξιδο να ναι!

Ευχαριστω, αλλα εδω και χρονια το 500 ειναι ακριβωτερο απο ανταγωνιστικες μαρκες. Αυτο δεν εχει αλλαξει και δεν βλεπω να αλλαζει για καποιους λογους που η αγορα ελευθερα διαμορφωνει. Η αμμεσα ενδιαφερομενη κορη μου μετα το Αυγο διαλεξε 500, στο κοστος αυτο (τα μτχ ειναι αρκετα ακριβα). το διπορτο ειναι θεμα κατ'εμε. ολα τα αλλα με καλυπτουν. Δεν εψαχνε μονο V for Money, αν καποια στιγμη θελει αισθηση και αλογα εχει να οδηγησει για να ερθει στα ισια της, και το cooper S, Εφαρμοζουμε κοινοχρησια στην οικογενεια και ετσι δεν πλητουμε!!!!
Φιλος πηγε για το Yaris diesel. Βγαινει 16800 αλλα στο μεγεθος δεν μας κανει, εχει δε 90 αλογα!! απο 1.4. Απο αξιοπιστια μαλλον ειναι μια χαρα ολα πλεον.

Ευχαριστω Giuzeppe για την ευχη. Εχω ενα μηνα ακομα να παιζω με το 2.24v, και μετα χειμερια ναρκη μεχρι τον επομενο Οκτωβριο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
224v έγραψε:... Εφαρμοζουμε κοινοχρησια στην οικογενεια και ετσι δεν πλητουμε!!!!
Μι εμείς όταν έμενα με γονείς είχαμε κοινοχρησία η οποία έχει κάποια μειονεκτήματα.
- Πρέπει να είναι ξεκάθαρες οι υποχρεώσεις, βασικά ποιος πληρώνει πάγια, ποιος φροντίζει για την συντήρηση του κάθε αυτοκινήτου. Εμάς δεν ήταν και έτσι κάψαμε μερικούς κινητήρες από έλλειψη λαδιού....
- αν δεν έχετε χώρο πάρκινγκ πρέπει να βρείτε κάποιο σύστημα ώστε ο καθένας να ξέρει που είναι το κάθε αυτοκίνητο. Εγώ είχα ζωγραφίσει χάρτη γειτονιάς σε χαρτί πάνω σε μεταλλική επιφάνεια και το κάθε αυτοκίνητο ήταν μαγνητάκι. Υποτίθεται ότι ο καθένας γυρνώντας σπίτι το βάζει εκεί που αντιστοιχεί και όποιος το παίρνει το βάζει σε σημείο με το όνομά του. Επιπλέον θέση για συνεργείο.
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#192680 Αν και οφ-τοπικ, για πες onyx ποιος έκαψε το μοτέρ από έλλειψη λαδιού... Θα στοιχημάτιζα μαμά ή αδελφή