Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#190341 Μήπως να περιμένεις να δεις και το καινούργιο HRV; 1,5cc μπεντζίνα νομίζω εκεί κοντά στο 21-22Κ πρέπει να το δίνουν
Άβαταρ μέλους
By drenie
#190380 Ναι το HRV στην πιο απλη του εκδοση εχει καπου στα 22000.

Το Nissan Juke σου αρεσει ; Μαζεμενο σε μεγεθος 1.200 και κανει καπου στα 20 χιλιαδες ευρω.

Γιατι κοιτας σε τοσο μικρο κινητηρα ;

Υ.Γ. Να πω και στο Skous καλοταξιδο φιλε το αυτοκινητο!!!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#190425 Κοιτάω σε μικρό κινητήρα γιατί στο σπίτι υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο ένας μισθός και δεν ξέρω από που θα μου έρθει ή θα σκαρφιστεί ο επόμενος που θα ανοίξει να πληρώσει μία δόση και θα βρει το κρατικό ταμείο άδειο. Στο κάτω κάτω νομίζω ότι έχω αξιοπρεπείς επιλογές και στα 1.2

Στα υπόλοιπα τώρα, VAG δε με ενδιαφέρει. Έχουμε κι εμείς τις κόκκινες γραμμές μας :rtfm: Άρα το Yeti είναι εξ ορισμού off. Volvo, HRV είναι αρκετά εκτός μπάτζετ και θα ήθελα να πάρω μία απόφαση άμεσα, αν είναι για κάθε επερχόμενο μοντέλο να περιμένω κι άλλο, πάντα κάτι ενδιαφέρον θα βγαίνει σε 3-5 μήνες (Kadjar, Crossback, HRV κλπ). Και μια που το ανάφερα στα πόσα περιμένουμε να βγει το Crossback; Κάτω από 20-22 δύσκολα, προς τα 25 φαντάζομαι.

edmond η λογική με τις προδιαγραφές όντως έτεινε προς το Captur, αλλά στραβώνει η γυναίκα να ξαναπάρουμε Renault. Και το αυτόματο θα ήταν τέλεια περίπτωση εφόσον αποφάσιζε να αρχίσει να οδηγεί. Θα κάνω και μια βόλτα από τις αντιπροσωπείες να δω τι θα ακούσω κι από κει βέβαια.

Τι άφησα; Α ναι, το Juke. Το Juke δε μου αρέσει. Όχι εξωτερικά που δε με χαλάει αν και έχει προκλητική σχεδίαση, αλλά στο γεγονός ότι είναι ένα μικρό αμάξι, έχει τσιμπημένη τιμή και ελάχιστη διαφορά στην τιμή από το QQ. Χώρους πολύ χαμηλότερους από το Captur πιστεύω ότι δεν είναι αυτό που ψάχνω.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#190432 Σουτζούκι Σκρος. Με 430 λίτρα μπαγκάζια, και το 1.6 πετρέλαιο να ξεκινάει από 19.000. Τιμιότατο.
Άβαταρ μέλους
By drenie
#190436 Στα χρηματα που ψαχνει και απο θεμα χωρων πιο φτηνο θα εβγαινε το Dacia Duster Και μετα το Nissan QQ.

Αλλες επιλογες εχει το peugeot 2008 (που ισως ειναι η καλυτερη επιλογη) , το renault Captur και το 500X (που εμενα μου αρεσει αρκετα).

Το Kadjar θα ξεπερναει αρχικη τιμη τα 22000 ευρω.

Ξεχναω καποιο ; Ισως στα γαλλικα να μπορεις να βαλεις και αυτοματο στα 20000.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#190440 Το 2008 θα ήταν η καλύτερη επιλογή όντως αν δεν κάνανε |λογοκρισία| με τους κινητήρες. Γαμώτο δηλαδή, έχουμε 2015 και πληρώνεις για τα άλογα. Έλεος.

Kαι SX4 παίζει δυνατά αν αποφασίσω να ανέβω κυβικά. Αυτό είναι σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#190442 To 2008 δεν έρχεται με τον 1200αρη puretech;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#190450 To απλό στο πουλάνε με τα 82 άλογα. Δίνεις κάτι παραπάνω για τα 110 και δίνεις πολλά παραπάνω για τα 130. Προσωπικά βρίσκω τέτοιες πρακτικές παρωχημένες. Εντάξει όχι για τα 130, αλλά 3 επίπεδα ιπποδύναμης ; Συνδυασμένα με επίπεδα εξοπλισμού; Ε εντάξει. Θα δω τι θα μου πούνε και από κοντά βέβαια, αλλά λίγο πολύ ξέρω. Ναι, ναι μπορείς να πάρεις και το τάδε με τον τάδε εξοπλισμό, σαφώς, αλλά μισό να πάρω τηλέφωνο τον Φρανσουά να βάλει ένα να ψήνεται για σένα, Μάρτη, βαριά Μάη θα το έχει έτοιμο, μέχρι του χρόνου τα Χριστούγεννα θα το έχεις :slap:
Άβαταρ μέλους
By drenie
#190451 ενταξει σε ολες τις εταιρειες συμβαινει αυτο. και λογικο ειναι αν μιλαμε για νεα παραγγελια να κανει περιπου 2 με 3 μηνες να ερθει.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#190454 Όχι εννοώ ότι αν δεν κάνω λάθος και με λίγο μπαγιάτικη πληροφόρηση (θα μάθω περισσότερα μόλις πάω) ο εξοπλισμός αυξάνεται με τα άλογα. Νομίζω πως υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει ο συνδυασμός αλλά πάμε σε καινούργια παραγγελία από το εργοστάσιο. Φέξε μου και γλίστρισα.
Άβαταρ μέλους
By drenie
#190455 κοιτα λογικα σε πιο ακριβη εκδοση ισως να αλλαζει και η ιπποδυναμη . Επισης , συνηθως ειναι πολυ πι ακριβο να βαλεις καποια απο τα εξτρα που εχει η πιο ακριβη εκδοση στην πιο οικονομικη οποτε την κανει και ασυμφορη. Αρα πας στην πιο ακριβη αν οντως εχει καποια απο τα πιο εξτρα που θεωρει καποιος οτι χρειαζεται.

Σε αλλο στυλ αυτοκινητου δεν το σκεφτεσαι καν ; Δηλαδη σε ενα μικρομεσαιο...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#190476 Όχι. Το αμάξι το χρησιμοποιώ ας πούμε (πολλές λέω) 100 μέρες το χρόνο, σχεδόν το 1/3 αυτών των ημερών θα το βάλω από μέτριο έως κακό χωματόδρομο-κατσικόδρομο. Θέλω να είμαι σχετικά πιο άνετος σε τέτοιες συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#190527 Για το 2008 κάπου είχα ακούσει ότι ήταν ανάμεσα στα πιο αξιόπιστα καινούρια αμάξια. Σημαντικό αυτό.

Τώρα βέβαια, εγώ έχω θέμα με τον όμιλο Συγγελίδη που ανέλαβε και την Πεζώ... αλλά άλλη ιστορία αυτή... :lol: