Όπως και εξυπακούεται, ότι είναι ιδίας διαμέτρου…..
Antonis-team.
διάσταση 205/55/16, τώρα φοράω μαμά Bridgestone.
Orestisren έγραψε:Σβέλτε Γιάννη με την Τσέχα με τα 160 άτια, βάλε Michelin Pilot Sport 3. Και για τα άλογα σου καλό και ησυχο να ταιριάζει με τον χαρακτήρα του αμαξιού σου και ανετότερο από τα υπόλοιπα της κατηγορίας αυτής
οτι και να λες εσυ, σαν τα goodyear efficient grip δεν ειναι

υ.γ
εν τω μεταξύ τώρα που το είπες μπήκα στο site της μισελέν και για τον εν λόγω τουτούνι συστήνει τα primacy 3..
το μεσο προφιλ του ανθρωπου που αγοραζει αυτο το αμαξι του αρμοζει το Primacy. μην σε ξαφνιαζει.
υπ' όψιν δεν κάνω πολλά χλμ ετησίως ,περίπου 6.000 , το 80% των οποίων εντός πόλης.
giannik1977 έγραψε:ρε συ Ορέστη μου έχουν κάτσει τα continental , ποτέ μου σε αυτ/το μου δεν είχα τέτοιο λάστιχο (δεν φόραγα ποτέ 16άρα στο παρελθόν).
υ.γ
εν τω μεταξύ τώρα που το είπες μπήκα στο site της μισελέν και για τον εν λόγω τουτούνι συστήνει τα primacy 3..
Προσωπικά θα επέλεγα τα Continental PremiumContact 5 FR (με προστασία ζάντας) για την συγκεκριμένη διάσταση, εφόσον δεν κάνεις και πολλά χλμ. Υπολόγιζε ~320€.
billakos έγραψε:giannik1977 έγραψε:ρε συ Ορέστη μου έχουν κάτσει τα continental , ποτέ μου σε αυτ/το μου δεν είχα τέτοιο λάστιχο (δεν φόραγα ποτέ 16άρα στο παρελθόν).
υ.γ
Προσωπικά θα επέλεγα τα Continental PremiumContact 5 FR (με προστασία ζάντας) για την συγκεκριμένη διάσταση, εφόσον δεν κάνεις και πολλά χλμ. Υπολόγιζε ~320€.
τι του λες του ανθρωπου και εσυ.
εδω εχουμε βγαλει παγκοσμιο συμπερασματα οτι τα εν λογω λαστιχα δεν βγαζουν χιλιομετρα, ειναι |λογοκρισία| και πολυ ευαισθητα στις λακουβες.
για μερικους η καλυτερη λυση απο οτι φαινεται ειναι :
giannik1977 έγραψε:Κυρ Αντώνη για Octavia 1.8T τι λάστιχο θα πρότεινες?
διάσταση 205/55/16, τώρα φοράω μαμά Bridgestone.
Σαν πρώτη επιλογή για την ελληνική πραγματικότητα, τα Goodyear ef. Και τα Pirelli. Μα τα λάστιχα που φοράς μαμά, δεν είναι άσχημα και τα έχεις συνηθίσει και αυτό είναι θετικό.
Για διάσταση ότι λέει το εγχειρίδιο της μαμάς.
Antonis-team.
giannik1977 έγραψε:ρε συ Ορέστη μου έχουν κάτσει τα continental , ποτέ μου σε αυτ/το μου δεν είχα τέτοιο λάστιχο (δεν φόραγα ποτέ 16άρα στο παρελθόν).
υ.γ
Για το 95% της συγκεκριμένης διάστασης(ανεξαρτήτος αυτοκινήτου),το Primacy 3 δίνει....δηλαδή,δέ λέει κάτι αυτό.Εγώ θα σου πρότεινα(μιάς και τα έχω οδηγήσει,αλλά όχι στο συγκεκριμένο αμάξι(με ότι συνεπάγεται αυτό),τα Cinturato P7....όχι τα Blue!!Θα το ευχαριστηθείς και στο βρεγμένο....αθόρυβο και εξαιρετικά άνετο,με κορυφαία απόσταση ακινητοποίησης!!Αξίζει να τα δοκιμάσεις...
η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω...