Ο αιώνιος λούζερ και πουλενάρα μου Kyle Busch έχει την ευκαιρία σε έναν μόνο αγώνα να μην τα σκατώσει. Το αξίζει τόσο γιατί είναι τόσα χρόνια ο ταχύτερος, όσο και γιατί με 2 τερματισμούς στους πρώτους 15 αγώνες μετά το ατύχημα της Daytona η προσπάθεια να μπει στα playoff ήταν απολύτως επική. Έχει όμως τεράστια παράδοση να τα σκατώνει στα κρίσιμα.
Ο πρωταθλητής Kevin Harvick είναι πολύ καλός στη διαχείρηση των αγώνων - ίσως ο καλύτερος αλλά δεν αξίζει back to back, ενώ αν το πάρει ο Τρούεξ θα είναι έκπληξη αντίστοιχη με το Euro 2004.
Συνήθως ο αγώνας είναι σε βολική ώρα, αλλά πέρσι είχε περίπου 10 caution στους τελευταίους 80 γύρους. Λογικά γύρω στις 10.
Για να μην είναι λειψό: Ο τίτλος φέτος άξιζε στον Λογκάνο. Αλλά τον πήδηξε ο Κένσεθ ασάλιωτα.
Corto Maltese έγραψε:Ιστορία αντίστοιχη του Ρόσσι. Ο τεράστιος Τζεφ Γκόρντον αν και πολύ μακριά από την κορυφή σε επίπεδο απόδοσης, έχει με μία νίκη στα playoff την ευκαιρία να κλείσει με τίτλο στον τελευταίο αγώνα της καρριέρας του.
Ο αιώνιος λούζερ και πουλενάρα μου Kyle Busch έχει την ευκαιρία σε έναν μόνο αγώνα να μην τα σκατώσει. Το αξίζει τόσο γιατί είναι τόσα χρόνια ο ταχύτερος, όσο και γιατί με 2 τερματισμούς στους πρώτους 15 αγώνες μετά το ατύχημα της Daytona η προσπάθεια να μπει στα playoff ήταν απολύτως επική. Έχει όμως τεράστια παράδοση να τα σκατώνει στα κρίσιμα.
Ο πρωταθλητής Kevin Harvick είναι πολύ καλός στη διαχείρηση των αγώνων - ίσως ο καλύτερος αλλά δεν αξίζει back to back, ενώ αν το πάρει ο Τρούεξ θα είναι έκπληξη αντίστοιχη με το Euro 2004.
Συνήθως ο αγώνας είναι σε βολική ώρα, αλλά πέρσι είχε περίπου 10 caution στους τελευταίους 80 γύρους. Λογικά γύρω στις 10.
Για να μην είναι λειψό: Ο τίτλος φέτος άξιζε στον Λογκάνο. Αλλά τον πήδηξε ο Κένσεθ ασάλιωτα.
Toν Logano δεν τον πάω καθόλου. Καλά να πάθει
Κατά τ' άλλα ελπίζω για τίτλο του Jeff.
Και εδώ ήταν το μεγάλο πρόβλημα των playoffs. Αποκλείεται ο Κένσεθ, έχει άχτι τον Λογκάνο, στούκα και γεια σας. Και τρώει 2 αδιάφορους (για τον ίδιο) αγώνες τιμωρία
Pole o Hamlin δίπλα του ο Logano και πρώτος από τους διεκδικητές ο Kyle. Από την εκκίνηση θα φανεί αν οι ομάδες θα παίξουν ομαδικά, να δούμε τι θα κάνει ο Hamlin με τον Kyle. O Logano φαντάζομαι ότι θα έχει εύκολο έργο τουλάχιστον στην αρχή, δε νομίζω κανείς να ασχοληθεί μαζί του.
5ος ο Γκόρντον στην τελευταία εκκίνηση της μεγάλης καρριέρας του, 11ος ο Τρούεξ και 13ος ο Χάρβικ
Αν ειναι στις 10 θα δοκιμασω. Το φορματ του chase που ειπε ο Κορτο για εναν ασχετο και ουδετερο σαν εμενα που δεν με νοιαζει ειναι μουρλια. Σιγουρα θα ειχε πλακα και για την τωρινη Φ1 καθως θα ειχαμε παντα τελικο με 4 ατομα μετα απο τα 4 σταδια της σαιζον αλλα νομιζω στο ΝΑΣΚΑΡ που ειναι pack-racing βγαζει διαφορετικο θεαμα.
Never give up, never surrender.
Corto Maltese έγραψε:10 η ώρα είναι τελικά. Μέχρι τις 2 ελπίζω να έχουμε τελειώσει. Θα είμαι εδώ μέσα, αν το δει κανένας άλλος θα στέλνω και κανένα σχολιάκι. Άντε ρε Kyle! Ή τώρα ή ποτέ
10; Δε το νομίζω