Ευχαριστιεσαι να το παιρνεις ετσι?
Δε θες δυνατους αντιπαλους?
Τους είδαμε και όταν ηταν "δυνατοί" εξάλλου.
Αλλά για το σωματείο της πουστιας καθόλου δε με χαλαει που παει καρφί για γ' εθνική....
Αλλά έχετε έναν πρόεδρο ο οποίος σας δείχνει σε τηλεοπτικές δίκες ρηπλαίυ με άναποδα πλάγια και οφφσάιντ στο φτερό που σας σφύριξαν λάθος.
Σας έχουν αρρωστήσει, όχι μόνον εσάς αλλά και τους άλλους οπαδούς, όπως π.χ. τους αεκτζήδες, οι οποίοι έφαγαν τεσσάρα με τον Θρύλο σβηστό και μιλούσαν για κοράκια κτλ.
Ξέρω βέβαια ότι πολλοί οπαδοί έχουν φτύσει την καραμέλα ότι φταίει ο Ολυμπιακός* και ζητάνε επιτέλους αποτελέσματα και σοβαρή δουλειά.
*Εννοείται ότι έχει και ο Θρύλος ευθύνη για την κατάστασή σας, αλλά δεν γίνεται να φταίει μόνον αυτός.
Να θες ν αγιασεις κ να μην σε αφηνουν...
diplomat έγραψε:
*Εννοείται ότι έχει και ο Θρύλος ευθύνη για την κατάστασή σας, αλλά δεν γίνεται να φταίει μόνον αυτός.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να διαφωνεί με αυτό. Πχ τι φταίει ο γαύρος αν καταπιάστηκε με την ΑΕΚ ο Ψωμιάδης και ο κάθε Ψωμιάδης?? Φταίει έμμεσα γιατί με την ατιμωρησία του έδειξε το δρόμο σε κάθε λογής λαμόγιο να ασχοληθεί με τη μπάλα, αλλά δεν μπορούμε να του χρεώσουμε ευθύνες που αναλογούν ξεκάθαρα στη δικαιοσύνη και την πολιτική.
giannik1977 έγραψε:http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/138686/kontonis-milisa-me-marinaki-kai-vrentzo
δηλαδη τι ακριβως μας λεει? Οτι ο Μαρινακης και ο Βρετζος τον πηραν τηλεφωνο για να γκρινιαξουν για αυτα που γινονται, μετα μαλιστα απο οοοοοολη αυτη τη κουβεντα που εχει ανοιξει εδω και μερικους μηνες για τη βια στα γηπεδα και το νεο νομο που την αφορα? Ποια η αποκαλυψη?
giannik1977 έγραψε:http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/138686/kontonis-milisa-me-marinaki-kai-vrentzo
Τον πήρε λέει ο Μαρινάκης να του παραπονεθεί και το σήκωσε.
Κατ'αρχάς δεν παίρνεις έτσι εύκολα έναν υπουργό. Το υπηρεσιακό κινητό του το έχει η γραμματέας του, του δίνει τις κλήσεις και καλεί αυτός πίσω (μέσω πάλι αυτής).
Ποιος ο θεσμικός ρόλος του Μαρινάκη?
Άμα τον πάρω εγώ να του παραπονεθώ για τον Πουγιέτ που έβαλε τρείς κεντρικούς αμυντικούς να κρατήσει το σκόρ, θα το σηκώσει?
Αν δεν τον έχουν στημένο το γαύρο κάπου στη γωνία και του κάνουν εν ψυχρώ τέτοιες αβάντες θα το κάνουν πουτάνα το πρωτάθλημα.
Η κάρτα φιλάθλου τους μάρανε...
R21
junior gt έγραψε:Τον πήρε λέει ο Μαρινάκης να του παραπονεθεί και το σήκωσε.![]()
Κατ'αρχάς δεν παίρνεις έτσι εύκολα έναν υπουργό. Το υπηρεσιακό κινητό του το έχει η γραμματέας του, του δίνει τις κλήσεις και καλεί αυτός πίσω (μέσω πάλι αυτής).
Άμα τον πάρω εγώ να του παραπονεθώ για τον Πουγιέτ που έβαλε τρείς κεντρικούς αμυντικούς να κρατήσει το σκόρ, θα το σηκώσει?![]()
Αν δεν τον έχουν στημένο το γαύρο κάπου στη γωνία και του κάνουν εν ψυχρώ τέτοιες αβάντες θα το κάνουν πουτάνα το πρωτάθλημα.![]()
για τα bold:
Serf έγραψε:Ότι θα έπρεπε να κλείσει αμέσως το τηλέφωνο στον Μαρινάκη μόλις κατάλαβε ποιος είναι αφού θεωρητικά δεν επιτρέπεται να ασκεί διοικητικά καθήκοντα στον Ολυμπιακό...
ελα τωρα...οσο ειναι ο γιαννακοπουλος "απλος φιλαθλος" που "εχει μεταβιβασει" τις μετοχες του, και οσο ο μελισσανιδης που εχει τον οπαπ "δεν εχει σχεση με την αεκ", αλλο τοσο δεν ασκει και δεν θα ασκει διοικητικα καθηκοντα στον ολυμπιακο.
απο κει και περα, τον πηρε τηλ ως ο ανθρωπος που εχει ριξει τα λεφτα του στην ομαδα, που θα ειναι αυτος που θα χασει ενα ποδοσφαιριστη αμα τραυματιστει, και που φυσικα ειχε συμφερον να πηδηξουν τον παο, ευκαιρια για το οποιο του προσφεραν στο πιατο οι ιδιοι οι βαζελοι.
Deleted User 1 έγραψε:Γιατί έχεις δει κανέναν να την έχει αυτή την περιβόητη κάρτα?
Πλάκα πλάκα στον Πανιώνιο την έχουν από πρόπερσι.
R21
junior gt έγραψε:giannik1977 έγραψε:http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/138686/kontonis-milisa-me-marinaki-kai-vrentzo
Τον πήρε λέει ο Μαρινάκης να του παραπονεθεί και το σήκωσε.![]()
Άμα τον πάρω εγώ να του παραπονεθώ για τον Πουγιέτ που έβαλε τρείς κεντρικούς αμυντικούς να κρατήσει το σκόρ, θα το σηκώσει?![]()
Αν δεν τον έχουν στημένο το γαύρο κάπου στη γωνία και του κάνουν εν ψυχρώ τέτοιες αβάντες θα το κάνουν πουτάνα το πρωτάθλημα.![]()
Λες επειδή είναι ιδιοκτήτης του ΟΣΦΠ?
Ρε Βασιλη , απο που κ ως που εχεις ακουσει ο ιδιοκτητης μιας ομαδας να παιρνει τηλ στο ημιχρονο ή πριν ξεκινησει ο αγωνας τον υπουργο τηλεφωνο; Για ποιο λογο; Ο διαιτητης δεν ειναι ο απολυτος αρχων του παιχνιδιου;
Υ.γ
Απο τι τηλεφωνο αραγε να τον πηρε;;
bill33 έγραψε:junior gt έγραψε:giannik1977 έγραψε:http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/138686/kontonis-milisa-me-marinaki-kai-vrentzo
Τον πήρε λέει ο Μαρινάκης να του παραπονεθεί και το σήκωσε.![]()
Λες επειδή είναι ιδιοκτήτης του ΟΣΦΠ?
Δεν ξέρω. Εγώ ρώτησα. Εσύ θα μου πεις αν ξέρεις. Να θυμίσω βέβαια ότι ιδιοκτήτες έχουν τα περίπτερα, τα μπακάλικα, κάνας σκύλος κλπ. Οι ομάδες άν δεν κάνω λάθος είναι ΑΕ και αυτές απ'ότι νομίζω κι όλας έχουνε πρόεδρους, διευθύνοντες συμβούλους, μέλη ΔΣ κλπ...

Ιδιοκτήτες no....
R21