Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#185979 Εικόνα

Tελικά το αλουμινένιο κομματάκι δεν ταιριάζει από το δικό μου τιμόνι, οπότε προς το παρόν η ούγια γράφει RCZ. :lol: Mπορώ να το γεμίσω, να το γυαλοχαρτίσω να έρθει ίσιο και μετά να του περάσω ένα μεταλλικό χρώμα ή κανένα κάρμπον αυτοκόλλητο. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Εικόνα

Tελικά το αλουμινένιο κομματάκι δεν ταιριάζει από το δικό μου τιμόνι, οπότε προς το παρόν η ούγια γράφει RCZ. :lol: Mπορώ να το γεμίσω, να το γυαλοχαρτίσω να έρθει ίσιο και μετά να του περάσω ένα μεταλλικό χρώμα ή κανένα κάρμπον αυτοκόλλητο. :hmmm:

περιμενε να τελειωσει ο Quadra το cnc και θα σου φτιαξει ενα που να γραφει ''drdino''

limited edition κιετς. :lol:
Άβαταρ μέλους
By TakisB

Πολύ ωραίο! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By bill33

To έβαλες ανάποδα!! :rtfm: :lol:

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By sakis_m
#186434 Ιδεα μου ειναι, ή οντως το τιμονι ειναι πιο αριστερα απ'το καθισμα και τα πενταλ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#186446 Δεν είναι Ιταλικό :lol:

Κάθομαι λοξά για να μπορέσω να βγάλω ολόκληρο το τιμόνι, δεν ήθελα να κάνω την θέση πίσω.
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#188837 Ερώτηση, Peugeot 206 που το υδραυλικό τιμόνι τραβάει πότε δεξιά πότε αριστερά, τι μπορεί να είναι εκτός από το προφανές (;) να έχει φάει στούκα και να μην έχει γίνει καλή επιδιόρθωση; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#188849 Θα ελεγα λαστιχα/ευθυγραμμιση αλλα αυτο το μια αριστερα, μια δεξια με παραξενευει

< >
Άβαταρ μέλους
By nido
#191023 Εκτός από το να κοντύνουμε τη διαδρομή (που κάτι λίγο θα βοηθήσει, αλλά δεν είναι το ζητούμενο) ξέρουμε κανένα τρόπο να περιορίσουμε τους τζόγους στο λεβιέ των 206 με ΒΕ?
Έχω στα χέρια μου έναν επιλογέα σαν αυτό που φοράει το RC μου, που μεταδίδει τις κινήσεις στο κιβώτιο με συρματόσχοινα αντί solid rods, και οι τζόγοι από αυτό είναι μηδέν (την παραμικρή κίνηση στο λεβιέ την μεταφράζει σε κίνηση στα συρματόσχοινα) οπότε αναρωτιέμαι.... ξεχειλώνουν τα κουμπώματα στο μοχλικό, παίρνουν μπόσικα τα "στοπ" του "μανικιού" των συρματόσχοινων στο χώρο του κινητήρα, ή είναι όλος ο τζόγος από μέσα....

(ΟΚ, S2000 δεν πρόκειται να γίνει, αλλά οδηγώ που και που κανένα αμάξι με πραγματικά καλή αίσθηση επιλογέα και το έχω καημό να το βελτιώσω όσο μπορώ - αν βελτιώνεται)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#191025 εκει που κουμπωνουν τα rods πρεπει να εχει καποια λαστιχακια/συνεμπλοκακια.Ψαξε να βρεις απο πολυουρεθανη που ειναι πιο σκληρα,βγαζουν αρκετες εταιριες που βγαζουν και τα συνεμπλοκ πολυουρεθανης,η αν δεν βρεις πηγαινε και καντα απο τεφλον ή μεταλλικα.Σε πολλα αυτοκινητα το κανουν αυτο για να βελτιωσουν την αισθηση στο κουμπωμα.

edit
http://www.powerflex.co.uk/black-series ... 735/1.html
Άβαταρ μέλους
By nido
#191040 Θα βγάλω φωτογραφία με πρώτη ευκαιρία για να φαίνεται πώς είναι το σημείο που κουμπώνουν οι ντίζες του κιβωτίου.
Δε θυμάμαι πάντως να έχει τίποτα λαστιχένιο εκεί το 206...
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
Vagnar έγραψε:Ερώτηση, Peugeot 206 που το υδραυλικό τιμόνι τραβάει πότε δεξιά πότε αριστερά, τι μπορεί να είναι εκτός από το προφανές (;) να έχει φάει στούκα και να μην έχει γίνει καλή επιδιόρθωση; :hmmm:

αν το κανει και με το ασε πατα του γκαζιου μαλλον πας για μπαλακια σινεμπλοκ κλπ στα ψαλιδια εμπρος
Άβαταρ μέλους
By nido
nido έγραψε:Θα βγάλω φωτογραφία με πρώτη ευκαιρία για να φαίνεται πώς είναι το σημείο που κουμπώνουν οι ντίζες του κιβωτίου.
Δε θυμάμαι πάντως να έχει τίποτα λαστιχένιο εκεί το 206...
:hmmm:

Να μια φωτό όπου φαίνεται το μοχλικό στο οποίο καταλήγουν οι δύο ντίζες του κιβωτίου μου.
Εικόνα
Κουνώντας το με το χέρι έχω την αίσθηση ότι παίζει να θέλουν σφίξιμο οι βίδες των αξόνων που αποτελούν τα pivot points.