The Ace έγραψε:
Τι στο π@#$σο έχει το πόδι μου ? Είμαι στα ~800χλμ, άρα ακόμα στο στρώσιμο, και κάτω από 8,7 δεν έχω δει ακόμα....
αμα δεν επαναπρογραμματισεις προκοπη δεν θα δεις
The Ace έγραψε:
Τι στο π@#$σο έχει το πόδι μου ? Είμαι στα ~800χλμ, άρα ακόμα στο στρώσιμο, και κάτω από 8,7 δεν έχω δει ακόμα....
dimviii έγραψε:The Ace έγραψε:
JimClark έγραψε:17 Νοέμβρη συμπλήρωσα 1 χρόνο από την ακινησία.
Τελικά στατιστικά έτους:
Χιλιόμετρα διανυθέντα: 48.592χλμ
Μέση κατανάλωση: 6,73 λτ/100χλμ
Μέγιστη κατανάλωση από γέμισμα σε γέμισμα: 9,33 λτ/100χλμ
Ελάχιστη κατανάλωση από γέμισμα σε γέμισμα: 5,5 λτ/100χλμ
Κόστος καυσίμου: 4803€
Επισκέψεις στην αντλία: 99
Διάφορα έξοδα: 2251€ (με τα τέλη ενός έτους μέσα, 3 σέρβις, λάστιχα, χωρίς όμως τις ασφάλειες)
Λοιπά στατιστικά:
Συνολικό κόστος χρήσης ανά διανυθέν χιλιόμετρο: 0,15€
ή
Χλμ στο €: 6,87χλμ
The Ace έγραψε:dimviii έγραψε:The Ace έγραψε:
Μπα, όλοι υπόσχονται μικρή βελτίωση της αυτονομίας (μείωση κατανάλωσης), αλλά είναι τόσο μικρή που πρακτικά περνάει απαρατήρητη....
Και αυτό που έλεγα, 8,7 με 800χλμ στο οδόμετρο.
dstou έγραψε:Με τι αμάξι όλα αυτά?
απο Λεωνιδιο για Κοσμα που σε παει απο το επιπεδο της θαλασσας στα 1150 μετρα της πλατειας του Κοσμα. Φαραγκι με τοιχακι, αποτομοι γκρεμοι, οροπεδιο με ελατα , αργα, μετρια και πολυ γρηγορα κομματια, τι αλλο να ζητησει κανεις;Yugo_para_siempre έγραψε:
Η διαδρομη Κιβερι-Λεωνιδιο-Κοσμας ειναι πραγματικα απιθανη σε φυσικη ομορφια και εναλλαγες τοπιου αλλα και υπεροχη οδηγικα.
Μετα τα πολλα χιλιομετρα κοντα στη θαλασσα, που εχουν τα παντα απο οδηγικης πλευρας, ερχεται η ελληνικη Col de Turiniαπο Λεωνιδιο για Κοσμα που σε παει απο το επιπεδο της θαλασσας στα 1150 μετρα της πλατειας του Κοσμα. Φαραγκι με τοιχακι, αποτομοι γκρεμοι, οροπεδιο με ελατα , αργα, μετρια και πολυ γρηγορα κομματια, τι αλλο να ζητησει κανεις;
Κλασικα με Fiat Punto HGT του 2002.
Yugo_para_siempre έγραψε:Πριν ενα μηνα, Αθηνα-Κοσμας Κυνουριας-Αθηνα, συνολο 485 χλμ.
Χωρις Αττικη οδο, στη συνεχεια εξοδο Νεμεας-Αργος-Κιβερι-Αστρος-Λεωνιδιο-Κοσμας.
Ρυθμος στα 115 κοντερισια στην Εθνικη και γυρω στα 60 μεση στη συνεχεια. Καταναλωση 6.53 λ/100 χλμ.
Η διαδρομη Κιβερι-Λεωνιδιο-Κοσμας ειναι πραγματικα απιθανη σε φυσικη ομορφια και εναλλαγες τοπιου αλλα και υπεροχη οδηγικα.
Μετα τα πολλα χιλιομετρα κοντα στη θαλασσα, που εχουν τα παντα απο οδηγικης πλευρας, ερχεται η ελληνικη Col de Turiniαπο Λεωνιδιο για Κοσμα που σε παει απο το επιπεδο της θαλασσας στα 1150 μετρα της πλατειας του Κοσμα. Φαραγκι με τοιχακι, αποτομοι γκρεμοι, οροπεδιο με ελατα , αργα, μετρια και πολυ γρηγορα κομματια, τι αλλο να ζητησει κανεις;
Κλασικα με Fiat Punto HGT του 2002.
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]