Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sknipper έγραψε:Μου κάνει εντύπωση η αρνητική σου άποψη για το κιβώτιο, δεν είναι τυπικό, πρέπει να το τσεκάρεις.

Δεν θα το έλεγα. Δεν την οδήγησα προχθές που βγήκαμε με τον Μάρκο, αλλά τα χειροκίνητα των BMW δεν είναι τίποτα όμορφο.

sknipper έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει και ενδιάμεση θέση στα ηλεκτρονικά, να σε φρενάρει με τα φρένα αλλά να μην κόβει το γκάζι του κινητήρα (μόνο έτσι μπορώ να μπώ από κάθετο στενό σε ανηφορικό βρεγμένο δρόμο με κίνηση χωρίς να μείνω ακίνητος στη μέση). Είναι ασφαλής και δεν σου αφήνει και αναμμένο λαμπάκι να σε εκνευρίζει.

2 θέσεις όπως όλες οι Ε90-2-3.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#189044 Για το κιβώτιο , μπορεί να θέλει στρώσιμο, λίγα τα χιλιόμετρα. :lol:
Στο yaris να φανταστείς η αλλαγή 1η-2ερα και 2ερα-1η τώρα άρχισε να στρώνει μετά από 40χ χιλιόμετρα αφού η κίνηση μέσα στην πόλη ήταν-είναι μηδενική ( ποδαράκια-ποδήλατο) .
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#189045 Στο si 1η-2α "γρατζουνιζε" λίγο. Εσύ τι θέμα έχεις μάρκο?

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#189065 Σωστά. Δεν έχω όμως να πω κάτι... Κάνουν απλά τη δουλειά τους, χωρίς δράματα ή κάποιο αρνητικό σχόλιο. Πολύ καλή αίσθηση στο πεντάλ.

Σημειώθηκαν τα σχόλια... :iconcool: :s_thumbsup

Αυτό που μ΄αρέσει πάρα πολύ και ακόμα δεν έχω συνηθίσει είναι το να μην αισθάνεσαι την επιτάχυνση με το τιμόνι... :inlove: Μ' αρέσει κάθε φορά! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
markvag έγραψε:
Αυτό που μ΄αρέσει πάρα πολύ και ακόμα δεν έχω συνηθίσει είναι το να μην αισθάνεσαι την επιτάχυνση με το τιμόνι... :inlove: Μ' αρέσει κάθε φορά! :inlove:

Δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
By markvag
KiloMeater έγραψε:
markvag έγραψε:

Δηλαδή;

Όταν ένα προσθιοκίνητο επιταχύνει το αισθάνεσαι στο τιμόνι. Αλλάζει η αίσθηση που παίρνεις σε σχέση πχ με την κίνηση χωρίς επιτάχυνση. Αντίστοιχα αισθάνεσαι τυχόν σπινάρισμα, λιγότερη ή περισσότερη επιτάχυνση.

Στο πισωκίνητο όλα αυτά γίνονται στον άλλο άξονα κι έτσι η αίσθηση του τιμονιού είναι σταθερή και ανεξάρτητη από το πόσο πατάς το γκάζι.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
markvag έγραψε:
KiloMeater έγραψε:
markvag έγραψε:

Δηλαδή;

Όταν ένα προσθιοκίνητο επιταχύνει το αισθάνεσαι στο τιμόνι. Αλλάζει η αίσθηση που παίρνεις σε σχέση πχ με την κίνηση χωρίς επιτάχυνση. Αντίστοιχα αισθάνεσαι τυχόν σπινάρισμα, λιγότερη ή περισσότερη επιτάχυνση.

Στο πισωκίνητο όλα αυτά γίνονται στον άλλο άξονα κι έτσι η αίσθηση του τιμονιού είναι σταθερή και ανεξάρτητη από το πόσο πατάς το γκάζι.

αυτό που λες είναι χαρακτηριστικό. στο προσθιοκίνητο αισθάνεσαι να σε τραβά το τιμόνι. το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει αν πας βόλτα με porsche :lol: νιώθεις να σε σπρώχνουν από πίσω κ να τους ακούς κιόλας από πίσω :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#189113 Λίγο προσοχή στη διατύπωση του "νιώθεις να σε σπρωχνουν από πίσω"

Χαχα

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
Nikos! έγραψε:Λίγο προσοχή στη διατύπωση του "νιώθεις να σε σπρωχνουν από πίσω"

Χαχα

< >

Τσ τσ τσ... δεν ντρεπόμαστε... :shifty: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#189141 Το καλοστημενο πισωκινητο με αρκετα αλογα ειναι πολυ διακεδαστικο και σου φτιαχνει τη διαθεση.
Οδηγησα το 500ακι σε εκδωση 85 και 95 ντηζελ. Το τελευταιο κερδιζει σχεδον σε ολα ακομα και στον θορυβο καμπινας. Οποτε αυτο θα προτιμηθει.. Τιμη ειναι ιδια και για τα δυο. Περιπου 14500.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
224v έγραψε:Οδηγησα το 500ακι σε εκδωση 85 και 95 ντηζελ. Το τελευταιο κερδιζει σχεδον σε ολα ακομα και στον θορυβο καμπινας. Οποτε αυτο θα προτιμηθει

Δε σας φαινονται κουρσουμια τα (πολυ) μικρα αυτοκινητα με κρεμασμενο το ντιζελομοτορι μπροστα;

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By sknipper
rocsta έγραψε:
224v έγραψε:Οδηγησα το 500ακι σε εκδωση 85 και 95 ντηζελ. Το τελευταιο κερδιζει σχεδον σε ολα ακομα και στον θορυβο καμπινας. Οποτε αυτο θα προτιμηθει

Δε σας φαινονται κουρσουμια τα (πολυ) μικρα αυτοκινητα με κρεμασμενο το ντιζελομοτορι μπροστα;...
Τι θα πει αυτή η λέξη;; Δεν την έχω ξανακούσει!
Άβαταρ μέλους
By bill33
markvag έγραψε:
KiloMeater έγραψε:
markvag έγραψε:

Δηλαδή;

torque steering?