Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
MIXOStsi έγραψε:Για κάποιον που χρησιμοποιεί Photoshop και Ilustrator, τι είναι καλύτερα? Ένα Intel 1150 ή AMD ΑΜ3+ based system?
Έχει gpu...

Πιο συγκεκριμένα, FX-8350 ή i5 4460? Είναι θέμα budget...
Βέβαια δεν νομίζω irl να υπάρχει καμιά φοβερή διαφορά, αλλά να πάρω μια 2η γνώμη...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
MIXOStsi έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:Για κάποιον που χρησιμοποιεί Photoshop και Ilustrator, τι είναι καλύτερα? Ένα Intel 1150 ή AMD ΑΜ3+ based system?
Έχει gpu...

Πιο συγκεκριμένα, FX-8350 ή i5 4460? Είναι θέμα budget...
Βέβαια δεν νομίζω irl να υπάρχει καμιά φοβερή διαφορά, αλλά να πάρω μια 2η γνώμη...

Ένας SSD + αρκετή ram πρωτίστως

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#190933 Intel λεει εδώ http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4 ... MD-FX-8350

Πρακτικά, στο σενάριο που αναφέρεις δεν θα δει διαφορά.

Αντιθέτως, με οτιδήποτε άλλο πέραν SSD + αρκετή και γρήγορη RAM , θα δει τεράστια διαφορά προς το
χειρότερο.

Δεν χρειάζεται βέβαια να σου πω οτι στο tech κομμάτι η Intel έχει ξεφύγει, ιδιαίτερα στους i5 και i7.

Απλά για φθηνότερες επιλογές (και πιο ενεργοβόρες συνήθως ) οι AMD δεν είναι κακοί.
Άβαταρ μέλους
By opc
elteo έγραψε:Aξίζει ένα Raspberry Pi 2 στα 40€ από Ελλάδα πάντα;

Με μια sd class10 8Gb ή μεγαλύτερη και μια ασύρματη κάρτα φτιάχνεις media center και το χειρίζεσαι από το κινητό σου. Και παίζει και 1080p ταινίες!
Αν στη τιμή περιλαμβάνει και το φορτιστή ρίξε ένα pm.

< >
Άβαταρ μέλους
By kacey
#192431 Σημερα ηρθε ο ΟΤΕτζης, μετα απο 2 εβδομαδες που χρειαστηκε να πεισω εγω τη Φορθνετ (με το να αλλαξω τα παντα απο κατανεμητη μεχρι ρουτερ) και αυτη τον ΟΤΕ.

Εβαλε μηχανημα, μετρησε, και πηγε να φυγει.

Εγω: ωπα, που πας?
OTE: στο κομματι μας τα μετραω ολα οκ, οποτε φευγω
Εγω: Τι λες ρε ανθρωπε? Το και το, προβλημα μονο βραδυ
OTE: Αποκλειεται τοτε να φταιμε εμεις, θα στο εκανε 24/7
Εγω: Βραδυ = κρυο υγρασια κλπ, εμεις τα εχουμε αλλαξει ολα, μονο το δικο σας εχει μεινει
OTE: Αποκλειεται να φταιει το δικο μας, τα μετραω οκ
Εγω: Αλλαξε μου απερχομενο (κατανεμητης μας ---> καφαο) ζευγος προληπτικα ρε ανθρωπε
OTE: Απαγορευεται, γιατι οι μετρησεις βγαινουν σωστες
Εγω: βρε τα εχουμε αλλαξει ολα, μονο το δικο σας εμεινε
OTE: μα σου ειπα, "αποκλειεται" και απαγορευεται κιολας

Ξαναμετραει, βλεπει οτι η μετρηση της γειωσης (γειωση = καλωδιο, ε? ..."αποκλειεται" να επηρεαζεται καποια επαφη απο το κρυο και την υγρασια) ειναι "οριακη", αλλαζει με βαρια καρδια απερχομενο, το καινουριο το μετραει τζιτζι.

Εγω: ευχαριστω (βριζοντας απο μεσα μου)
OTE: μην ευχαριστεις, δεν θα σου αλλαξει τιποτα γιατι ειπαμε: "αποκλειεται"

απο το πρωι δεν εχω ουτε μιση αποσυνδεση, με snr στο 6.κατι ( = τερμα γκαζια) και νεα ταχυτητα στα 18μιση, ενω κατεβαζω σταθερα με 2.0κατι mbps...

"αποκλειεται"...Και θα εφευγε ο μαλακας χωρις να κανει τιποτα, και χωρις να πει και τιποτα αν δεν τον πετυχαινα στην εισοδο γιατι "κανονικα απαγορευεται να το συζηταμε και με τον ιδιοκτητη γιατι το πρωτοκολλο των ενεργειων μας ειναι συγκεκριμενο". Ουστ ρε.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#192677 Τέλος (ελπίζω) καλό όλα καλά!

Ερώτηξις:
Θέλω laptop 13,3-14 ιντσών (ανάλυση ας είναι και απλή HD 1366x768 κι ας μην είναι και touch) μάλλον με επεξεργαστή i5, ελαφρύ χωρίς DVD και το βασικό, με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Οικονομικό. Προς το παρόν έχω βρει το Lenovo U430p (non touch HD, με μεταλλικό περίβλημα και 8GB RAM) και αν ήταν κάτι άλλο από ασημογκρί μάλλον θα το είχα πάρει στις 400 λίρες (~550 ευρώ)
Για πείτε ιδέες, τιμές, που να κοιτάξω κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#192825 Είναι παλιό μοντέλο λέει, δεν κατασκευάζεται πλέον. Κρίμα και φαινόταν καλό, αν εξαιρέσεις το 1 Dimm RAM μόνο
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#192880 Mini Desktop έχουμε τίποτα πολύ καλό; Το μόνο σίγουρο είναι ο SSD και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Να μην κολλάει σε εκτέλεση HD και χρήση χαβαλέ έως μέτρια. Αν μπορεί να μην σέρνεται σε 2 χρόνια θα είναι καταπληκτικό.

Μπάτζετ: όχι πάνω από 500 ευρώ, καθώς θα πρέπει να αγοραστεί και οθόνη.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#192890 Με i3 4330 πχ, 250GB EVO, 8GB RAM, μια mobo να σε καλύπτει κι ένα καλό 500άρι psu, θα σου μείνουν και ρέστα πιστεύω...