Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
IKE έγραψε:rx8 κάνεις παράθεση τον κλαθμό μου (lol) και στη συνέχεια κάνεις από κάτω ακριβώς αυτό που λέει η παράθεση :v

αυτό δεν είναι δίωξη (loleng), απλή ξινίλα είναι.

edit [mod]

Νόμιζα ότι για την ΗΠΑτίτιδα (ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΙΔΕΣ) υπάρχει εμβόλιο σύντροφε, η παράθεση μπήκε ακριβώς κάτω απ αυτό το ποστίνιο
IKE έγραψε:Παίδες μόνο RT, ITAR και αυγή να διαβάζετε.

Αμαν πια, μη τρώτε άλλο σανό.

ΥΓ. Και για τους ψαγμένους, ΚΟΕΛΙΟ και ΤΣΟΜΣΚΙ.

-->
Καταλαβαίνω όιτ δεν συμφωνείς για διάφορους λόγους με τις απόψεις μου οπότε είναι και αυτό μια μέθοδος bla bla klama

Φαντάσου πόσο γτπ είναι τα ποστίνια σου, που μόλις αρχίσει να σου απαντάει κάποιος στο ίδιο στυλ κλαίγεσαι μην σε εντιτάρουν οι μοδς.
grow up :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By IKE
#191714 Στο "ίδιο" στυλ.

χοχοχο

χαλάρωσε σύντροφε, take is sleazy
Άβαταρ μέλους
By IKE
#192214 CASE CLOSED

Άβαταρ μέλους
By dekouk
#192603 Μήπως να δώσουμε την άμυνα μας στη Ρωσία για κανά εξάμηνο να κάνουμε και οικονομία?.... Να ξεκαβλωσουν οι ρώσοι να μαζευτούν οι μπουνταλαδες...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#192796 Ρωσικό Υπ.Άμυνας: "Tα ντοκουμέντα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου και τις σχέσεις Ερντογάν και ισλαμιστών"

link

Γελοίοι δυτικοί μας κουνάτε και το δάκτυλο για την Σένγκεν.... :x Επιπρόσθετα ...
Τελευταία επεξεργασία από elteo και 03 Δεκ 2015, 10:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Spartan
bibendum έγραψε:Του πρηξε τ @@ η δημοσιογραφος... Ο αλλος πετουσε χαρταετο

https://t.reembed.com/1kkBuh22-Ery1VxiAd0Umebx

Καλά του 'ξηγήθηκε του μαλακοπίτουρα! Από τα καλά του tweet του Τσίπρα.... (για το οποίο δεν κατάλαβα γιατί έφαγε και τόσο κράξιμο για να είμαι ειλικρινής...)
Άβαταρ μέλους
By elteo
#192938 Eφαγε κράξιμο γιατί κότεψε μόλις ο Νταβουντογλου του απάντησε και τα σβησε στον αγγλικό λογαριασμό.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Spartan έγραψε:
bibendum έγραψε:Του πρηξε τ @@ η δημοσιογραφος... Ο αλλος πετουσε χαρταετο
https://t.reembed.com/1kkBuh22-Ery1VxiAd0Umebx

Καλά του 'ξηγήθηκε του μαλακοπίτουρα! Από τα καλά του tweet του Τσίπρα.... (για το οποίο δεν κατάλαβα γιατί έφαγε και τόσο κράξιμο για να είμαι ειλικρινής...)

ορθον.
elteo έγραψε:Eφαγε κράξιμο γιατί κότεψε μόλις ο Νταβουντογλου του απάντησε και τα σβησε στον αγγλικό λογαριασμό.

ορθοτερον...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#192951 Συγνώμη, η απορία είναι γιατί έφαγε κράξιμο ο τσίπρας με ένα tweet επιπέδου 12χρονου χαζοχαρούμενου και η απάντηση είναι επειδή το έσβυσε;;;; :omg:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#192968 εγω θεωρω οτι ηταν το πρωτο σοβαρο πραγμα που εχω ακουσει/διαβασει απο το Τσιπρα. Οχι το περι μη νευρικους πιλοτους (που ηταν κατα βαση χιουμοριστικο, αλλα για σοβαρο θεμα και ευστοχο), αλλα τα υπολοιπα.

υποθετω θα μου πεις (και ειμαι σιγουρος για 2-3 αλλους που ειναι το μονο πραγμα που κανουν εδω μεσα) οτι ειμαι και εγω 12χρονο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
kacey έγραψε:εγω θεωρω οτι ηταν το πρωτο σοβαρο πραγμα που εχω ακουσει/διαβασει απο το Τσιπρα. Οχι το περι μη νευρικους πιλοτους (που ηταν κατα βαση χιουμοριστικο, αλλα για σοβαρο θεμα και ευστοχο), αλλα τα υπολοιπα.

υποθετω θα μου πεις (και ειμαι σιγουρος για 2-3 αλλους που ειναι το μονο πραγμα που κανουν εδω μεσα) οτι ειμαι και εγω 12χρονο.

Όχι, απλά εγώ το θεωρώ τελείως άστοχο σχόλιο από πρωθυπουργό χώρας... Τεσπα...