Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Corto Maltese έγραψε:Όχι. Το αμάξι το χρησιμοποιώ ας πούμε (πολλές λέω) 100 μέρες το χρόνο, σχεδόν το 1/3 αυτών των ημερών θα το βάλω από μέτριο έως κακό χωματόδρομο-κατσικόδρομο. Θέλω να είμαι σχετικά πιο άνετος σε τέτοιες συνθήκες.

νομιζω οτι αν ημουν στη θεση σου θα ειχα το duster ψηλα στις επιλογες μου...
εκτος αν εχεις προβλημα με τα dacia, αλλα δε νομιζω να διαβασα κατι τετοιο...
Άβαταρ μέλους
By dstou
#190551 Έχοντας 50.000 χλμ κάτω από τη ζώνη μου με Ντάστερ πετρέλαιο 110 ημίαιμων, με πολλά εξ αυτών σε χωματόδρομους, δικαιούμαι να γράψω τη σαχλαμάρα μου. Το αμάξι είναι άνετο, αυτό μάλλον μαζί με το οικονομικό είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του. Μαλακά ελατήρια, καλά ρυθμισμένα αμορτισέρια, ανετότατα καθίσματα χωρίς πλευρικές στηρίξεις και μπούρδες, πανεύκολα στο μπες-βγες, ικανή απόσταση από το έδαφος. Σε αυτούς τους δύο τομείς βάζει κάτω από τα αποδυτήρια ότι άλλο έχουμε στην εταιρεία, ήτοι Κούγκα, Ραβ, Τζίμνυ, Γιέτι, Κασκάι, Χ1. Επίσης καλό τιμόνι για τον χαρακτήρα του, επαρκές μοτέρ.
Στα μείον του : Φτωχός διάκοσμος, απουσία τεμπέλη, έτσι κ' έτσι πορτμπαγκάζ, κόρνα σε πλαινό λεβιέ, θόρυβος, όχι ΜΟΥΡΗ, απότομη ενεργοποίηση ηλεκτρονικών.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#190584 Πρόβλημα όπως έγραψα παραπάνω με το Ντάστερ δεν έχω, αλλά για ένα χιλιάρικο που είναι η διαφορά του με το QQ δεν αξίζει τον κόπο. Θα το δω ούτως ή άλλως αφού οι αντιπροσωπείες μαζί είναι, αλλά δεν είναι όσο φτηνό θα ήθελα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Corto Maltese έγραψε: αλλά στραβώνει η γυναίκα να ξαναπάρουμε Renault. Και το αυτόματο θα ήταν τέλεια περίπτωση εφόσον αποφάσιζε να αρχίσει να οδηγεί.

αφου δεν οδηγει,γιατι δεν θελει ξανα ρενω?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#190589 Που να τα εξηγώ. Για 2 λόγους. Ο ένας είναι ότι βούλωσαν πέρσι οι νεροχύτες και πήρε νερά το σαλόνι, άρα δεν είναι καλά αμάξια και ο δεύτερος μία καλοκαιρινή μας περιπέτεια, που δε φταίει όμως το αμάξι.

Εν τάχει: Κάηκε ένας ρελές, αυτός της αντλίας βενζίνης. Μέχρι στιγμής τίποτα σημαντικό, εκτός από μία λεπτομέρεια. Ήταν βράδυ 13 Αυγούστου και ήμασταν στην Ιτέα. Δε βρήκαμε ρελέ στην Άμφισσα ή την Ιτέα στις 14 και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι Δευτέρα 17, πιθανόν Τρίτη 18. Κυριακή 16/8 έπρεπε να φύγουμε και είπα τον ηλεκτρολόγο να κάνει μία γέφυρα να το ταξιδέψω και στη Σαλονίκη αλλάζω ρελέ με την ησυχία μου. Βάλαμε 25αρα ασφάλεια και μας την έκαψε και μέσα στη |λογοκρισία| μου βάλαμε 30αρα και το ρεύμα έκαψε την πλακέτα. Μείναμε 5χλμ πριν βγούμε στην Εθνική στις Θερμοπύλες, η ΕΛΠΑ μας πήγε μέχρι Λαμία και από εκεί γυρίσαμε με ΚΤΕΛ οικογενειακώς με 5χρονο παιδί μαζί και ένα σωρό μπαγκάζια. Το αμάξι έφτασε τελικά με την ΕΛΠΑ Πέμπτη βράδυ, ενώ έπρεπε να είμαστε ήδη στη Θάσο που είχαμε κλείσει και χάσαμε μία μέρα. Το βασικό πρόβλημα ήταν φυσικά η ίδια η αντλία αλλά στη βιασύνη και στη μέρα έκανα ηλίθια γιατροσόφια και γαμήθηκε ο Ζευς. Η σύζυγος τα χρεώνει όλα τα προβλήματα στη Ρενό και κλωτσάει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#190593 πω-πω!τρελη ταλαιπωρια ρε συ! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#190594 @Malteze
Δεν είναι της παρούσης , όμως με ένα δύο λόγια , γιατί απορριπτεις το group vag?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#190600 Επειδή το πρώτο μου αμάξι ήταν Golf
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#190604 opel mokka 1.4 , άλλη επιλογή δεν υπάρχει καρδιά μου.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#190623 Πάλι καλά, πρόλαβες και το έσωσες :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Corto Maltese έγραψε:Που να τα εξηγώ. Για 2 λόγους. Ο ένας είναι ότι βούλωσαν πέρσι οι νεροχύτες και πήρε νερά το σαλόνι, άρα δεν είναι καλά αμάξια και ο δεύτερος μία καλοκαιρινή μας περιπέτεια, που δε φταίει όμως το αμάξι.

Εν τάχει: Κάηκε ένας ρελές, αυτός της αντλίας βενζίνης. Μέχρι στιγμής τίποτα σημαντικό, εκτός από μία λεπτομέρεια. Ήταν βράδυ 13 Αυγούστου και ήμασταν στην Ιτέα. Δε βρήκαμε ρελέ στην Άμφισσα ή την Ιτέα στις 14 και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι Δευτέρα 17, πιθανόν Τρίτη 18. Κυριακή 16/8 έπρεπε να φύγουμε και είπα τον ηλεκτρολόγο να κάνει μία γέφυρα να το ταξιδέψω και στη Σαλονίκη αλλάζω ρελέ με την ησυχία μου. Βάλαμε 25αρα ασφάλεια και μας την έκαψε και μέσα στη |λογοκρισία| μου βάλαμε 30αρα και το ρεύμα έκαψε την πλακέτα. Μείναμε 5χλμ πριν βγούμε στην Εθνική στις Θερμοπύλες, η ΕΛΠΑ μας πήγε μέχρι Λαμία και από εκεί γυρίσαμε με ΚΤΕΛ οικογενειακώς με 5χρονο παιδί μαζί και ένα σωρό μπαγκάζια. Το αμάξι έφτασε τελικά με την ΕΛΠΑ Πέμπτη βράδυ, ενώ έπρεπε να είμαστε ήδη στη Θάσο που είχαμε κλείσει και χάσαμε μία μέρα. Το βασικό πρόβλημα ήταν φυσικά η ίδια η αντλία αλλά στη βιασύνη και στη μέρα έκανα ηλίθια γιατροσόφια και γαμήθηκε ο Ζευς. Η σύζυγος τα χρεώνει όλα τα προβλήματα στη Ρενό και κλωτσάει.

Και εγω στο αμάξι θα το χρέωνα.Τα ίδια με το ρελε και την αντλία έχει κανει και το ΜΙΝΙ,μαζί με άλλα βεβαια .Και εγω δε προκειται να ξαναγοράσω ΜΙΝΙ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#190671 Αν και είμαστε off-topic. To ρελέ καίγεται από την αντλία και τη δυσλειτουργία της. Για τη δυσλειτουργία της αντλίας θα κατηγορούσα την εταιρία αν έβαζα μονίμως εγγυημένη βενζίνη που δεν ισχύει, έχω βάλει και από τυχαία πρατήρια. Αλλά ακόμα κι έτσι η αντλία είναι έως και αναλώσιμο, δεν πιστεύω να έχει να κάνει με τη φίρμα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#190690 To QQ ειναι συμπαθεστατο. Ο 1.2 δεν βαζει φωτια αλλα τι σημασια εχει;

< >
Άβαταρ μέλους
By drenie
#190849 corto οταν με το καλο πας στις αντιπροσωπειες και παρεις καποιες προσφορες ενημερωσε μας και εδω αφου πιασαμε την κουβεντα...

Και απο οτι βλεπω παντως δεν σου εχουν μεινει και πολλες επιλογες ... εκτος βεβαια και αν αποφασισεις να ανεβεις λιγακι στα κυβικα σου και ισως και κανα χιλιαρι ευρω ακομα.