linker έγραψε:Δε νομίζω ότι στη Θεσσαλονίκη αξίζει να ασχοληθεί κανείς με οτιδήποτε άλλο πέρα από το Dazzle.
sent from Sebastien no.0299
τελειος οκ, δεκτον αλλα χρεωνεις καλουτσικα χρηματα και πρεπει να βρεις και χρονο μεσα στο προγραμμα του
Επίσης, το κόστος προκύπτει μετά από εκτίμηση της κατάστασης από κοντά.
Προσωπικά, θα έδινα το 160άρι αν το αυτοκίνητο ήταν χάλια και μετά την παράδοση θα είχα ένα πρόγραμμα "συντήρησης" του εσωτερικού, ώστε την επόμενη φορά που θα το πήγαινα, να έδινα άλλο ποσό, προφανώς μικρότερο.
sent from Sebastien no.0299
Το αυτοκίνητο το έπιασαν το Σάββατο , τελείωσε σήμερα (εννοείται έκαναν και άλλα, δεν ασχολήθηκαν αποκλειστικά με αυτό) , θα το παραλάβει ο μηχανικός μου αύριο για βασικό σέρβις, και θα σας πω αν αξιζε τον κόπο από Παρασκευή και μετά...
Πάντως, οι φωτογραφίες που εστάλησαν στο μηχανικό και φίλο με τη μπιχλίαση που έβγαινε από ένα, κατά τα φαινόμενα, πλυμένο αυτοκίνητο, είναι εντυπωσιακές!
Pitt έγραψε:Και για το προηγούμενο αυτοκίνητό μου και για το 3008 αγόρασα το χρώμα του αυτοκινήτου σε μικρό μπουκαλάκι και καλύπτω τέτοιες ζημιές. Όταν λέω μπουκαλάκι εννοώ σαν αυτά που έχουν τα βερνίκια νυχιών. Η Peugeot έχει κιτ για κάθε χρώμα. Το ίδιο φαντάζομαι θα έχουν και οι άλλοι κατασκευαστές. Μια σταγονίτσα επάνω στο σημείο που έφυγε το χρώμα και είναι εντάξει.
Δεν είναι τέλεια δουλειά, αλλά τουλάχιστον δεν προχωράει η σκουριά και δεν χτυπάει άσχημα στο μάτι.
Καλό μήνα.
Aπό κάποιο eshop το πήρες ή από αντιπροσωπία;
Sent through Tapatalk
tsilis έγραψε:Και εμένα άπειρα μου φάνηκαν, αλλά θα δω και θα πω...
tsilis πώς πήγε τελικά; Όλα καλά;
< >
Αλλά μου είπαν ότι έχουν και διάφορα φθηνότερα πακέτα
Άξιζε πάντως!
Στη Γλυφάδα είναι..
.
Scotch έγραψε:Θα μπορούσα να έχω μ' ένα πμ πληροφορίες για το κατάστημα;
![]()
< >
Σκοτσεζε μου, επειδή πιστεύω στην ελεύθερη ανταλλαγή πληροφορίας στα φόρουμς..
Auto moto Spa
Ναπολέοντος Ζέρβα 42 , Γλυφάδα
.

Θα μπορούσα να έχω μ' ένα πμ πληροφορίες για το κατάστημα;