Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Tobias Grüner F1
‏@tgruener
FIA doesn't need Ecclestone if they want earlier race start for safety reasons. FIA can decide till Saturday. Earliest start time: 11 a.m.

Καλές πέντε δηλαδή :yahoo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#18457 Πριν πολλα χρονια παντως ετσι δεν ηταν? Κατι τρελες ωρες θυμαμαι!!Αυστραλια και Ιαπωνια ηταν στανταρ το πρωινο ξυπνημα!!!

Εσυ μπουσουλαγες Μικε μη χαιρεσαι!!!
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
mikeerfol έγραψε:
the_sigman έγραψε:Και στις 4 να γίνει θα σηκωθώ :yahoo: :yahoo:

Μη σου πω εγώ θα το πάρω σερί :s_tongue :s_wacko

Αυτο για το σερί γ@μεί! Με καλή παρέα και ουισκάκι θα είναι αποθέωση! :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Geo f1 έγραψε::sleep: :sleep: :s_bored

Θα σε ξενυχτήσει που θα σε ξενυχτήσει η μπέμπα, βάλε και ένα stream να ρίχνεις κλεφτές ματιές. :rtfm:

:s_tongue
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#18694 Τώρα ακούγεται πως ο αγώνας μπορεί να γίνει το Σάββατο απόγευμα (ώρα Ελλάδας). Βέβαια και για το Σάββατο νομίζω βροχές δίνει.. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
mikeerfol έγραψε:Τώρα ακούγεται πως ο αγώνας μπορεί να γίνει το Σάββατο απόγευμα (ώρα Ελλάδας). Βέβαια και για το Σάββατο νομίζω βροχές δίνει.. :ninja:

:thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
mikeerfol έγραψε:Τώρα ακούγεται πως ο αγώνας μπορεί να γίνει το Σάββατο απόγευμα (ώρα Ελλάδας). Βέβαια και για το Σάββατο νομίζω βροχές δίνει.. :ninja:

Πως θα γίνει αυτό ρε παιδιά; 6 ώρες διαφορά έχουμε με την Ιαπωνία. Σάββατο απόγευμα εδώ, δλδ 5 ας πούμε το απόγευμα, θα είναι 11 το βράδυ στην Ιαπωνία.
Αξιολογήστε λίγο τις παρόλες που διαβάζετε δεξιά αριστερά.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Bayern7 έγραψε:

Πως θα γίνει αυτό ρε παιδιά; 6 ώρες διαφορά έχουμε με την Ιαπωνία. Σάββατο απόγευμα εδώ, δλδ 5 ας πούμε το απόγευμα, θα είναι 11 το βράδυ στην Ιαπωνία.
Αξιολογήστε λίγο τις παρόλες που διαβάζετε δεξιά αριστερά.

Ώρα Ιαπωνίας εννοούσα :lol: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
Geo f1 έγραψε:Πριν πολλα χρονια παντως ετσι δεν ηταν? Κατι τρελες ωρες θυμαμαι!!Αυστραλια και Ιαπωνια ηταν στανταρ το πρωινο ξυπνημα!!

Έτσι,έτσι.....πρωινό ξύπνημα...καφεδάκι,ξύπναγες με όρεξη ρε παιδί μου...ήταν άλλη φάση!!!Για το ματσάκι μεθαύριο,μάλλον πάμε για κατατακτήριες και αγώνα,με μικρή χρονική διαφορά.....πιθανότατα πρωί Σαββάτου(σε μάς)
υγ.νά'χε φώτα.....
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#18851 Και αν ο αγώνας τελικά γίνει το Σάββατο, οι ομάδες θα τρέξουν σε μια μέρα τον αγώνα, τις κατατακτήριες και το FP3;
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Silberpfeil έγραψε:Και αν ο αγώνας τελικά γίνει το Σάββατο, οι ομάδες θα τρέξουν σε μια μέρα τον αγώνα, τις κατατακτήριες και το FP3;

Φαντάζομαι θα προσπαθήσουν να στριμώξουν το FP3 στην Παρασκευή (;) :s_dunno

Πάντως τώρα είναι στεγνό με ήλιο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Silberpfeil έγραψε:Και αν ο αγώνας τελικά γίνει το Σάββατο, οι ομάδες θα τρέξουν σε μια μέρα τον αγώνα, τις κατατακτήριες και το FP3;

Με αυτή τη σειρά μάλιστα :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
#18863 Κάπως έτσι....κατά τις4-5 μιά βόλτα το Σάββατο τα ξημ., κατά τις 6-7 οι κατ/ριες και κατά τις 10-11 ο αγώνας...ή και πιό κολλητά.......Ίδωμεν.... :hmmm: Για Δευτέρα πάντως το βλέπω απίθανο......άν σκεφτείτε πως Πέμπτη πρέπει να"στήνουν" στο Σότσι!!