otso έγραψε:καταντησε σαν το τοπικ για το 3008 οπου μιλανε μονο για βλαβες
Για να το εμπλουτίσουμε λίγο, από βδομάδα στο thread του 3008 αρχίζουμε BJ Fridays!
Stay tuned...
otso έγραψε:καταντησε σαν το τοπικ για το 3008 οπου μιλανε μονο για βλαβες
The Ace έγραψε:Επίσης άλλαξα και τα μάκτρα γιατί είχαν στεγνώσει, αλλά ρε παιδιά, 25€ το ένα μάκτρο ?
Όχι στην αντιπροσωπεία... Εν τέλει με λίγο ψάξιμο από γνωστό συνφορουμίτη βρέθηκε με 25 ευρώ το σετ...

markvag έγραψε:Στη Νίτσα, που είναι τεράστια, μου είχαν πει 80 ευρώ για τα δύο μπροστά...Όχι στην αντιπροσωπεία... Εν τέλει με λίγο ψάξιμο από γνωστό συνφορουμίτη βρέθηκε με 25 ευρώ το σετ...
The Ace έγραψε:Αλλάχτηκε η μπουκάλα, θεωρητικά έχω αλλάξει όλα όσα είχαν έστω και υποψία βλάβης, πιστεύω ότι όντως το αυτοκίνητο είναι άριστο![]()
....ήρθε η ώρα να το πουλήσω ?![]()
Επίσης άλλαξα και τα μάκτρα γιατί είχαν στεγνώσει, αλλά ρε παιδιά, 25€ το ένα μάκτρο ?
otso έγραψε:ολοι οι υαλοκαθαριστηρες πικρα για C4 GPicasso 75cm και 80 cm και δεν υπαρχουν λαστιχα ανταλλακτικα τοσο μεγαλα ουτε καν στην κινα.

markvag έγραψε:
Μαγαζί με είδη αυτοκινήτου στο δρόμο επιστροφής από τη δουλειά μου είχε ζητήσει 80 ευρώ...
KiloMeater έγραψε:The Ace έγραψε:Αλλάχτηκε η μπουκάλα, θεωρητικά έχω αλλάξει όλα όσα είχαν έστω και υποψία βλάβης, πιστεύω ότι όντως το αυτοκίνητο είναι άριστο![]()
....ήρθε η ώρα να το πουλήσω ?![]()
Επίσης άλλαξα και τα μάκτρα γιατί είχαν στεγνώσει, αλλά ρε παιδιά, 25€ το ένα μάκτρο ?
Τα εργατικά Πόσο πήγαν και που;
Ήτοι 45 + ΦΠΑ, με έκπτωση 15%, στην Ω Αγ.Παρασκευής....
famas έγραψε:markvag έγραψε:
Μαγαζί με είδη αυτοκινήτου στο δρόμο επιστροφής από τη δουλειά μου είχε ζητήσει 80 ευρώ...
Παραδίπλα από το factory outlet ?

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]