Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#186832 Ο οδηγός που παραβίασε στοπ και τράκαρε με μένα άλλαξε την δήλωσή του οπότε προχωρώ για τα διαδικαστικά της αποζημίωσης -επισκευής της μηχανής. Με αρέσει. Δεν με αρέσει που κατέληξα στην απόφαση να την αποχωριστώ την μηχανή. Έστω και προσωρινά....
Άβαταρ μέλους
By drdino
#186864 Δεν μαρεσει η καθυστέρηση που έχω φάει στην πτήση, περιμένουμε εδώ κι ώρα μετά στο αεροπλάνο να πάρουμε το οκ από το αεροδρόμιο του προορισμού.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#186985 Δεν μου αρέσεουν οι 4 εβδομάδες σερί εκτός σπιτιού... :vava: Επιστρέφω μόνο τα ΣΚ και έχω κλατάρει.

Μου αρέσει που τα πήγαινε-έλα τελειώνουν την επόμενη εβδομάδα...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#187089 Θυμάμαι προ παιδιών που περίμενα πώς και πώς το ΣΚ για να ξεκουραστώ. Τώρα μαζεύω δυνάμεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να βγάλω το ΣΚ . Όταν παίζει εκτός έδρας δε (που κοιμάμαι σερί τα βράδυα), το απόλυτο γέμισμα μπαταρίας...

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By gianik
#188609 Δεν μου αρεσε που σημερα αποχωριστηκαμε για παντα εναν πολυ καλο συναδελφο, 52 ετων , πατερα 2 παιδιων .. :(
Καθε φορα σκεφτομαι οτι πρεπει να ζουμε την καθε μερα ξεχωριστα κ να μην κολλαμε σε μικροκακιες με φιλους η συναδελφους η συγγενεις..Αλλα η καθημερινοτητα σε παρασερνει κ φτου κ απ την αρχη...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#188695 Κρίμα για τον άνθρωπο... ό,τι κ να πει κανείς είναι λίγο...

Μ' αρέσει που πέρασε επιτέλους η εβδομάδα...
Μ' άρεσε που ο μικρός πλέον βρήκε τον δρόμο του κ πήρε καλό συμβόλαιο κ καλό πόστο στας Λονδίνας :metalo: δε μ' αρέσει που ως οικογένεια έχουμε σκορπίσει στα 4 σημεία του ορίζοντα...
Άβαταρ μέλους
By elteo
giannik1977 έγραψε:Δεν μου αρεσε που σημερα αποχωριστηκαμε για παντα εναν πολυ καλο συναδελφο, 52 ετων , πατερα 2 παιδιων .. :(
Καθε φορα σκεφτομαι οτι πρεπει να ζουμε την καθε μερα ξεχωριστα κ να μην κολλαμε σε μικροκακιες με φιλους η συναδελφους η συγγενεις..Αλλα η καθημερινοτητα σε παρασερνει κ φτου κ απ την αρχη...

Πριν 3 εβδομάδες μου έλεγε ο ξάδερφος μου που είναι στην ελ.ασ. και αυτός ότι πέθανε συνάδελφος του στο τμήμα 50 χρόνων με 2 παιδιά.... :vava:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#188711 Ναι παιδια , ξαφνικο , ηταν στο σπιτι του ο ανθρωπος , τον επιασε ενας βηχας ξαφνικα κ εμεινε εκει.. :(
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#188730 Τη γινεται παρόμοιο σκηνικό έτυχε κ σε ΠΑΟΚτσιδικο φόρουμ με ενα παλικάρι τον Abaloutsake! Χρονιά εγραφε στο φορουμ, αν κ δεν τον ειχα γνωρίσει ποτε απο κοντά (ηταν Γαλλια)

Ξαφνικά 11 Οκτωβρίου γραφει στο φορουμ:

Παράθεση από: Abaloutsake στις Οκτώβριος 11, 2015, 03:48:23
Eχασα τον πατερα μου απο ανευρυσμα εγκεγαλου, ετσι ξαφνικα.
Εχω δωσει πανω από 5000 ευρω και ειμαι εντελως ταπι και στεγνος.
Η μανα μου το ιδιο, ειναι στο νοσοκομειο και όλα κρεμονται από μια κλωστη.
Ειλικρινα βοηθεια.
Θα σας τα επιστρεψω όλα μεχρι δεκαρας και παραπανω.
Στον λογο μου.
Οποιος και οποια μπορει σας παρακαλω ας βοηθησει

Η συνέχεια πεθαίνει κ η μανα του κ μπαινει νοσοκομείο κ ο Abaloutsake με αναγκη για εγχείρησή κ για αυτον χωρις να υπαρχει χρήμα, ζητούσε ενας φιλος του βοήθεια αλλα ο μεγας Abaloutsake έγγραφε πρωί:

Νοέμβριος 02, 2015, 05:54:59 »

Οτι κι αν γινει καφηστε τον κλαψιαρη τον Αλαντιν.
Σας αγαπαω ολους.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ
Αν μπορει κανεις να βοηθησει καλως, αν οχι δεν τρεχει τιποτα, ολοι ΠΑΟΚ Ειμαστε και μυαλα να 'χαμε παλι ΠΑΟΚ ΘΑ'ΜΑΣΤΑΝ.
Την υγεια σας και τους αγαπημενους σας να προσεχετε.
Δωματιο 212

το οποίο ηταν κ το τελευταίοι του μήνυμα, η εγχείρηση εγινε αλλα δυστηχως δεν αντεξε :( :( :(

Πραγματικά απίστευτη ιστορία να ειναι καλα οπου κ αν ειναι το παλικάρι!

Και ακομα πιο :thumbsdown: ειναι οτι ειχε ζητήσει καύση κ για αυτο το λογο αρνήθηκε η ελληνική εκκλησιά εκει να δώσει βοήθημα στο φίλο του για τα παιδια του Abaloutsake μετα το θάνατο του (τουλαχιστον του εδωσε καποια κουπόνια για ΣΜ η καθολική εκκλησιά να παρουν καποια φαγώσιμα κλπ! :(

Οτι κ να λεμε R.IP. μεγαλε Abaloutsake !!!
Άβαταρ μέλους
By spoky
GeorgT έγραψε:Τη γινεται παρόμοιο σκηνικό έτυχε κ σε ΠΑΟΚτσιδικο φόρουμ με ενα παλικάρι τον Abaloutsake!

το κρίμα για αυτόν είναι οτι πέταξε την ζωή του πιστεύοντας σε μια Ανώνυμο Εταιρία και αλλα χαρωπά περι αδερφών. Παιζει και να ανεβηκε το μεσο IQ στον πλανήτη με τον θανατο του.

Κριμα.