λαθος νημα για τετοια ερωτηση...
λαθος νημα για τετοια ερωτηση...
criuser έγραψε:Σχετικό Ασχετο .
Γιός φίλου που σπουδάζει στην Καλαμάτα , μας παίρνει το απόγευμα και ρωτάει αν τρέχει τίποτα γιατί βλέπει ουρές στα ΑΤΜ .
Κατά τις 8 που πέρασα από κεντρική Εθνική , με 2 μηχανήματα , αντί για 1-2 άτομα που έχει συνήθως το πολύ , είχε ουρά 10 ατόμων . Σε ερώτηση μου αν τρέχει κάτι και έχει ουρά δεν ήξερε κάτι κάποιος να πει .
Κατά τις 10 με πήρε ένας φίλος από Γιάννενα . Του είπα το σκηνικό και μου είπε ότι και εκεί στην κεντρική Εθνική είχε ουρά που συνήθως τέτοια ώρα δεν είχε .
Κυκλοφορεί καμία αρβύλα , η είναι σύμπτωση ? Τα σάιτ δεν αναφέρουν κάτι . Παίζει καμία φήμη σε σχέση με Ρωσία η με το συμβούλιο αρχηγών ?

markvag έγραψε:criuser έγραψε:Σχετικό Ασχετο .
Γιός φίλου που σπουδάζει στην Καλαμάτα , μας παίρνει το απόγευμα και ρωτάει αν τρέχει τίποτα γιατί βλέπει ουρές στα ΑΤΜ .
Κατά τις 8 που πέρασα από κεντρική Εθνική , με 2 μηχανήματα , αντί για 1-2 άτομα που έχει συνήθως το πολύ , είχε ουρά 10 ατόμων . Σε ερώτηση μου αν τρέχει κάτι και έχει ουρά δεν ήξερε κάτι κάποιος να πει .
Κατά τις 10 με πήρε ένας φίλος από Γιάννενα . Του είπα το σκηνικό και μου είπε ότι και εκεί στην κεντρική Εθνική είχε ουρά που συνήθως τέτοια ώρα δεν είχε .
Κυκλοφορεί καμία αρβύλα , η είναι σύμπτωση ? Τα σάιτ δεν αναφέρουν κάτι . Παίζει καμία φήμη σε σχέση με Ρωσία η με το συμβούλιο αρχηγών ?
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις;;; Οι επιδοτήσεις;;;
ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ|ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

) και έπεσε σύρμα . Μιλάμε δεν είχε μπεί λέει το 4 % των συντάξεων και έτρεξαν όλοι μήπως δεν προκάνουν .
The Ace έγραψε:Λέω και εγώ, τι δουλειά έχει το αγγλικό πανώ από πίσω ?

cabala10 έγραψε:The Ace έγραψε:Λέω και εγώ, τι δουλειά έχει το αγγλικό πανώ από πίσω ?
σπονσορες![]()

Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από εμάς. :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]