- 20 Νοέμ 2015, 23:03
21 quadra έγραψε:Πια πιστεύω της βρε . ?
Τα πιστεύω της ήταν η βιτρίνα για την κοροϊδία των πολλών για την υφαρπαγή των ψήφων που θα τους έφερνε στην εξουσία, αυτό ήταν το ζητούμενο και το πέτυχαν, είδαν ότι οι Πασόκοι κονόμησαν πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και δεν άνοιξε ρουθούνι και είπανε εμείς μαλάκες είμαστε ?
Έτσι έκαναν γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια σκέφτηκαν υπάρχουν ακόμα μαλάκες που θα μας πιστέψουν να ανέβουμε να λιγδώσουμε το άντερο μας και εμείς, άκου τα πιστεύω της ? Πολύ ρομαντικό σε βρίσκω.
Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι έφαγε μια διάσπαση και από τότε δεν έχουν σταματήσει να φεύγουν προβεβλημένα στελέχη δεν μας λέει κάτι;
Αν δεις για παράδειγμα την παλιότερη αρθρογραφία του Τσακαλώτου, είναι σε τελείως άλλη γραμμή με την πολιτική που καλείται να εφαρμόσει. Υποθέτω πως και ο ίδιος, δεν έχει κάνα νταλκά να είναι εκεί που είναι και να κάνει ό,τι κάνει. Μπορεί να τα βροντήξει και να φύγει, από πλούσια οικογένεια είναι, λεφτά έχει και ο ίδιος, δεν του χρειάζεται η καρέκλα.
Σαν αυτόν υπάρχουν και άλλοι, κάποιοι με λεφτά κάποιοι όχι, είναι πολλοί όμως που διαφωνούν. Και αυτή η διαφωνία θα φέρει αποχωρήσεις, είτε τώρα, είτε αργότερα.
Είναι φυσικά πολλοί που βολεύτηκαν με την καρέκλα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή είναι ένα αρχηγικό κόμμα, που κάνει ό,τι πει ο Τσίπρας και η αυλή του. Δεν είναι σίγουρο πως όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη του θα τον ακολουθούν εις το διηνεκές. Τέλος, αρκετοί είναι οι -ας πούμε- ρομαντικοί και θα αφήσουν την καρέκλα.
Εγώ βλέπω πια μια θλιβερή κυβέρνηση, που υπάρχει απλώς για να ζεσταίνει τις καρέκλες. Και μάλιστα να εφαρμόζει πράγματα που κανείς τους δεν θα περίμενε πριν ελάχιστο καιρό. Βρίσκονται εκεί για να γελοιοποιούνται, τίποτε καλό δεν θα γίνει και τίποτε καλό δεν θα φέρουν στον τόπο.
Εννοείται, με δεδομένη την συγκεκριμένη πολιτικη, θα προτιμούσα να κυβερνούσε μια ΝΔ που τουλάχιστον την πιστεύει και όχι ετούτοι εδώ που πάνω απ' όλα βρίσκονται εκεί για την καρέκλα. Γιατί για κάτι άλλο, δεν μπορούν να πείσουν ούτε τους εαυτούς τους.
Ακόμη και ο υπερ-γελοίος Σαμαράς θα ήταν καλύτερος. Γιατί για να είσαι αποτελεσματικός, πρέπει να πιστευεις έστω και λίγο σ' αυτό που κάνεις. Και νομίζω πως συνολικά όλοι όσοι κυβερνούν αυτη την στιγμή, ΔΕΝ πιστεύουν το παραμικρό, απλώς ψηφίζουν ό,τι τους φέρνουν. Ε, σκ@τά λοιπόν.
@trident1971
Μην μπεις στον κόπο να πειράξεις δικά μου κείμενα, δεν νομίζω πως χρειάζομαι το expertise σου, το παλεύω όσο μπορώ μόνος μου.