Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mjacob έγραψε:
trident1971 έγραψε:Αυτο που λετε "αιμα" ειναι μυογλοβινη

τη -γλοβίνη τη λέμε και -σφαιρίνη στα ελληνικά :)

:( Τι να κανω ο καψερος οι μαγειροι στο ιντερνετ myoglobin τη λεγανε :help:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#191668 + άπειρο...

Εικόνα

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#191678 Jim έχω την εντύπωση ότι οι μεγάλες είναι ελαφρώς καλύτερες από τις μικρές. Ιδέα μου είναι;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
panos2171 έγραψε:Jim έχω την εντύπωση ότι οι μεγάλες είναι ελαφρώς καλύτερες από τις μικρές. Ιδέα μου είναι;

εμένα ίδιες μου φαίνονται...

αλλά μη μείνετε στις καργιόκες. συμβουλή μου: δοκιμάστε κ τα μεγάλα σαραγλί που έχει, είναι πολύ νόστιμα κ αυτά...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#191704 Τις καριόκες τις έχω στη λίστα με τα πιο απεχθέστατα γλυκά, όχι λόγω γεύσης αλλά επειδή όλο τέτοια πήγαιναν παλιά σε επισκέψεις και κέρασμα. Χάθηκαν τα εκλεράκια ; :rant: Γευστικά μόνο μερικές είναι καλές, οι περισσότερες γτπ.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#191715 Στην Θεσσαλονίκη καριόκες ίδιες με του παπαπα έχει ο χατζηφωτίου, οπως κ πολύ καλά πουράκια. Δεν ξεπρω αν είναι ράδιο αρβύλα, αλλά λένε ότι εργαζόταν για τον παπαπα κάποτε...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#191716 Tο κρίμα του Χ'φωτίου είναι πως όλο και τις μικραίνει :rant:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
panos2171 έγραψε:Jim έχω την εντύπωση ότι οι μεγάλες είναι ελαφρώς καλύτερες από τις μικρές. Ιδέα μου είναι;

Πάνο, θα σε γελάσω. Ίσως.

επίσης παιδικό αμανάτι είναι οι "κασετίνες". Πανδεσπάνι, σοκολάτα κ ολόκληρα φουντούκια καβουρδισμένα, τυλιγμένα σε λεπτή κρουστα σοκολάτας σε παραλληλεπίπεδο σχήμα. Δεν έχω φωτό από αυτό, την έφαγα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
PeterPan έγραψε:
αλλά μη μείνετε στις καργιόκες. συμβουλή μου: δοκιμάστε κ τα μεγάλα σαραγλί που έχει, είναι πολύ νόστιμα κ αυτά...

Οκ...

Εικόνα

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#191761 Για να τα φας είναι αυτά, όχι να κυλίσει ένα δάκρυ.

Τι να συγκινηθείς...

:lol: