Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
Anonymous Founder έγραψε:Γλυφάδα σουβλάκι δεν τρώω ποτέ, λόγω της κυρίλας: κάθε πικραμένος βγάζει την γκόμενα στην Γλυφάδα για σουβλάκι. Σιγά μην πάω να καθίσω για να πληρώσω τα δίπλα για να φάω κάτι χειρότερο από αυτό που αγοράζω ακόμη και δίπλα στο σπίτι μου.
Σταθερές αξίες για εμένα, ο Vincenzo για την καλύτερη μακαρονάδα με θαλασσινά (ζητήστε την bianca όμως, αλλιώς θα την φέρει με κόκκινη σάλτσα και δεν λέει).
Burger, μόνον τα Just Burgers έχω να προτείνω. Ακριβά, αλλά καμία σχέση.

Πολλα χρονια μαγαζι ο βιτσεντζος , τον εχουμε τιμησει πολλακις , λιγο πιο πανω εχει το golden crepe (πολυ ωραιες κρεπες+σαλατες) κ λιγο πιο πανω στην γωνια ενα απ τα πιο παλια χαμπουργκεραδικα της Γλυφαδας... :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Scotch
giannik1977 έγραψε:κ λιγο πιο πανω στην γωνια ενα απ τα πιο παλια χαμπουργκεραδικα της Γλυφαδας... :s_drinks

Queen :metalo: (έχω να πάω χρόνια... αλήθεια αξίζει τώρα;)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#191124 Μη λετε για Γλυφαδα παιδια γιατι ειναι πριν την γαμβεττα!!

Τοτε που ακομα ουτε τραμ υπηρχαν...παρα μονο ρομαντικες βολτουλες στους δρομους...με χαζι στις βιτρινες...
Τα applebees τιμουσαμε παραααα πολυ!!!
Το 2000...

Μετα στο γνωστο σοκακι...για καφε και σινεμα απεναντι...
Παντα δουλευε ο κολλητος στα Egomio,Corte, κλπ!!!

Αλλα εμεις τον 1ο μας καφε τον ηπιαμε ...στην καφετερια του Πασπαλιε...
Εκει αρχες του θλιμενου Αυγουστου του 2000...Που φωτισε οταν σε γνωρισα!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#191130 Τοτε που για να μπεις στο Corte για καφε επρεπε να χεις γκομενα στην παρεα... :lol:
Σαββατοβραδο στα blanos για μποουλινγκ , παγωτο στου Δεληολανη κ διπλα στο gelateria...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#191134 Μια που λέτε για Γλυφάδα και φαγητογλυκοαναμνήσεις....

Donuts: Οι πιο λαχταριστές διευθύνσεις στην Αθήνα

Το είχα χτίσει το Dunkin εκεί κάτω...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
The Ace έγραψε:Μια που λέτε για Γλυφάδα και φαγητογλυκοαναμνήσεις....

Donuts: Οι πιο λαχταριστές διευθύνσεις στην Αθήνα

Το είχα χτίσει το Dunkin εκεί κάτω...

Καλη φαση τα Dunkin και η Coolάδα... :iconcool:

Εχω ομως φαει πρωτη φορα απο το Dennis Donuts το 2000, την εποχη που ηταν ακομα εργαστηριο στην ιδια διευθυνση ενα γωνιακο που δεν το κοιταγες δευτερη ματια, με ασβεστωμενα τζαμια απο μεσα για να μη βλεπεις τους τυπους να τηγανιζουν, ουτε ταμπελα ουτε τιποτα. Μερικες φορες σου ελεγαν "περιμενετε, μολις βγηκε, καιει ακομα". Εξαιρετικο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
The Ace έγραψε:Το είχα χτίσει το Dunkin εκεί κάτω...

Άστα, πολύ στεναχώρια όταν έκλεισε. :(

Στο vinzenco προτιμώ:
38. CARAMELLE TRICOLORI PROSCIUTTO COTTO E PANNA
Ζυμαρικά σε σχήμα καραμέλας, γεμιστά με ρικότα και σπανάκι, σε σάλτσα από προσούτο και κρέμα γάλακτος.
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By dstou
#191250 Η Κουήν έχει ξεπέσει πλέον. Αντίθετα η Χρυσή Κρέπα, 50 μέτρα πιο κάτω, παραμένει σταθερά για μένα η κορυφαία κρέπα Πειραιώς-Πρωτευούσης και Νήσων. Έχει και καλές σαλάτες. :superman:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#191255 Θα διαφωνήσω. Ο Golden crepe ήταν, είναι και θα είναι απαράδεκτα ακριβός για ένα από τα πιο φτηνά πρόχειρα που μπορεί να φάει κανείς εκεί έξω. Με τα λεφτά που κοςτίζει μια κρέπα του (για όνομα), μπορείς να φας καλό κανονικό φαγητό, ακόμα και στη Γλυφάδα. Και δεν είναι το ίδιο καλός με παλιά (είναι και ψιλοσυγγενής εξ αγχιστείας :ninja: ). Ο κόσμος δεν είναι χαζός: τις πιο πολλές μέρες βαράει μύγες πλέον.
Από το queen, συμφωνώ, εχει μείνει μόνο το όνομα.
Το Γευστικόν που αναφέρθηκε, τι ξεχωριστό εχει ρε παιδιά; Τον ίδιο ετοιματζίδικο γύρο με όλους τους άλλους στην περιοχή πουλάει...
Άβαταρ μέλους
By dstou
#191257 Έχω να πάω δυο χρόνια, τις μπαστάρδεψε πλέον τις κρέπες? Παλιά ξεκίναγα από Χαλάνδρι για να πάω να φάω εκεί 5-6 φορές το χρόνο. :eat:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#191268 Κατά τη γνώμη μου, ποτέ δεν άξιζε το φαγητό του τα λεφτά που ζητάει. Εγώ τον ξέρω αρκετά χρόνια και η γυναίκα μου μια ζωή. Αλλά μια απλή κρέπα όσο καλή και να είναι (που δεν είναι τίποτα φοβερό πλέον) δεν μπορείς να τη χρεωνεις 9 ευρώ, δεν έχει λογική, πως να το κάνουμε. Αν είναι κάτι που αξίζει, είναι οι γκογκες, που κι αυτές νομίζω ακριβά τις έχει.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#191273 Δεν διαφωνώ ιδιαίτερα.
Στα δε 9-10 ευρώ είναι κοινωνική πρόκληση :lol: