Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By GTS
popolaros έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:Γιατί δεν έχει...

Δεν έχει περισσότερα gadgetάκια το καινούριο;
Του GTS η 1 έχει στάνταρ όσα έπρεπε να χρυσοπληρώσεις στην δική μου.
Δεν θα έχει εγγύηση για κάποια χρόνια; Το ότι θα είσαι πιο ήσυχος για 2-3 χρόνια είναι δεδομένο θεωρώ. Το χρυσοπληρώνεις μεν, αλλά όχι πως δεν υπάρχει διαφορά.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3912927/

τι παραπανω εχει να μου προσφερει μια καινουργια 530xi οπου αξιζει να δωσει καποιος κοντα 4 φορες πανω χρηματα;

Μιλαμε για νορμαλ τιμες, 20-25 το πολυ. Δεν θα αγοραζα ποτε 530 καινουριο με 50-60, 530 μεταχειρο με καποιες εγγυησεις για την κατασταση του θα το κοιταγα (αν ημουν στην Αμερικη ´η στη Γερμανια), στην Ελλαδα πανω απο 1800 κυβικα ειναι ρισκο σε οτι αμαξι να τα παρεις.

Σε σχεση με το 530xi που εβαλες σε σχεση με το δικο μου που ειναι στα ιδια λεφτα ειναι κλασσικη περιπτωση γιατι το καινουριο ειναι καλυτερη αγορα. Εξαλλου η 5αρα δεν χωραει στο γκαραζ που ακομα και η 1 οριακα μπαινει οποτε περα απο τα κυβικα θα κοβοταν εκει.
Τελευταία επεξεργασία από GTS και 22 Νοέμ 2015, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
#189210 Το ρισκο ειναι να στοχοποιηθεις απο την εκαστοτε κυβερνηση σαν πλουσιος επηδει οδηγας 5αρα 3000 κυβικα (αμαξι με τιμη καινουριο στα 80000) και να πληρωνεις φορους αλλη μια δεκαετια περα απο το 2018 που ληγει ο φορος πολυτελειας της.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#189227 Ισχύει οτι άμα καταθέσεις πινακίδες στην αρχή του χρόνου και τις πάρεις τον Ιούλιο πληρώνεις τα μισά τέλη?
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#189229 Κάθε χρόνο προς τα τέλη της άνοιξης ψηφίζουν αν θα υπάρχει μηνιαία χρέωση, μου φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#189236 Για το θέμα του να πάρεις πιο σύγχρονο άρα πιο οικονομικό δεν ισχύει, η οικονομία πληρώνεται στη βενζίνη όπως και τα χλμ και η φθορά των δρόμων κλπ, δεν είναι στο ετήσιο σήμα.

Αν το κράτος ήθελε να πάρουμε καινούργια αυτοκίνητα για να τα πάρει από το φόρο θα έπρεπε να κάνει άλλα. Αλλά τότε, καθώς όλα τα αυτοκίνητα εισάγονται, φεύγει πολύ χρήμα εκτός χώρας που δεν το θέλουν....
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
kostis20 έγραψε:Ισχύει οτι άμα καταθέσεις πινακίδες στην αρχή του χρόνου και τις πάρεις τον Ιούλιο πληρώνεις τα μισά τέλη?

Το '14 λέγανε πως δεν πρόλαβαν να ψηφιστεί η τροπολογία.
Φέτος δεν ακούω ούτε ψίθυρο, όμως...
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#189279 Το 2015 όμως δεν ίσχυε αυτό κανονικά; Φίλος πήρε πινακίδες αρχές του μήνα με σκοπό να πληρώσει Νοέμβρη και Δεκέμβρη, θα τον βρω να τον ρωτησω τι έγινε τελικά. Πάντως το αν θα συμβεί και το 2016 κανείς δε μπορεί να το προβλέψει σε αυτή τη χώρα νομίζω
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#189289 Και για το '14 και για το 15 ίσχυσε..
Το '15 πήραμε εμείς πινακίδες για 6μηνο και πληρώσαμε τα μισά...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#189658 μολις γυρισα απο εφορια οπου μεταξυ αλλων ρωτησα και αυτο, και μου ειπαν οτι ισχυει. Αμα παρεις πισω πινακιδες πχ το Δεκεμβρη 2015, πληρωνεις 1/12 τελη και φορο πολυτελειας (αν εχει).
Άβαταρ μέλους
By rocsta
kacey έγραψε:μολις γυρισα απο εφορια οπου μεταξυ αλλων ρωτησα και αυτο, και μου ειπαν οτι ισχυει. Αμα παρεις πισω πινακιδες πχ το Δεκεμβρη 2015, πληρωνεις 1/12 τελη και φορο πολυτελειας (αν εχει).

Αυτο ισχυει αν παρεις πισω πινακιδες στο διαστημα 1 Δεκ εως 15 Δεκ. Απο 16 Δεκ και μετα δεν θα μετρησει σαν μηνας κατοχης.

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By 224v
#189673 Περυσι τις πηρα 1-12-14 μεχρι 31-12-14. Φετος τις πηρα 1-10-15 και θα τις καταθεσω 31-12-15. Πλρωνεις ασφαλεια και τελη αναλογα τους μηνες. Αν ηταν λιγο πιο ξυπνιοι θα το εκαναν για οποιο μηνα θελεις. Αλλα ποιος εχασε το μυαλο να το βρουν οι συμβουλοι του υπουργου...